Cum să urmărești BBC iPlayer în Germania

BBC iPlayer nu este în întregime accesibil unui public internațional. Rezidenții din Marea Britanie sunt singurii care pot accesa și transmite serviciul britanic. Am aflat că drumul cel greu. Nu știam că geo-restricțiile au existat înainte de a încerca accesați BBC iPlayer în Germania. În timp ce există restricții care interzic accesul în exterior, două instrumente poate ajuta la ameliorarea situației.


Cum să urmărești BBC iPlayer în Germania

Cum să urmărești BBC iPlayer în Germania

BBC iPlayer este disponibil în afara Regatului Unit?

Nu, BBC iPlayer este disponibil numai în Marea Britanie. Expatiații din Marea Britanie care au deja un cont cu serviciul nu vor putea accesa BBC iPlayer dacă nu se află în terenul britanic. De fapt, dacă încercați să accesați serviciul în afara granițelor britanice, veți primi probabil mesaje de acest fel:

„BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”

sau

„Programele BBC iPlayer sunt disponibile pentru a fi redate doar în Marea Britanie.”

Deci, ecranul tău va arăta așa:

BBC iPlayer GeoBlocked

Acum, aceasta nu este o tentativă de discriminare din partea BBC. Motivul pentru care serviciul este limitat la Marea Britanie este să se conformeze reguli și legi privind drepturile de autor. BBC iPlayer aplică interdicțiile IP pe oricine nu este din Marea Britanie pentru a se asigura că conținutul lor poate fi vizibil numai în țara în care au dreptul să o difuzeze.

Acestea fiind spuse, există două instrumente pe care le puteți folosi accesați BBC iPlayer în Germania și oriunde altceva în lume: Un VPN și a DNS inteligent.

Obțineți BBC iPlayer în Germania folosind un VPN

Prima metodă pe care o puteți aplica provine un abonament VPN.

Un VPN reprezintă rețeaua virtuală privată care este un instrument de securitate cibernetică care permite utilizatorilor să deblochează conținutul precum și obține securitate pe internet și confidențialitate online. Printre cele două funcții principale se numără criptarea datelor de călătorie prin serverele sale și spoofing IP dvs. public. 

Aceste două funcții califică un VPN ca un instrument online foarte sigur care protejează utilizatorii de daunele online precum furtul de date. Pe lângă criptare, procesul de redirecționare face ca traficul dvs. să pară provenind dintr-un alt loc. Tu, la rândul tău, par a fi într-o altă țară.

După conectarea la un VPN, dvs. Adresa IP se va schimba automat pentru a se potrivi cu adresa IP a serverului care se află în țara aleasă. Pentru a obține controlul asupra adresei IP și a o modifica oricât doriți, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server VPN din țara dorită.

Deci, dacă vrei par a fi în Marea Britanie, tot ce trebuie să faci este conectați-vă la un server din Marea Britanie. Va trebui să faceți asta dacă doriți o șansă la urmăriți BBC iPlayer în timp ce sunteți în Germania. Iată cum Procesul de deblocare BBC iPlayer funcționează:

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este căutați un furnizor VPN credibil. Sfatul nostru pentru tine ar fi să vă înscrieți „ExpressVPN„.
 2. Puteți atunci descărcați aplicația VPN pe dispozitivele dvs. Windows, MacOS, iOS și Android.
 3. Instalați aplicația și apoi lansează aplicația pe dispozitivul dvs. de streaming.
 4. Conectați-vă la contul dvs apoi explorează serviciile VPN-urilor.
 5. După scanarea serverelor, conectați-vă la un server din Marea Britanie.
 6. Așteptați conectarea.
 7. In cele din urma, vizitați BBC iPlayer și urmărește orice vrei în Germania.

BBC iPlayer Deblocat

Cum să deblocați BBC iPlayer în Germania cu un proxy inteligent DNS

În timp ce un VPN este un instrument super sigur criptează datele utilizatorilor, un DNS inteligent nu oferă aceleași standarde de securitate. Ambele aceste instrumente pot însă ajută utilizatorii să ocolească conținutul restricționat geo, dar folosind abordări diferite. O VPN nu permite ca datele utilizatorilor să treacă prin tunelul său privat fără să o cripteze. Pe de altă parte, un Smart DNS preferă viteza securității, motiv pentru care nu criptează datele utilizatorilor.  

Deci, dacă nu vă pasă de securitatea suplimentară oferită de un VPN, puteți utiliza un proxy Smart DNS pentru a debloca conținutul. Puteți atunci urmăriți BBC iPlayer în Germania în timp ce transmiteți Hulu din SUA într-un alt browser. Acest lucru este posibil deoarece un proxy Smart DNS nu modifică adresa dvs. IP. Vă redirecționează doar traficul prin unul dintre serverele desemnate, permițându-vă să câștigați acces la conținut restricționat. Iată ce altceva trebuie să știți despre un DNS inteligent.

 • Nu criptează datele și nici nu vă schimbă adresa IP.
 • Nu obțineți anonimatul online.
 • Puteți configura un Smart DNS pe mai multe platforme și dispozitive precum iOS, Mac, Apple TV, Roku, PS3 / 4, Chromecast, Amazon Fire TV și Xbox One.
 • Este posibil ca DNS-ul inteligent să nu funcționeze dacă ISP-ul dvs. utilizează deturnarea DNS sau proxy-uri transparente.

Acum, dacă vrei un Smart DNS care poate debloca BBC iPlayer, vă recomandăm Unlocator. Acest serviciu poate deblocați peste 200 de canale, iar BBC iPlayer este unul dintre ei. În plus, compania daneză oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile și o politică de rambursare de 14 zile. Puteți încerca înainte de a vă angaja.

Cel mai bun VPN pentru Germania

ExpressVPN este cel mai bun furnizor de servicii VPN care trebuie utilizat în Germania. De fapt, Charles chiar a scris un articol întreg despre asta.

Cu ExpressVPN, puteți conectați-vă la peste 2000 de servere în mai mult de 94 de țări, A Echipa de clienți extrem de susținută, și o garanție de returnare de 30 de zile. Această politică este benefică deoarece îți oferă timp să te gândești înainte de a alege să te angajezi. 

Dacă nu credeți că ExpressVPN este potrivit pentru dvs., puteți să vă uitați întotdeauna la alți furnizori. Verificați-le în tabelul de mai jos. Oferă-le acestor furnizori de nivel superior o șansă.

Urmăriți BBC iPlayer în Germania

Bine, deci, înainte de a vă excita, ar trebui să știți că nici un VPN și nici un DNS inteligent nu vă pot primi abonamente gratuite! Nu așa funcționează. Acesta vă oferă doar acces la conținutul dorit, nu ocoliți taxele de înregistrare impuse de să spunem BBC iPlayer- dacă există.

A fost destul de revelație! Am urmărit totul pe BBC iPlayer în timp ce eram în Germania. Nu a trebuit să ratez un episod din meciul zilei, iar pentru un VPN / DNS inteligent, sunt recunoscător. Puteți fi și voi. faceți clic aici pentru o Abonament ExpressVPN și aici pentru un Unlocator unu. Spuneți-ne pe care îl veți alege în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map