CÓMO VER LA TELEVISIÓN ESPAÑOLA FUERA DE ESPAÑA

Cum se pot face canale în flux și programe de televiziune în afara Spaniei? El español este uno de los idiomas mai vorbiti ai lumii. Los ciudadanos de Europa, México, América del Sur, Statele Unite și alte zone care vorbesc spaniolă. A españoles los emigrantes, de asemenea, le place să călătorească pentru lumea, o EE. UU., Regatul Unit, Australia și alte țări. Desgraciadamente pentru ei, canale ca Teledeporte, Mitele și Atres Player sunt geobloqueados. Acest lucru înseamnă că sunt populații. Pentru evitarea restricțiilor regionale și a puterii pentru cele mai bune telefoane ale lumii, se datorează instalarea ta. Hay dos herramientas que puedes utiliza pentru realizarea acestui obiectiv. În acest ghid, vă arătați cum se utilizează proxy VPN sau DNS inteligente pentru televiziunea spaniolă din afara Spaniei, în Android, iPhone, iPad, PC, Mac, FireStick, Roku, Chromecast, PS4 o Xbox.


Cum se vede televizorul din spaniol

Cum se vede televizorul din spaniol

CÓMO VER LA TELEVISIÓN ESPAÑOLA, DESDE FUERA DE ESPAÑA, CON UN VPN

Los canales españoles sunt restringidos geografic în străinătate. În general, toți utilizează IP-ul dvs. de direcție pentru a determina ubicația. Cualquier vizitator care folosește un IP care nu are o mare spaniolă, care are interdicția de a accesa un conținut online sau la carte, așa cum este, sau fără embargou, poate de asemenea să joace un favor. Utilizând o aplicație VPN, poți să îți ocultă adresa IP reală și să apară ca și stavigare navigare pe web cu o adresă IP spaniolă. Nu există importuri de rezidențe actualmente. Vă spunem cum se poate face televiziunea spaniolă, din orice parte a lumii, cu ajutorul unei VPN.

 1. Antes de nada, regístrate cu un serviciu VPN. Evitați că VPN gratuități ca Hola, că puteți perjudeca siguranța dvs. online și, în marea cază, fără funcționare corectă.
 2. După crearea contului dvs. VPN, descărcați și instalați aplicația VPN de pe site-ul web al furnizorului.
 3. Inițiază aplicația și conectează un server VPN al Spaniei.
 4. De acum, se pare că se navighează pe web cu o adresă IP spaniolă.
 5. Acest enfoque vă permite să eliminați toate spațiile canale, în orice loc al lumii, incluse RTVE, Teledeporte, Atres Player și Mitele.

Recomanda utilizarea ExpressVPN pentru a vedea televiziunea spaniolă în exteriorul datorită, principal, o garanție de reembolso de 30 de zile. Fără obstacole, puteți folosi și alte servicii de VPN, cum sunt cele care figurează în tabla următoare. Cel mai bine să folosești o VPN pentru televiziunea în străinătate, care poate fi disponibilă în programele tale HD și canale favorite de televiziune, prin intermediul site-urilor web și al aplicațiilor oficiale spaniole.

CÓMO VER EN STREAM LA TELEVISIÓN ESPAÑOLA, DESDE FUERA DE ESPAÑA, CON SMART DNS PROXIES

DNS-uri inteligente este o altă eroare care permite utilizarea falsificării dvs. online. O diferență de o VPN, nu se obține o nouă direcție IP, dar care, o dată care are configurat DNS inteligent în dispozitivul dvs., traficul de internet se redirecționează parțial. În timp ce se dezlănțuie VPN pentru orice site web spaniol, cu un DNS inteligent, spațiile spațiale sunt cele care accesează de la un serviciu extern care depinde de proxy-ul care este folosit.
Dacă preferă să folosești un DNS inteligent pentru versiunile tale preferate de televiziune în spaniolă în orice parte a lumii, sigurează aceste mesaje:

 1. Primero, dirigi un Unlocator și înregistrează o probă gratuită de 7 zile.
 2. Luego, sigure estos videoclipuri / tutorial de instalare pentru configurare Smart DNS în acest sistem.
 3. Ahora poate să desblocheze toate canale în spaniolă. Unlocator admite el desbloqueo.

Nu este necesar să utilizați tarja de credit pentru înregistrarea în Unlocator. Soporta el desbloque de Atres Plater, RTVE, Mitele și Zattoo España.

LOS MEJORES CANALES ESPAÑOLES DE TELEVISIÓN

 • La 1
 • Antena 3
 • Movistar TV
 • Cuatro
 • ONO
 • Canal +
 • Mitele
 • Netflix Spania
 • Atres Player
 • LA 2
 • RTVE
 • Teledeporte
 • la Sexta
 • Telecinco

CÓMO VER LA TELEVISIÓN ESPAÑOLA DESDE FUERA DE ESPAÑA – RESUMEN FINAL

Dacă eres un emigrant spaniol care trăiește în străinătate, te încantează telefoanele infinite sau, pur și simplu, dorește să se aprecieze în limba engleză și te face impresiabilă în timp ce se enumerează anterior, gracias a herramientas ca ExpressVPN sau o parte a VPN mai importante pentru Spania, puedes romper las restricții regionale care te impiedică în online pe programele tale favorite de televiziune, din orice parte a lumii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map