Cum să obțineți BBC iPlayer în Australia

Cum să obțineți BBC iPlayer în Australia? BBC iPlayer este un serviciu de streaming internet, captură, televiziune și radio de la BBC cu sediul în Regatul Unit. Vă permite să transmiteți emisiuni TV și radio de înaltă calitate, precum Doctor Who, Fata noastră și The Chance. Cu toate acestea, este limitat la vizionarea din Marea Britanie, ceea ce înseamnă că îl puteți urmări doar din interiorul Regatului Unit. Așadar, există vreo cale în acest sens?


Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

Oamenii din Australia, Canada, SUA, Germania și Franța pot accesa BBC iPlayer? Răspunsul este un da. Cu un VPN, toate tipurile de conținut din întreaga lume vă pot pune la dispoziție la îndemână. Puteți transmite emisiunile și filmele BBC iPlayer pe computer, Mac, Android și dispozitivele iOS. Aflați cum puteți debloca BBC iPlayer din afara Regatului Unit în acest tutorial de mai jos.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Australia folosind un VPN

iPlayer știe unde vă aflați, așa că dacă nu vă puteți înscrie în Marea Britanie, schimbați-vă adresa IP. Acesta este cel mai ușor lucru pe care îl poți face cu o tehnologie la fel de avansată ca o rețea privată virtuală. Un VPN creează acest tunel privat în care toate datele dvs. sunt transmise înainte de a ajunge pe Internet. Datele dvs. sunt criptate pe măsură ce călătoresc de la dispozitivul dvs. la o rețea prin intermediul serverului VPN.

Este destul de fain, de fapt, doar gândindu-mă la toate posibilitățile pe care vi le poate oferi un VPN. Deblocarea BBC Iplayer este una dintre ele. După cum vedeți, veți primi următorul mesaj: „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Trebuie să înlocuiți adresa dvs. IP actuală cu una britanică la conectarea la un server din Marea Britanie, care este oferit de furnizorul dvs. de servicii VPN. Să vedem cum ești urmăriți BBC iPlayer în Australia: 

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie.
 5. În cele din urmă, accesați site-ul BBC iPlayer sau lansați aplicația iPlayer.
 6. Urmăriți BBC iPlayer în Australia, Noua Zeelandă, India sau oriunde altundeva în afara Regatului Unit.

BBC iPlayer Deblocat

Doriți o VPN suficient de bună pentru a debloca BBC iPlayer? Apoi abonați-vă ExpressVPN. Este posibil ca acest furnizor de servicii să nu fie cel mai ieftin, dar este cel mai de încredere. Vă plătiți pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Ele oferă performanțe puternice și garantează ocolirea tuturor tipurilor de geo-restricții din întreaga lume. Dacă doriți să examinați alte opțiuni, tabelul de mai jos vă va oferi o idee mai bună. Citiți articolul nostru despre cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer de asemenea.

Urmăriți BBC iPlayer în Australia folosind un DNS inteligent

Când va sosi sezonul premiilor, vă veți simți rău că ați ratat episoadele unui scandal foarte englezesc, când ați știut că puteți face ceva în acest sens. Dacă un VPN vă poate aduce conținutul BBC iPlayer, atunci ar trebui să ezitați un pic. Să presupunem că un VPN – din anumite motive – nu funcționează pentru dvs. – puteți recurge întotdeauna la un proxy inteligent DNS.

Acestea nu sunt la fel de sigure ca VPN-urile, dar băieții au lucruri deblocate. Trebuie să rețineți că IP-ul dvs. va rămâne același, iar datele dvs. nu vor fi criptate complet. Ce se va întâmpla este ca datele dvs. legate de geolocalizarea dvs. să fie parțial redirecționate, permițându-vă astfel să accesați conținut restricționat de oriunde. Așa utilizați un DNS inteligent:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul BBC iPlayer.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la tot conținutul BBC iPlayer.

Unlocator poate debloca peste 200 de canale de oriunde în lume, ceea ce îl califică drept un proxy inteligent DNS decent. Nu trebuie să vă faceți griji pentru restricții, interdicții sau cenzuri cu Unlocator. Încă un lucru, proxy-urile sunt mai rapide decât VPN-urile. Dacă apreciați viteza peste securitate, atunci mergeți cu un Smart DNS, iar prin aceasta ne referim la Unlocator.

Urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

Plata unei licențe TV din Marea Britanie pentru a urmări conținut în Marea Britanie precum BBC Iplayer în străinătate nu este suficientă. De fapt, nu este permis. Restricțiile vor rămâne acolo pentru cine știe cât timp. Chiar se așteaptă ca noi să ne încolăcim și să nu facem nimic despre asta? Când este implicată o VPN și un Smart DNS, ne-ar putea interesa mai puțin de restricțiile geografice. Obțineți BBC unu și doi, CBeebies și BBC News pe ecranele dvs. din afara Regatului Unit și transmiteți-le.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map