CÓMO VER AMAZON PRIME VIDEO AMERICANO DESDE MÉXICO

Vă rog să vă cunoașteți Amazon Prime USA din Mexic? Un rău de anunț al lansării Amazon Prime în México, în 2017, versiunea mexicana nu este completă ca stadionounidense. Amazon Prime este un serviciu de susținere a plății care oferă un număr de utilizatori gratuit în timpul zilei, conținut de videoclipuri / muzică în streaming și alte avantaje pentru o tarifare mensuală anuală.


CÓMO VER AMAZON PRIME VIDEO AMERICANO DESDE MÉXICO

CÓMO VER AMAZON PRIME VIDEO AMERICANO DESDE MÉXICO

Fără embargă, cea mai mare parte a programelor și a filmelor de pe Amazon Prime TV nu se pot vedea în Mexic, prin rațiuni de exclusivitate și drepturi de autor. Afortunadamente, mexicanii pot depăși restrângeri și obțin tot ceea ce conține Primul Statelor Unite, prin utilizarea unui VPN sau un DNS inteligent. Cualquiera de los dos métodos permite să se extindă în Mexicanos sau emigranți estadounidenses, care evită restricțiile regionale și să creeze un conținut blocat geografic în Xbox, Android, Apple TV, Roku, Smart TV, PS4, iOS, Amazon Fire TV, PC o Mac.

CÓMO VER EL PRIME VIDEO AMERICANO DESDE MÉXICO, CON UNA VPN

În ceea ce privește prima parte, puteți vedea filme de filme și programe de televiziune, incluzând Amazon Originals, dar pentru a avea rezerve în Statele Unite. Tener o suscriere Prime nu este suficientă, datoriile fiind situate în limitele statelor membre ale EE. UU. pentru a putea accepta un astfel de proiecte.

Dacă te preocupă cum să faci Amazon Prime în Mexic, nu ai cine face acest lucru. Cu o VPN, Prime va fi totul. O VPN funcționează conectându-te la un serviciu localizat în toată lumea. El serverul care selectează și asignează o direcție IP temporală (dintr-o țară diferită). Pentru a obține o IP americană, utilizatorii mexicani trebuie să conecteze un server localizat în EE. UU. Așa se face ca:

 1. Busca un furnizor de servicii fiabile (de exemplu, ExpressVPN) și regístrate.
 2. Descărcați aplicația pentru VPN în Android, Fire TV Stick, Mac, iOS sau PC.
 3. Abre aplicarea și conectează un server VPN în Statele Unite.
 4. Puteți să vă transmiteți în întregime conținutul american care nu este disponibil.

ExpressVPN este în fruntea celor mai buni doveditori ai serviciilor VPN dintr-un motiv. Niciun singur nu poate fi evitat de restricțiile regionale, dar este, de asemenea, care poate menține și alte niveluri de securitate în proces.

Este un furnizor de servicii, de asemenea, poate debloca alte platforme importante ca Netflix și Hulu. Averigua cum se vede Netflix și Hulu în afara EE. UU. în aceste două articole. În tabla următoare se pot găsi și alte furnizori de servicii de capacitate de desfacere Amazon Prime în México.

CÓMO DESBLOQUEAR LA VERSIÓN AMERICANA DE AMAZON PRIME DESDE MÉXICO, CON UN DNS

O altă formă de realizare a Amazon Primei SUA se dezvăluie în Mexic prin utilizarea unui DNS inteligent (Smart DNS). Este proxy vă ajută să accesați un site web geo-restringidos, cum ar fi cunoscut Hulu, BBC iPlayer, BeInSports, Netflix și multe altele, redirecționați traficul necesar pentru a determina geolocalizarea, prin intermediul serviciilor sale. În acest fel, puteți accesa orice site web, canal sau serviciu de streaming din orice loc al lumii. Câștigă aceste pasuri pentru a configura o configurație DNS inteligentă:

 1. Vizita Unlocator și înregistrare pentru a obține versiunea de probă gratuită de 7 zile.
 2. Efectuează un video la video, tutoriale de configurare și seriale de ecran pentru configurarea Smart DNS în dispozitivele tale. Puteți configura Xbox, Fire TV Stick, Roku, Chromecast, Mac, PC, Android, iOS, Apple TV, PS4, PS3 și orice altă platformă de streaming.
 3. Puteți scăpa de versiunea americană de Prime Video de Amazon, în Mexic.

Da, nu știe ce proxy DNS inteligent (Smart DNS) dezbate elegir, vă recomandăm să vă înregistrați în Unlocator. Ofera un serviciu excelent și un suport, în afară de cele care au capacitatea de a evita restricțiile geografice de tot felul. Nu este o alternativă în caz de caz, pentru o anumită cauză, nici o funcție VPN.

CONSEGUIR AMAZON PRIME EN MÉXICO – CONCLUSIÓN

Amazon Prime of United States oferă un mare conținut care poate mulțumi oamenilor să poată desfășura, dacă nu există geobloqueado estuvier pentru regiune. Fără embargo, nu pot utiliza VPN sau DNS-uri inteligente pot accesa cu ușurință un Amazon SUA și să poți transmite în streaming toate conținuturile. Utilizați o VPN rapidă, fiabilă și accesibilă, sau un proxy DNS inteligent, care permite programe de televiziune și filme de Amazon Prime Video în México. Fără rezistați și nu aveți cea mai bună versiune de Amazon Prime al momentului.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map