Cum să vă descurcați cum vă puteți elibera pe FireStick?

El Fire TV Stick de Amazon se transformă într-unul dintre dispozitivele de streaming mai multe populații ale lumii. Este necesar ca plataformele să fie mai importante pentru streaming au aplicații în acest ingenioso dispozitiv. Însă nu există această rațiune unică a creșterii de popularitate a FireStick. O mulțime de oameni cumpără pentru a putea instala Kodi și, deși Kodi nu este disponibilă prin intermediul magazinului oficial al Amazonului, pentru a configura Kodi într-un FireStick, o tranșă de încărcare laterală (de reîncărcare) a aplicației. Esto este ceea ce se numește „jailbreaking un FireStick ”. În următorul ghid, puteți găsi instrucțiuni detaliate și ușor de a urmări, despre cum se face un jailbreak en tu FireStick cu Alexa Voice Remote, în 2019.


Cum să vă descurcați cum vă puteți elibera pe FireStick?

¿Quieres Saber Cómo Liberar tu FireStick?

¿EN QUÉ CONSISTE EL jailbreaking DE UN FIRESTICK?

jailbreaking un FireStick ”înseamnă descărcarea aplicațiilor de terț în el. Un act de eliberare a unui FireStick nu implică alterarea vreunui sistem operativ. Nu este necesar. În locul său, în mod simplu, puteți instala aplicații de Android care nu se pot găsi în magazinul Amazon, inclusiv Kodi, Terrarium TV, YouTube și Mobdro.

¿CÓMO HACER UN jailbreak UN TEST FIRESTICK?

Pentru eliberarea dvs. FireStick se face un jailbreak, dezbaterile urmează dos sencillos pasos. În prim loc, se instalează debite ES Explorer en él. O dată a făcut acest lucru, puteți instala Kodi și alte aplicații de nivel terțial în FireStick. Așa se face ca:

A. INSTALAR ES EXPLORER EN TU FIRESTICK

 1. Inicia tu FireStick
 2. Luego, veteran „Configuración” -> „Sistema“ -> „Opțiuni de dezvoltator”.
 3. Ahora, activ „Permitir aplicații de forțe desconocide”.
 4. Din meniul principal al Fire Stick de Amazon, un veteran „Buscar”.
 5. Scrieți „ES Explorer”.
 6. 6. Haz clic în icono-ul aplicației ES Explorer pentru descărcare și instalare. Pentru terminare, începe aplicarea ES Explorer.

B. INSTALAR KODI EN TU FIRESTICK

 1. De la el menú de ES Explorer, veteran „Herramientas” -> „Administrator de descargas”, în meniul de la stânga.
 2. Haz clic în „+ Nuevo”, în meniul inferior.
 3. În „Ruta”, scribe https://thevpn.guru/kodi.apk y haz click în „Aceptar”.
 4. În „Nombre”, pon „Kodi”.
 5. Selecciona „Descarca acum”
 6. El dosar de instalare de Kodi începezará un descargarse.
 7. Selectează opțiunea „Ocultar”. Luego veteran un „Herramientas” -> „Administrator de descargas”, pentru verificarea procesului de descărcare.
 8. Una vez descargado el archivo Kodi apk, puedes instalați-vă în FireStick.
 9. Vuelve la ecranul de pornire de la FireStick.

Inicia aplicarea Kodi.

Pentru a fixa aplicația Kodi pentru ecranul de pornire a FireStick-ului, sigurează aceste pași:

 1. În ecranul de pornire a FireStick-ului dvs., dezactivați până jos până la „Aplicații și jocuri”.
 2. Ahora se distruge spre stânga și selectează „Ver totul”.
 3. Ubicați aplicația Kodi și presionați butonul cu 3 linii orizontale ale FireStick.
 4. Haz clic în „Mover al frente”.
 5. Vuelve la ecranul de pornire de la FireStick. O singură dată, care deschide Kodi în tu FireStick, se instalează câteva componente complementare de Kodi. Echale un vistazo a lista noastră de cei mai buni complementari de Kodi pentru FireStick și pentru a obține mai multe informații despre modul de configurare.

CÓMO HACER UN STREAM SEGURO EN TU FIRESTICK USANDO UNA VPN

Depinde de țara dvs. de rezidență actuală, este posibil să aveți probleme juridice pentru a utiliza aplicații deschise pentru conținerea în flux în fireStick. Pentru a fi sigur, este cel mai bun care folosește o VPN în tupeul Fire. Acest lucru vă permite să ocultă toate activitățile de transmisie. De asemenea, puteți utiliza o VPN pentru aplicații geo-restringidas care normal nu sunt disponibile în regiunea voastră. Apoi, vă rugăm să instalați o VPN în FireStick.

 1. Primero dirígete a ExpressVPN vă înregistrați contul VPN.
 2. Inicia tu Fire Stick sau Amazon Fire TV.
 3. Vetezi o „Aplicații” în partea superioară a ecranului tău de început.
 4. Ahora, selectați „Categorii” -> „Utilidad“.
 5. Elige aplicația ExpressVPN.
 6. În cazul în care nu se întâlnește secțiunea „Utilizare” în FireStick, se folosește simplu funcția de căutare și se caută ExpressVPN în magazinul Amazon.
 7. Luego, a selectat butonul „Obtener” pentru a descărca aplicația.
 8. O singură dată, că este descărcat și instalat, elige „Deschide”.
 9. Luego, începe sesiunea în aplicarea VPN folosind numele dvs. de utilizator și contraseña ExpressVPN.
 10. În cele din urmă, alegeți localizarea VPN-ului serverului la care doriți să vă conectați.
 11. O dată ce se stabilește în legătură cu VPN-ul, este simplu să faceți clic pe un buton de pornire a controlului dvs. de la distanță.

LA MEJOR VPN PARA TU FIRESTICK

La majoritatea complementelor și aplicațiilor de FireStick funcționează solo în regiuni deschise, cum ar fi EE. UU., Regatul Unit, Canada, Australia și Germania. Pentru evitarea restricțiilor regionale și a conținutului în vivo și a solicitării, din orice loc, și în orice compliment sau canal care dorește, se înlocuiește ubicația online prin intermediul unei VPN. Apoi se detaliază câteva dintre beneficiile care pot fi obținute în utilizarea unei VPN cu Amazon Fire Stick.

 • Desbloquear complementos de Kodi geo-restringidos: există multe suplimente de Kodi, cum ar fi USTVNow, care se pot utiliza doar în regiuni deschise. Cu o VPN, evitați restricțiile regionale.
 • Sarcina limitei de ISP: Alguna oară nu a notat că viteza dvs. de Internet este bună în site-urile web, dar repetați-vă cae când există videoclipuri online? Dacă este cazul tău, probabil, ISP-ul tău este străinând viteza de internet. Básic, o VPN evită să se pronunțe.
 • Máxima Privacidad: nu poate adăuga o capacitate suplimentară de securitate și siguranță pentru toate activitățile dvs. în linie.
 • Aplicații VPN: nu este necesar să fie un expert în tehnologie pentru configurarea unei conexiuni VPN, este o aplicație VPN care poate fi foarte ușor de utilizat pe PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

Din experiența mea personală, ExpressVPN este cel mai bun serviciu de VPN care poate utiliza un FireStick. Este optimizată aplicațiile VPN pentru a putea funcționa mai bine cu FireStick-ul Amazon și activitatea dvs. nu rămâne înregistrată în niciun moment (politica fără jurnaluri). Consultați lista noastră revizuită a celor mai bune VPN pentru FireStick, în 2019, aqui.

RankProviderLink
rangvpn-furnizor
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7
 • Reducere exclusivă de 49%!

Accesați ExpressVPN

rangvpn-furnizorAccesați BulletVPN
rang
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map