Cum să urmărești BBC iPlayer în Belgia

După încercări interminabile de a încerca să accesez BBC iPlayer, am realizat că geo-locația mea este ceea ce mă împiedică să difuzez Killing Eve în Belgia. Nu sunt localizat în cazul în care BBC iPlayer își oferă serviciile și în Marea Britanie.


Pentru a preveni accesul la întâmplare și internațional, serviciul de streaming dominant, BBC iPlayer, recurge la geo-blocare. Cu toate acestea, în aceste zile, utilizatorii online pot eliminați geo-blocurile de toate tipurile, folosind diferite metode, cum ar fi VPN și Smart DNS, despre care voi vorbi mai multe despre mai jos.

Cum să urmărești BBC iPlayer în Belgia

Cum să urmărești BBC iPlayer în Belgia

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Belgia folosind un VPN

Disponibilă ca aplicație pentru internet TV, radio și mobil, BBC iPlayer este un nume de uz casnic din Marea Britanie. Expații britanici aflați în Belgia nu au acces la acest serviciu de streaming din cauza geo-restricțiilor. Veți găsi acest mesaj dacă încercați să:

„BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”

BBC iPlayer GeoBlocked

Oricine este în Belgia și este interesat să transmită conținutul BBC iPlayer poate face acest lucru cu succes atunci când conectat la un furnizor de servicii VPN de încredere. Motivul care a stat la baza deblocării succesului este tunelul digital al VPN. VPN creează un tunel privat prin care trece datele utilizatorilor înainte de a ajunge la celălalt server. Când se întâmplă, datele par să aibă proprietăți diferite, cum ar fi de unde provin.

Cu o conexiune VPN, câștigați beneficii de securitate de asemenea. Pe lângă faptul că apare ca fiind localizat într-o altă țară, ajungeți la beneficiază de anonimat online. Pentru a debloca BBC iPlayer în Belgia, trebuie să urmați pașii de mai jos:

 1. Obțineți un furnizor de servicii VPN care deblochează în mod fiabil BBC iPlayer.
 2. Trebuie să creați un cont VPN, astfel încât să accesați aplicația.
 3. Obțineți aplicația VPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 4. Rulați aplicația and cautam serverele din Marea Britanie.
 5. Localizați un server din Marea Britanie și conectați-vă la acesta.
 6. Acum, veți apărea folosind o adresă IP britanică.
 7. Bucurați-vă să transmiteți tot ce oferă BBC iPlayer în Belgia.

BBC iPlayer Deblocat

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori pentru deblocarea conținutului. Are caracteristici excelente de securitate și viteze fascinante. Acest furnizor nu oferă altceva decât rezultate garantate și asigură satisfacția clienților. Puteți folosi și alte furnizori de servicii VPN de top pentru BBC, asigurați-vă că consultați tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Belgia folosind un DNS inteligent

Vestea bună nu se termină aici, deoarece există mai multe modalități prin care se poate deblochează BBC iPlayer în Belgia. Acest mod implică mai puțin criptare și viteze mai mari; utilizează un proxy inteligent DNS. Când utilizați un Smart DNS, browserul dvs. va trimite o solicitare către DNS pentru a găsi adresa IP reală a site-ului web al BBC iPlayer. Îl localizează în agenda sa, apoi îl returnează browserului. Apoi, browserul dvs. va încărca conținutul BBC de pe adresa IP returnată.

Smart DNS va te fac să apari acolo unde nu ești localizat. Drept urmare, ajungi la accesați conținutul bazat în țara respectivă. Ai obținut conținutul dorit; cu toate acestea, datele dvs. nu au fost nicăieri aproape sigure. Acest dispozitiv diferă de un VPN în ceea ce privește securitatea, deoarece oferă zero criptare și nu aduce modificări adresei dvs. IP.

Este responsabil doar pentru redirecționarea traficului responsabil pentru determinarea locației dvs. printr-un server desemnat, rezultând dvs. acces imediat la conținut restricționat. Iată cum puteți debloca BBC iPlayer în Belgia cu un DNS inteligent:

 1. Abonați-vă la un server Smart DNS ca Unlocator.
 2. Urmăriți aceste videoclipuri / tutoriale de configurare.
 3. Acum, configurați DNS-ul inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming.
 4. Accesați aplicația sau site-ul BBC iPlayer.
 5. Stream Killing Eve sau orice BBC iPlayer arată fără probleme. 

Îți recomand să folosești Unlocator ca proxy inteligent DNS. Este o companie daneză care oferă un serviciu VPN și Smart DNS. Acum, funcția principală a Smart DNS îi ajută pe utilizatori să deblocheze conținut restricționat geo.

Unlocator este ușor de folosit și oferă cele mai bune semințe. În cazul în care nu sunteți sigur de o astfel de decizie, puteți beneficia de aceasta Proces gratuit de 7 zile. În acest fel, aveți suficient timp pentru a lua o decizie cu privire la dacă doriți sau nu serviciul.

Urmăriți BBC iPlayer în Belgia

Atât un VPN cât și un Smart DNS vă pot obține 2000 plus ore de emisiuni TV britanice în 13 genuri diferite la cererea dvs. în Belgia. Metoda pe care o alegeți se bazează pe ceea ce aveți prioritate mai mult: securitate sau viteză.

Acum că știi că există două moduri prin care puteți debloca BBC iPlayer în Belgia pe care ai alege-o? Anunță-mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map