Cum să urmărești anii și anii BBC live online

Ani și Ani este această nouă dramă BBC care urmărește Lyons-ul, o familie ocupată din Manchester, deoarece viața lor se încurcă împreună într-o noapte importantă din 2019 și în cei 15 ani după aceea. Seria se concentrează, de asemenea, asupra carierei politice a parlamentarului Vivienne Rook, precum și a ascensiunii sale la putere. Dacă vreunul dintre voi este interesat să vizioneze acest spectacol în afara Marii Britanii, acesta este locul unde veți afla totul despre el. Aflați cum puteți urmări Ani și Ani pe BBC iPlayer în străinătate mai jos.


Cum să urmăriți ani și ani pe BBC iPlayer folosind un VPN

Ani și Ani se difuzează marți, 14 mai pe BBC One și continuă săptămânal încă 5 săptămâni pe BBC iPlayer. Din păcate, emisiunea este în afara limitelor celor care nu sunt în Marea Britanie. Motivul care se află în spatele acestui lucru se referă la rezidența ne-britanică și la geo-restricții. Faptul că nu sunteți în Regatul Unit unde se bazează BBC iPlayer vă exonerează de privilegiile locale, cum ar fi accesul la conținut regional. Fără o adresă IP care arată că vă conectați la internet din Marea Britanie, nici BBC iPlayer și nici un alt canal sau serviciu bazat în Marea Britanie nu vă vor oferi acces. Cu toate acestea, puteți schimba asta conectându-vă la un furnizor de servicii VPN.

Un scurtcircuit VPN pentru rețeaua virtuală virtuală se extinde pe o rețea publică sau partajată și acționează ca un tunel digital privat. Ceea ce face VPN este să conecteze dispozitivul la unul dintre serverele sale și să redirecționeze traficul dvs. prin acel tunel, ceea ce duce la o schimbare a adresei IP. Cu adresa IP a serverului localizat în țara în care se bazează conținutul pe care doriți să îl accesați, veți fi tratat ca un local. VPN vă va reorienta datele prin serverul său, iar IP-ul dvs. public se va schimba pentru a se potrivi cu locația serverului ales. Drept urmare, tot conținutul pe care îl doriți devine disponibil în permanență.

 Utilizarea unui VPN – Pași

Iată cum utilizați un VPN pentru a debloca BBC iPlayer și pentru a urmări Ani și Ani oriunde în lume:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor VPN care funcționează cu BBC iPlayer.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe computer, Mac, Android, dispozitivul iOS.
 3. Conectați-vă utilizând contul VPN și apoi lansați aplicația VPN.
 4. Acum, mergeți mai departe și conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie.
 5. Câștigă a Adresa IP britanică.
 6. În sfârșit, puteți vizita site-ul BBC iPlayer sau lansa aplicația sa.
 7. Accesați BBC iPlayer și transmiteți anii și anii, indiferent unde vă aflați.

ExpressVPN este unul dintre cei mai fiabili furnizori de servicii din zilele noastre. Dacă doriți să obțineți BBC iPlayer în orice țară de pe glob, vă recomandăm să vă abonați la acest furnizor de servicii VPN. Acum, ExpressVPN este cunoscut pentru ocolirea restricțiilor geo și deblocarea conținutului din toate părțile lumii. Puteți citi articolul nostru pe cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer sau consultați alți furnizori de servicii din tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți ani și ani pe BBC iPlayer folosind un DNS inteligent

Accesarea conținutului geo-restricționat este de asemenea posibilă cu un proxy inteligent DNS. Deși nu este la fel de sigur ca VPN, acesta dă aceleași rezultate. Indiferent dacă utilizați un VPN sau un DNS inteligent, sunteți obligat să ajungeți la același rezultat. Cu toate acestea, care diferă sunt procesele și caracteristicile implicate în deblocarea activităților. Cu un DNS inteligent, puteți accesa site-uri web din întreaga lume pe orice dispozitiv pe care îl alegeți. Un DNS inteligent nu are caracteristici puternice de securitate pentru a le oferi, deoarece nu criptează datele și nici nu îți schimbă adresa IP. Adică nu veți fi online anonim și datele dvs. nu vor fi sigure. Acest proxy vă ajută să accesați site-uri web geore restricționate prin redirecționarea traficului necesar pentru determinarea geolocalizării dvs. Iată cum utilizați un DNS inteligent pentru a debloca BBC iPlayer oriunde:

 1. Mai întâi, consultați Unlocator și înregistrați-vă pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Vă sfătuim să urmați acestea videoclipuri / tutoriale de configurare pentru îndrumare.
 3. Configurați DNS inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming.
 4. Accesați site-ul și aplicația BBC iPlayer.
 5. Bucurați-vă de streaming de ani și ani pe BBC iPlayer oriunde.

Unlocator este un proxy inteligent DNS care vă permite să ocoliți restricțiile geografice din orice parte a lumii. Acesta este un furnizor care nu dezamăgește pentru că este capabil să deblocheze peste 200 de canale la viteze mari. Luați în considerare oferta de încercare gratuită de 7 zile, care este generoasă și necesară enorm înainte de a vă angaja.

Despre spectacol

Un politician numit Vivienne Rook provoacă un scandal la TV live într-o noapte în 2019. Simatene, Rosie naște un fiu, iar frații Ștefan, Daniel și bunica Muriel nu se pot abține să nu se întrebe cum va fi viața pentru micul Lincoln.

Distribuție

Iată o listă rapidă a personajelor implicate în seria de ani și ani:

 • Emma Thompson
 • Jessica Hynes
 • Rory Kinnear

Emma este o actriță care nu are nevoie de o introducere. Nu doar că este o activistă, ci și o comoară națională. Primul ei rol pentru BBC a fost în Young Ones ca Miss Money-Sterling. Ea a trecut la realizarea unor filme uriașe și a aterizat roluri de televiziune. În această serie, Thompson îl interpretează pe parlamentarul Vivienne Rook, o figură politică și politică ale cărei opinii neapologice și controversate pot provoca o pană în națiune. Primul rol al lui Jessica pentru BBC, pe de altă parte, a fost din 1994 în rolul lui Charlotte Parker într-un episod din BBC Drama, The House Of Eliott. Nu cu mult timp în urmă, Hynes a jucat Miss Kitts în Paddington 2 și guru PR, Siobhan Sharpe în BBC Comedy. În ani și ani, Hynes preia rolul lui Edith Lyons revoluționar, periculos și atrăgător. Primul rol BBC al lui Kinnear a fost pentru judecătorul John Deed în 2001. De când a jucat Tony Cootes, Rory a trecut la un rol mai mare, cum ar fi Bill Tanner în seria James Bond din 2008 și ca Henry Hunt în filmul Peterloo. În ani și ani, Rory îl joacă pe Stephen Lyons, un consilier financiar și menținerea păcii familiei.

Ani și Ani pe BBC iPlayer – Trailer

Iată prima privire la noua serie de dramaturgie din BBC, în următorul trailer.

Urmăriți seria în străinătate – Cuvinte finale

Nu uitați să urmăriți Ani și Ani marți, 14 mai, pe BBC iPlayer, indiferent unde vă aflați în lume. Folosiți doar un VPN sau un DNS inteligent și puteți transmite ultima serie de drama, indiferent dacă sunteți sau nu în SUA. Ce instrument veți folosi? Asigurați-vă că enumerați preferințele în secțiunea de comentarii de mai jos.

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map