Cum să urmărești BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite?

Cum să deblocați și urmăriți BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite? Expații britanici care trăiesc în străinătate pot fi foarte dificili să urmărească emisiunile preferate de la televizor. Canalele de difuzare precum BBC, ITV, Sky GO, Channel 4 și Now TV sunt toate geo-blocate de peste mări.


Deci, în cazul în care lucrați în prezent sau vă petreceți vacanța în Emiratele Arabe Unite, nu veți putea urmări niciunul dintre aceste canale din cauza restricții regionale. Supravegherea grea este, de asemenea, un alt lucru în care guvernul EAU investește în mare parte. Dar, din fericire, puteți scapă de aceste activități de monitorizare precum și deblocați site-urile web din Marea Britanie în străinătate cu un furnizor de servicii VPN.

Atât a VPN și Smart DNS vă poate ajuta urmăriți BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite, aflați exact în tutorialul de mai jos.

Cum să urmărești BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite?

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite?

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite cu VPN?

Dacă încercați să accesați materiale live sau la cerere pe BBC iPlayer în timp ce sunteți în Emiratele Arabe Unite, veți primi una dintre următoarele erori geo.

„BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”

„Programele BBC iPlayer sunt disponibile pentru a fi redate doar în Marea Britanie.”

BBC iPlayer GeoBlocked

Lista neagră a adreselor IP ale VPN-urilor din 2015 a fost rezolvată în cele din urmă cu o conexiune VPN. Cu toate acestea, se pot întâmpla probleme dezamăgitoare, chiar și cu un VPN, puteți întâlni mesaje de eroare cu o VPN. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă înscrieți la un VPN pentru a putea accesa un server diferit pentru a evita astfel de incidente. Urmați acești pași pentru a urmări BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite sau în orice altă parte a lumii.

 1. Abonați-vă la un VPN care acceptă BBC iPlayer.
 2. Descărcați aplicația te-a întrebat și lansează-l.
 3. Căutați o Marea Britanie server și conectați-vă la ea.
 4. Se pare că ești un cetățean virtual din Marea Britanie.
 5. Pentru ultimul pas, accesați site-ul BBC iPlayer sau lansați aplicația iPlayer. Apoi, urmărește tot ce vrei pe BBC iPlayer, indiferent unde te afli.

BBC iPlayer Deblocat

Am încercat fiecare VPN de pe piață, dar nimic nu părea să satisfacă, cu excepția ExpressVPN. Este cel mai simplu și mai eficient furnizor de servicii care poate ocoli cu ușurință restricții regionale din întreaga lume. Aceasta, desigur, include capacitatea de a face flux BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite.

FurnizorLink RankVPN
rangvpn-furnizor
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7
 • Reducere exclusivă de 49%!

Accesați ExpressVPN

rangvpn-furnizorAccesați BulletVPN
rangvpn-furnizorAccesați NordVPN
4vpn-furnizorAccesați Surfshark

Cum se deblochează BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite folosind Proxy-uri inteligente DNS

Evitarea geo-restricțiilor poate merge pe ambele sensuri cu un proxy VPN sau Smart DNS. Ambele sunt dispozitive incredibil de puternice care le pot oferi utilizatorilor o experiență plăcută de navigare web fără restricții.

Desigur, BBC iPlayer este blocat în Emiratele Arabe Unite, dar un Smart DNS îl poate debloca. Asta nu înseamnă că toți reprezentanții Smart DNS pot face asta, nu. În cazul meu, Unlocator a lucrat minunat pentru mine. În plus, trebuie să rețineți întotdeauna că tot ceea ce puteți sau nu puteți accesa depinde de DNS inteligent la care sunteți abonat. Fii atent, nu toate serviciile Smart DNS acceptă deblocarea BBC în Emiratele Arabe Unite. Iată mai multe din ceea ce trebuie să vă așteptați de la un Smart DNS.

 • Niveluri ridicate de compatibilitate: Smart DNS funcționează pe aproape orice dispozitiv de streaming: iOS, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV și Xbox.
 • Menținerea adresei IP: Un DNS inteligent nu schimbă adresele IP ale utilizatorilor și le păstrează în ochii publicului.
 • Dacă ISP-ul dvs. folosește transparent proxy-uri sau Deturnarea DNS, atunci un DNS inteligent nu vă va fi de bun serviciu.
 • Fără anonimat online: Adresa dvs. IP va rămâne publică deoarece un DNS inteligent nu efectuează criptare.

Deblocați și urmăriți BBC iPlayer în Emiratele Arabe Unite – Înfășurați

Să trăiești în străinătate, departe de familie și prieteni, poate fi destul de dificil. Abilitatea de a viziona conținutul preferat de televiziune de la întoarcerea acasă face lucrurile puțin mai ușoare.

Cu ajutorul VPN sau Smart DNS, puteți deblocați și difuzați toate canalele preferate, inclusiv BBC iPlayer, în Emiratele Arabe Unite și oriunde altundeva de pe glob. La ce metodă vei recurge? Spuneți-ne în comentarii.

postări asemănatoare

 • Cum să obțineți o adresă IP belgiană în afara Belgiei

  Cum să obțineți o adresă IP belgiană în afara Belgiei

  Nici un comentariu | 16 august 2018

 • Cum să remediați muzica Instagram nu este disponibilă în regiunea dvs.

  Cum să deblochezi Instagramul la școală sau la locul de muncă

  Nici un comentariu | 23 octombrie 2018

 • Cum să vizionezi sezonul Manifest pe NBC

  Cum să vizionezi manifestul sezonul 1 online?

  Nici un comentariu | 11 septembrie 2018

 • Cum să vizionezi NBC Sports în Europa

  Cum să vizionezi NBC Sports în Canada

  Nici un comentariu | 13 noiembrie 2018

Despre autor

Charles

Streaming gadgeturi geek. Interesat de orice lucru mic trebuie să știe despre ocolirea restricțiilor regionale. Un credincios avid în dreptul de a proteja confidențialitatea online. Charles a examinat, de asemenea, o mulțime de furnizori de servicii VPN și știe să separe merele bune de cele rele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map