Cum să remediați eroarea proxy HTTP Amazon Prime?

Soluție de eroare proxy Amazon Prime HTTP


Cum să remediați eroarea de proxy HTTP Amazon Prime?

Eroarea proxy-ului Amazon Prime HTTP – Ce înseamnă?

„Conexiunea la Internet a dispozitivului dvs. utilizează un proxy HTTP care împiedică redarea videoclipului dvs. Vă rugăm să închideți sau să dezactivați orice programe proxy și încercați din nou. Pentru asistență suplimentară, vă rugăm să contactați serviciul clienți Amazon la „www.amazon.com/videohelp” și consultați eroarea 1042. ”

Aceasta este eroarea „Proxy HTTP nu este acceptat” mesaj care a apărut. Similar cu Netflix, Amazon a început listarea neagră a adresei IP a diferitelor servere VPN care ar permite în mod normal utilizatorilor să își schimbe regiunea Amazon Prime. În cazul în care primiți eroarea proxy HTTP Amazon Prime, încercați să vă conectați la un server VPN american diferit prin aplicația VPN. Dacă acest lucru nu vă ajută, este timpul să vă abonați la un serviciu VPN care încă funcționează cu Amazon Instant Video.

Evitați eroarea de proxy HTTP Amazon Prime – Utilizați un VPN care încă funcționează

Puteți încerca să contactați echipa de asistență a serviciului dvs. VPN și să vedeți dacă există o soluție pentru eroarea proxy Amazon HTTP. În cazul în care nu pot ajuta, este timpul să investești într-o nou VPN care încă funcționează cu Amazon Prime.

ExpressVPN, unul dintre numeroșii furnizori VPN pe care i-am testat împreună cu Amazon Prime, a ieșit în evidență de restul. Am putut imediat să mă uit Amazon Prime SUA, chiar dacă eram în afara țării. Nu trebuia decât să te conectezi la un server american și la eureka! Nu mai există eroare de proxy.

Motivul principal din spatele înscrierii la ExpressVPN se datora faptului că au oferit un Garanție de returnare de 30 de zile. Prin urmare, știam că voi primi o rambursare completă în cazul în care serviciul nu mi-ar putea avea acces la ceea ce doream. Dar, din fericire, nu a fost nevoie să-mi cer banii înapoi, deoarece a funcționat perfect. De fapt, am beneficiat de o serie de alte funcții, inclusiv:

 • Acces la Netflix SUA și orice alt canal cu restricții americane precum HBO, Hulu și AMC. 
 • Serviciu excelent de asistență pentru clienți disponibil 24/7 prin chat live.
 • Aplicații pentru fiecare platformă importantă și sistem de operare, inclusiv, Android, iOS, Windows, Mac, și Linux.
 • Aplicație dedicată pentru Amazon Fire TV și FireStick.
 • Până la cinci conexiuni ale dispozitivului în același timp pe cont.
 • ExpressVPN redirecționări și criptare traficul dvs. și vă schimbă adresa IP pentru a garanta anonimatul online și libertatea internetului.
 • ExpressVPN oferă și utilizatorilor săi Proxy-uri DNS inteligente care poate fi configurat pe dispozitive care nu acceptă VPN. Aceasta include Televizoare PS4, Xbox One, Roku și Smart.

Cum se instalează ExpressVPN pe dispozitiv

Acum că ai văzut ce ExpressVPN puteți face, iată cum puteți instala pe dispozitivul dvs. și evitați eroarea de proxy HTTP Amazon Prime:

 1. Mergeți pe site-ul ExpressVPN către înregistrați-vă sau creați-vă un cont.
 2. Următor →, descarca si instaleaza aplicația direct de pe site-ul web sau din magazinul de aplicații al dispozitivului.
 3. După terminarea instalării, lansa serviciul și Autentificare în contul tău.
 4. Acum, conectați-vă la un server localizat în regiunea dvs. țintă. De exemplu, dacă doriți să urmăriți videoclipul american Amazon Prime, conectați-vă la un server din SUA.
 5. Când conexiunea este stabilită, ExpressVPN va înlocuiți adresa dvs. IP originală cu unul american care să-l facă să pară ca și cum ai fi acolo.
 6. Acest lucru vă permite să deblochează Amazon Prime SUA și orice alt site web restricționat din regiunea respectivă.

Cele mai bune alternative ExpressVPN

Celelalte VPN-uri pe care le-am testat nu erau prea rele. Ele sunt încă o alegere bună, dar nu se potrivesc ExpressVPN ca cel mai bun VPN Amazon Prime Video. Nu ești liber să-i verifici pe ceilalți; iată lista.

Remediați eroarea proxy HTTP Amazon Prime cu proxy inteligent DNS

Nu ești fan al metodei VPN? Atunci poate ar trebui să încercați reprezentanții Smart DNS. Aceste instrumente pot ocoli geo-restricțiile la fel ca VPN-urile, dar diferența este că se reorientează doar o parte din conexiunea dvs.. Acea parte se învârte în jurul locației tale.

Dar trebuie să vă amintiți câteva lucruri înainte de a configura un proxy inteligent DNS pe dispozitiv:

 • Proxy-uri DNS inteligente nu vă ascundeți și nu înlocuiți adresa dvs. IP. Ei, de asemenea nu criptați activitatea ta online.
 • Puteți instala un serviciu Smart DNS pe aproape orice dispozitiv, inclusiv Smartphone-uri Android, iPhone, iPad, televizoare inteligente, Xbox, PS3 / PS4, Mac, PC, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku și Chromecast. 
 • Acestea nu funcționează corect dacă utilizatorul dvs. ISP Deturnarea DNS sau Proxy transparente.
 • Nu afectează sau încetiniți viteza de conectare.

Dacă doriți un serviciu proxy inteligent DNS bun, luați sfatul și pentru Unlocator. Veți putea să deblocați 200 canale ca Amazon Prime Video, Hulu, HBO Go, Showtime, BBC iPlayer, ITV, și mult mai mult.

Iar perioada lor de încercare gratuită de 7 zile este gheața de pe tort, deoarece vă oferă șansa să a testa serviciul înainte de a face orice achiziții.

Cum să remediați eroarea proxy HTTP Amazon Prime – înfășurați

Ați încercat vreuna dintre soluțiile pe care le-am sugerat mai sus pentru a obține eroarea de proxy HTTP Amazon Prime? Cum a mers? Utilizați în prezent un VPN care încă funcționează cu Amazon Prime? Spune-ne astfel încât să-l adăugăm la lista de mai sus.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map