Cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer în 2020

BBC iPlayer este un serviciu gratuit de streaming din Marea Britanie, cel mai cunoscut pentru spectacole precum EastEnders, Ordinary Lies, MOTD și The Missing. trist, Expați britanici cu domiciliul în Australia, Spania, SUA sau Canada, va găsi BBC iPlayer să fie Geo blocat în afara granițelor Marii Britanii. Cu toate acestea, nu vă faceți griji, este încă posibil să obțineți BBC iPlayer de peste mări cu ajutorul unei rețele private virtuale. Această recenzie vă va arunca o privire asupra unora dintre cele mai bune servicii VPN puteți folosi pentru vizionați BBC iPlayer în străinătate.


Cel mai bun VPN BBC iPlayer

Cel mai bun VPN BBC iPlayer

BBC iPlayer în afara erorii de geolocalizare din Marea Britanie

Dacă încercați să transmiteți transmisiuni în direct sau prin televiziune pe BBC iPlayer de peste mări, primiți în schimb următoarele erori geo.

„BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”

„Programele BBC iPlayer sunt disponibile pentru a fi redate doar în Marea Britanie.”

BBC iPlayer GeoBlocked

Alegerea VPN-ului potrivit pentru BBC iPlayer poate fi un pic descurajant dacă nu știi ce să cauți. În această recenzie, voi include principalele VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru job într-o analiză detaliată.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în străinătate folosind VPN?

Întregul proces de deblocare a site-urilor, aplicațiilor și canalelor exclusiv din Marea Britanie se învârte în jurul achiziționării unei adrese IP a Marii Britanii în străinătate. Înscriindu-vă la oricare dintre VPN-urile recomandate mai sus, pe care le-am sugerat mai sus, veți putea face doar asta. Iată cum puteți obține BBC iPlayer oriunde în lume, cu ajutorul unui VPN. Iată ce am făcut:

 1. M-am înscris cu un VPN care funcționează de fapt cu BBC iPlayer și că VPN este ExpressVPN.
 2. Apoi, am descărcat și instalat aplicația VPN pe telefonul meu (orice alt dispozitiv va funcționa bine)
 3. După lansarea aplicației, m-am conectat la un server VPN din Marea Britanie.
 4. După ce a fost stabilită conexiunea VPN, am fost că navighez pe web din Regatul Unit.
 5. Am putut accesa BBC iPlayer, Now TV, Sky sau orice alt canal din Marea Britanie geo-restricționat din SUA, Irlanda, Australia, NZ sau oriunde altundeva.

BBC iPlayer Deblocat

Cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer – Pe scurt

S-ar putea să fie nevoie să citiți detaliile unei funcții VPN și a procesului de operare, aceasta fiind dacă sunteți deja la curent. Dacă este cazul, concentrați-vă pe lista celor mai buni furnizori VPN de mai jos. Le-am rezumat pentru dvs. și le-am clasificat drept cele mai bune VPN-uri BBC iPlayer.

ExpressVPN

În cazul deblocării BBC iPlayer este necesară o VPN solidă și de renume. Există multe VPN-uri gratuite care oferă deblocarea BBC, dar nu trebuie să aibă încredere. Testările au dovedit că ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pentru ocolind restricțiile regionale. Da, vei putea transmiteți conținutul BBC iPlayer în afara Regatului Unit. Veți găsi unele dintre cele mai importante aspecte ale sale aici:

 • Eliminarea blocurilor de pe toate canalele din Marea Britanie de peste mări. BBC, my5, Channel 4, ITV, Sky GO, BT Sport, etc.
 • Furnizare de software prietenos pentru dispozitive cu Android, Linux, Windows, Mac, și iOS
 • permite până la 3 conexiuni VPN concomitente.
 • o echipă utilă de suport 24/7
 • respectă o politică de garanție de 30 de zile.

NordVPN

lui NordVPN are sediul central în Panama, ceea ce înseamnă că nu există posibilitatea ca guvernele să păstreze înregistrările de navigare ale utilizatorilor. Țara nu este supusă niciunei legi de păstrare. Compania Nord protejează jurnalele utilizatorilor în cazul în care sunt păstrate și nu au nimic de trimis dacă vi se solicită. De asemenea, serviciul permite până la 6 conexiuni simultane. Aceasta înseamnă că puteți debloca simultan BBC iPlayer pe 6 dispozitive.

Caracteristicile sale sigure de securitate reflectă cele ale furnizorilor VPN de prim nivel. Majoritatea acestor funcții sunt exclusive pentru NordVPN. Funcția VPN dublu-hop redirecționează traficul prin două servere în loc de unul singur. Acest lucru nu numai că crește nivelul de securitate, dar, de asemenea, face dificilă pentru oricine să vă urmărească. O politică fără jurnale este, de asemenea, activă și prezintă clar că nu sunt păstrate jurnalele de utilizator. Ajungeți să navigați pe web fără să vă faceți griji ca istoricul dvs. să cadă în mâinile greșite sau să vă înregistrați în primul rând.

BulletVPN

Acesta este un alt furnizor de servicii VPN de top pe care îl puteți folosi pentru a urmări BBC iPlayer în afara Regatului Unit. BulletVPN oferă utilizatorilor a Garanție de returnare de 30 de zile. Puteți instala aplicația BulletVPN pe computer, Mac, Android, iPhone, iPad sau FireStick. O caracteristică proxy inteligentă DNS este de asemenea disponibilă în cazul în care doriți să transmiteți conținut geo-blocat pe dispozitive care nu suportă VPN-ul nativ.

BulletVPN oferă viteze și servicii destul de decente. Este Serviciu clienți de 5 stele echipa nu lasă nicio întrebare fără răspuns. Pentru a evita să întâmpinați orice formă de întârziere video, veți avea nevoie de o VPN precum BulletVPN. Cu Protocoale VPN cum ar fi PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec și IKEv2, securitatea dvs. online este garantată. Astfel veți putea transmite conținutul BBC la rate de înaltă performanță și niveluri de securitate. lățime de bandă nelimitată funcția este benefică atunci când transmite streaming, mai ales când este un serviciu de streaming major, precum BBC.

SurfShark

Surfshark prezintă un aspect foarte minimalist, interfață ușor de utilizat, care este ideal pentru începători și persoane fără prea multe cunoștințe tehnice. Clientul este destul de simplu și lipsit de orice meniuri și butoane inutile. Mai mult decât atât, VPN permite conexiuni concomitente nelimitate pe un singur cont. Asta înseamnă că puteți proteja toate dispozitivele acasă și puteți partaja conexiunea VPN cu prietenii și membrii familiei. În ciuda faptului că este nou, acest VPN vine cu o mulțime de caracteristici benefice.

Acest VPN vine cu aprind servere rapide în întreaga lume și an Echipa de sprijin excepțional care este prezent în permanență pentru a vă rezolva problemele. Mai mult, oferă un politică strictă fără jurnal și comutator de ucidere pentru a vă asigura activitățile de navigare dacă apare o întrerupere bruscă a conexiunii. Pentru a adăuga o vișină deasupra, SurfShark are un Garanție de 30 zile înapoi, ceea ce înseamnă că puteți prelua VPN-ul printr-un test test și să vă primiți banii înapoi dacă nu respectă așteptările dvs. Deși mă îndoiesc că acest VPN funcționează destul de bine cu BBC iPlayer, dar nu știi niciodată ce privilegii ar putea aștepta un utilizator de la un furnizor VPN.

IPVanish

lui IPVanish viteze mari de server au fost recompensate cu o bază uriașă de adepți. Vitezele respective sunt esențiale pentru a transmite conținut precum știri, transmisiuni în direct, evenimente sportive de la BBC iPlayer. În plus, viteza serverului acestui furnizor facilitează viteza de descărcare, indiferent de securitatea strictă impusă serviciului de streaming gigant. Software-ul ușor de utilizat și ușor de utilizat este destul de plăcut. De asemenea, acceptă cele mai utilizate platforme precum Windows, Mac, iOS, Android și Linux.

Compania rulează mai mult decât 850 de servere răspândite în peste 60 de țări. Utilizatorii se pot conecta cu ușurință la unul dintre serverele lor datorită distribuției inteligente. Niciuna dintre istoriile de navigare ale utilizatorilor nu va fi înregistrată sau stocată de acest serviciu. Acest lucru este clar în cazul lor politica fără jurnale. În ceea ce privește securitatea, IPVanish oferă următoarele protocoale PPTP, L2TP și OpenVPN cu o criptare AES de 256 biți pentru a asigura securitatea. Ceea ce diferă de acest furnizor este că acesta oferă doar 7 zile libere de utilizare, astfel încât clienții să decidă dacă doresc sau nu acest serviciu.

VyprVPN

Acest furnizor de servicii își are sediul în Elveția. Trebuie să înlocuiți adresa dvs. IP cu o alta conectându-vă la una dintre cele două 70+ servere la nivel mondial. VyprVPN oferă abonaților mai multe servere VPN britanice care pot fi utilizate pentru deblocarea diferitelor canale și site-uri web din străinătate. Descărcare / streaming nelimitată este important pentru cei care vor ocoliți blocurile bazate pe locație și urmăriți emisiunile sau filmele lor preferate. Nivelul de confidențialitate este crescut odată cu utilizarea VyprVPN la streaming.

VyprVPN nu oferă o politică de rambursare. Ei au un proces gratuit de 3 zile pentru a avea o idee mai bună de performanță și viteză. Au două planuri. Planul de bază, care permite până la trei conexiuni și planul premium, care permite până la cinci conexiuni.

Alternativa proxy inteligentă pentru DNS pentru BBC iPlayer

În cazul în care niciunul dintre cele patru VPN-uri de mai sus nu v-a atras atenția, este posibil ca un DNS inteligent. Un proxy inteligent DNS este, de asemenea, un instrument folosit deblocați site-urile cu restricții geo ca BBC iPlayer. Utilizatori în afara Marii Britanii poate beneficia de serviciile sale pentru activitățile lor de deblocare rapidă.

Iată tot ce trebuie să știți:

 • Are niveluri ridicate de compatibilitate; poti curent BBC iPlayer pe iPhone, Mac, PS3 / PS4, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, și Xbox.
 • Adresa dvs. IP rămâne aceeași.
 • Traficul pe Internet rămâne neatins și necriptat.
 • Dacă furnizorul dvs. de servicii Internet folosește proxy transparente sau Deturnarea DNS, un DNS inteligent nu va funcționa pentru dvs..
 • Fără anonimat cu o adresă IP vizibilă.

Dacă ați fost atras de aceste caracteristici, vă recomandăm să acordați Unlocator o lovitură. Compania oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile pentru persoanele indecise. De asemenea, acceptă deblocarea BBC, ITV, Sky Go, Now TV, și alte canale din Marea Britanie.

Cea mai bună VPN BBC iPlayer din 2020

Dacă căutați un furnizor VPN care vă garantează accesul BBC iPlayer în afara Regatului Unit, cu capul pe ExpressVPN. În cazul în care doriți să încercați o altă metodă deblochează conținutul geo-blocat în străinătate, puteți folosi întotdeauna un DNS inteligent in schimb. Dar. Tu ce crezi? Ce vrei tu? Unii dintre dvs. ar putea găsi un Smart DNS potrivit, în timp ce alții s-ar putea simți în siguranță cu un abonament VPN. Pe care o preferați? Anunțați-ne prin eliminarea comentariilor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map