Cum să asculți Radio BBC în afara Marii Britanii

Cum să asculți Radio BBC în afara Regatului Unit? Sunteți temporar în afara Regatului Unit și nu puteți conduce vehicule fără ca radioul BBC iPlayer să joace în fundal? Doriți să ascultați știri live din întreaga lume în Newsday și să ascultați sunetul 1Xtra, neîntrerupt în timp ce sunteți în străinătate? Ei bine, aveți două opțiuni, un proxy VPN sau Smart DNS. „Puteți asculta cea mai mare parte a conținutului nostru de radio live și la cerere pe BBC iPlayer Radio sau BBC Sounds din orice parte a lumii”, este ceea ce BBC spune când a fost întrebat despre transmisia în străinătate. Dar trebuie să spunem că puteți asculta tot (nu cel mai mult) conținutul radioului BBC iPlayer din afara Regatului Unit cu VPN sau Smart DNS. Citiți mai departe pentru a afla cum se întâmplă asta.


Cum să asculți radioul BBC în afara Regatului Unit

Cum să asculți radioul BBC în afara Regatului Unit

Cum să asculți Radio BBC în afara Regatului Unit folosind un VPN

Când vine vorba de transmisiile internaționale, radioul BBC iPlayer este calea de urmat. A nu-l avea în străinătate poate fi foarte dezamăgitor, mai ales atunci când expatriații Britsih sunt dornici să-și pună la punct faptele și să difuzeze muzică de bună calitate. Acest lucru face ca găsirea unei alternative radio BBC în străinătate să fie extrem de dificilă. BBC clarifică cazul cu acces internațional spunând „Uneori este posibil să nu putem face anumite conținuturi disponibile în afara Regatului Unit. De exemplu, din motive de drepturi, este posibil să nu putem difuza anumite acoperiri sportive în afara Regatului Unit. Conținutul muzical poate fi restricționat, de asemenea, în Regatul Unit, din motive de drept. ” BBC iPlayer GeoBlockedAceastă situație este însă reversibilă cu o rețea privată virtuală instalată pe dispozitivul dvs. de streaming. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a afla cum puteți asculta radio BBC în afara Regatului Unit cu un VPN:

 1. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 2. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 3. Acum, conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie. Acest lucru vă va oferi un Adresa IP britanică.
 4. În cele din urmă, accesați site-ul BBC iPlayer sau lansați aplicația iPlayer.
 5. Ascultă toate posturile de radio BBC iPlayer, oriunde ai fi.

BBC iPlayer Deblocat

Deoarece deblocarea radioului BBC este o afacere uriașă, veți avea nevoie de un punct de vedere VPN pentru ca radioul BBC să funcționeze în afara Regatului Unit. Din acest motiv, vă recomandăm să vă abonați ExpressVPN. Serviciile lor sunt impecabile și rezultatele sunt garantate. Confidențialitatea și securitatea sunt foarte apreciate de acest furnizor de servicii, ceea ce face ca clienții să se simtă în siguranță și în siguranță. Tabelul de mai jos vă prezintă alți furnizori de servicii din care puteți alege pentru a vă ajuta să deblocați radio BBC în străinătate.

Cum să asculți BBC Radio în străinătate folosind un DNS inteligent

Când BBC restricționează un flux de radio live în afara Regatului Unit, veți auzi un mesaj care spune Acest conținut nu este disponibil din motive tehnice sau de drepturi ”. Dacă un program la cerere este restricționat, nu va exista un buton de redare și un mesaj va afișa „Nu este disponibil”. Cu toate acestea, dacă utilizatorii din afara Regatului Unit ar folosi un Smart DNS, nu ar trebui să audă niciunul dintre aceste mesaje. Deși un Smart DNS nu funcționează în același mod ca un VPN, este capabil să deblocheze georestricțiile impuse pe site-uri, canale și servicii. Aceasta depinde și de tipul de DNS inteligent pe care îl folosesc. Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul în care utilizatorii pot asculta radioul BBC în afara Regatului Unit folosind un Smart DNS:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul BBC iPlayer.
 4. Transmiteți fluxul dvs. de muzică și știri preferate în afara Regatului Unit pe radio BBC.

Pentru a vă apropia de radio BBC în afara Regatului Unit, înregistrați-vă cu Unlocator.  Acesta este un proxy inteligent DNS care nu a primit decât feedback bun de la clienții săi. Ofera servicii excelente la viteze rapide și respectă pretențiile. În plus, oferă clienților săi o probă gratuită de 7 zile, în cazul în care nu erau siguri cu privire la comiterea încă.

Ascultă BBC iPlayer Radio de peste mări

Nu ratați noutățile despre sport, afaceri și divertisment sau toate evenimentele la evenimente din întreaga lume în timp ce sunteți în străinătate. Transmiteți muzica preferată de la radioul BBC iPlayer în timp ce călătoriți în afara Regatului Unit cu un VPN sau Smart DNS. Acum, dacă televizorul este cea mai mare preocupare a ta, asigură-te că vezi cum trebuie urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit și cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer. Transmitere fericită!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map