Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Cube

Care furnizor de servicii VPN este cel mai potrivit pentru Cub de televiziune Amazon Fire? Am achiziționat recent noul dispozitiv de streaming Amazon: Fire TV Cube. Dispozitivul vine la pachet cu o mulțime de funcții noi. Practic este o combinație între un dispozitiv Echo, streaming și o telecomandă universală. Fire TV Cube acceptă sunetul 4K, HDR10 și Dolby Atmos. Toate aplicațiile de streaming pe care le puteți instala pe un Amazon Fire Stick sunt, de asemenea, disponibile. Aceasta include Netflix, Hulu, HBO GO, Kodi și multe altele. Ca și în cazul Fire Stick, am aflat că instalarea VPN pe un Fire TV Cube este o necesitate, dacă doriți să profitați la maxim. Doriți să aflați ce VPN este cel mai potrivit pentru Fire TV Cube? Citește-mi Cea mai bună recenzie VPN Fire TV Cube!


Cel mai bun Fire TV Cube VPN

Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Cube

De ce să folosiți VPN pe Amazon Fire TV Cube?

Conectarea la un server VPN de fiecare dată când accesați online a devenit o necesitate. Eu personal nu îmi pot imagina navigând pe web fără o aplicație VPN. În cazul Fire TV Cube, un VPN vă va ajuta să accesați aplicații de streaming care în mod normal nu ar fi disponibile în țara dvs. Adăugați la aceasta faptul că puteți desfășura toate tranzacțiile dvs. online în siguranță și anonim.

Majoritatea aplicațiilor de streaming și suplimentele Kodi de pe Fire TV Cube funcționează numai în anumite regiuni, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Germania. Pentru a evita aceste restricții regionale și a viziona conținut live și la cerere pe orice adaos sau canal pe care doriți oriunde doriți, trebuie să vă răsfoiți locația online folosind VPN. Mai jos sunt câteva dintre avantajele pe care le obțineți atunci când utilizați un VPN cu Amazon Fire TV Cube.

 • Accesați aplicațiile blocate regional: Tone de servicii de streaming pot fi utilizate numai dacă aveți reședința într-o anumită țară. Aceasta include NBC Sports, HBO, Amazon Prime, Hulu și Netflix. Cu un VPN puteți să vă luați rămas bun de la toate restricțiile geografice.
 • Navigare anonimă pe Internet: După ce ați stabilit o conexiune VPN, traficul dvs. de Internet este complet criptat. Nimeni nu va putea să spioneze orice este ceea ce faci online.
 • Evitați furnizarea serviciilor de internet: Multe ISP-uri restricționează viteza de internet a utilizatorilor lor în orele de vârf. Drept urmare, este posibil să experimentați o tamponare extinsă în timp ce urmăriți emisiunile favorite pe Netflix. Dacă vă conectați la un server VPN, ISP-ul dvs. nu va putea detecta ceea ce urmăriți. Prin urmare, nu vor putea să vă accelereze viteza.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Cube – Rezumat

În esență, există două tipuri de furnizori de servicii VPN: cei care sunt compatibili cu Fire TV Cube și cei care nu sunt. În cazul în care știți deja tot ce trebuie să știți despre VPN-uri, nu este necesar să citiți recenzia completă de mai jos. Aici sunt VPN-urile mele favorite pentru FireTV Cube începând din 2019:

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Cube – Analiză în profunzime

Dacă doriți să adunați mai multe informații despre furnizorul de servicii VPN cu care sunteți pe punctul de a vă înscrie, citiți aceste recenzii:

ExpressVPN

Căutați un VPN care funcționează perfect pe Amazon Fire TV Cube? Nu mai căuta. Din toate aplicațiile VPN am încercat pe Fire TV Cube, ExpressVPN ne-a impresionat cel mai mult. Rețeaua VPN globală a ExpressVPN este aproape inegalabilă. Puteți utiliza chiar și acest furnizor de servicii VPN pentru a accesa American Netflix pe Fire TV Cube!

În plus, trebuie să deblochezi canale americane precum Amazon Prime, Hulu, Showtime, Netflix și multe altele de pe dispozitivul tău de streaming nou. Un abonament ExpressVPN include asistență în direct ceasornic, trei conexiuni VPN concomitente și o aplicație VPN compatibilă cu Fire TV Cube.

Pro-uri

 • Aplicație VPN pentru Amazon Fire TV Cube
 • Nicio înregistrare a activității dvs. pe Internet
 • Cu sediul în Insulele Virgine Britanice
 • Politica de rambursare de o lună

Contra

 • Există și alte alternative VPN mai ieftine.

BulletVPN

BulletVPN este un alt VPN care este complet compatibil cu Fire TV Cube. Aplicația lor VPN este bine concepută și am considerat că este foarte ușor de utilizat. Pe partea negativă, nu există atât de multe servere VPN la care să vă conectați din aplicațiile în sine. Este un lucru pe care BulletVPN ar trebui să lucreze cu siguranță.

Pro-uri

 • Aplicație excelentă pentru Cupa Fire TV
 • Politica de rambursare a banilor de o lună
 • Politică strictă fără jurnalele păstrate.

Contra

 • Nu la fel de mulți servere VPN ca alți furnizori din această listă.

IPVanish

IPVanish a fost primul furnizor de servicii VPN care a lansat o aplicație VPN funcțională 100% pe Amazon Fire TV Sticks de a doua generație.. Aplicația lor VPN de pe Amazon Fire TV Cube nu mai trage niciun fel de pumni.

Servere rapide, navigare anonimă și până la 10 conexiuni simultane sunt doar câteva dintre funcțiile pe care le puteți ieși din abonamentul dvs. IPVanish..

Cu toate acestea, există și unele contra. Nu am putut folosi IPVanish pentru a debloca multe canale de streaming care au inclus Netflix, precum și BBC iPlayer.

Pro:

 • Vitezele rapide ale serverului VPN.
 • Trafic P2P nelimitat.
 • 10 conexiuni VPN simultane.
 • Optimizat pentru Kodi.
 • Aplicația funcționează excelent pe FireStick.

Contra:

 • Perioada de rambursare de 7 zile.
 • Niciunul dintre serverele VPN testate nu a funcționat cu Netflix.

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Cube – Înveliți

Puteți ajunge să vă abonați la ExpressVPN, BulletVPN sau IPVanish. În orice mod, implementarea unei aplicații VPN pentru Amazon Fire TV Cube are beneficii enorme. Ți-ai cumpărat încă un Fire Fire TV Cube? Cum se compară cu FireStick în opinia dumneavoastră? Împărtășește-ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map