Cum să urmărești BBC iPlayer în Suedia

Locuiești în Suedia? Te-ai săturat să urmărești SVT și TV4? Atunci de ce să nu încercați unul dintre cele mai bune canale din Marea Britanie, BBC iPlayer? Știu că ați încercat-o înainte și, din păcate, v-a blocat accesul. Da, pentru a obține serviciul de streaming aveți nevoie de o adresă IP din Marea Britanie. Din fericire, puteți obține unul cu ușurință dacă utilizați un VPN. Prin urmare, permiteți-mi să vă explic cum să accesați BBC iPlayer în Suedia în câteva minute.


Cum să urmărești BBC iPlayer în Suedia

Cum să urmărești BBC iPlayer în Suedia

BBC iPlayer în Suedia

Nu este suficient ca BBC iPlayer să vă aducă cel mai bun conținut vreodată, dar este, de asemenea, gratuit. Trebuie să urmăriți orice doriți pe canal, fără să cheltuiți un singur ban.

Cu multă conținut, ușor de utilizat și disponibil pe mai multe platforme, iPlayer este, probabil, cel mai bun serviciu de capturare acolo. Vă permite să descărcați programe pentru vizionare offline. Și nu există reclame. A început ca un serviciu de desktop excelent încă din 2007. Cu toate acestea, a devenit mai excelent în încarnarea sa ca aplicație pentru smartphone-uri și alte platforme de streaming.

Este păcat că BBC iPlayer este limitat la telespectatorii din Marea Britanie și, în principiu, îl puteți urmări doar din interiorul Regatului Unit. iPlayer este în prezent blocat când sunteți în Suedia. Ori de câte ori încercați să transmiteți un videoclip cu o adresă IP suedeză pe BBC iPlayer, veți primi unul dintre aceste două mesaje de eroare:

 • „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”BBC iPlayer GeoBlocked
 • „Programele TV BBC iPlayer sunt disponibile numai în Marea Britanie. Dacă sunteți în Marea Britanie și vedeți acest mesaj, vă rugăm să citiți acest sfat. “Eroarea BBC iPlayer 2

Din fericire, avem VPN-uri în viața noastră pentru a salva ziua. Un VPN, scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, este un instrument de securitate cibernetică pe care oamenii din întreaga lume îl utilizează pentru a-și asigura conexiunea și accesul la conținutul geo-blocat. Voi vorbi despre cum să deblochezi canalul din Suedia în continuare. Parcurgeți un pic mai departe și aflați pentru voi.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Suedia cu un VPN

O rețea privată virtuală se extinde pe o rețea publică sau partajată și acționează ca un tunel. Acesta rescrie datele dvs. prin unul dintre serverele sale din țara selectată. După ce vă conectați, primiți o adresă IP în regiunea în care se află serverul. Acest lucru vă oferă acces la toate canalele de streaming și serviciul exclusiv pe teritoriul respectiv, în ciuda faptului că sunteți în străinătate.

Pe de altă parte, VPN-urile au fost create pentru a fi instrumente de securitate, ceea ce înseamnă că există pentru a proteja utilizatorii de internet în timp ce navighează pe web. Când vă conectați la un server din orice țară, datele dvs. vor fi criptate prin funcții de securitate la nivel înalt. Nu numai asta, dar ajungi să îți ascunzi adresa IP și să anonimizezi abordarea de internet. Acum, să revenim la subiectul nostru principal. Iată cum puteți viziona BBC iPlayer în Suedia:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN care funcționează cu BBC iPlayer. Verificați toate recenziile pe care le doriți, vor spune cu toții ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN nou creat.
 4. Acum, căutați serverul din Marea Britanie și faceți dublu clic pe el.
 5. În cele din urmă, accesați site-ul BBC iPlayer sau lansați aplicația iPlayer.
 6. Urmăriți BBC iPlayer în Suedia.

ExpressVPN este unul dintre cei mai de încredere furnizori de servicii de pe piață. Dacă doriți să obțineți BBC iPlayer în Suedia, vă recomand să vă abonați la acest furnizor de servicii VPN. ExpressVPN este binecunoscut pentru ocolirea restricțiilor geo, deci de ce să nu încercați? Dacă nu simțiți că va răspunde așteptărilor dvs., folosiți una dintre acestea cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer Ca o alternativa.

Proxy inteligent DNS – o alternativă VPN

Proxy-ul inteligent DNS este o abordare diferită pentru accesarea site-urilor blocate și a serviciilor restricționate. Cu acest serviciu, puteți viziona BBC iPlayer în Suedia cu ușurință. Cu toate acestea, nu adaugă un strat suplimentar de protecție așa cum o face VPN, ci doar pentru ocolirea restricțiilor regionale. Când configurați Smart DNS, nu vă schimbați adresa IP. Tot ce ai de făcut este să reorientezi partea din traficul tău care reflectă locul tău curent. Aceasta înseamnă că trebuie să păstrezi canalul local pe deplin funcțional chiar și în timp ce deblochezi materialul geore restricționat.

Iată cum utilizați un DNS inteligent pentru a debloca BBC iPlayer în Suedia:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul BBC iPlayer.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la tot conținutul BBC iPlayer.

Unlocator este un proxy inteligent DNS care vă permite să ocoliți restricțiile geografice din orice parte a lumii. Este capabil să deblocheze mai mult de 235 de canale, acesta fiind unul dintre numeroasele motive pentru care vă sugerez să investiți în serviciile lor. În opinia mea, consider că este unul dintre cele mai bune servicii Smart DNS. Verificați-l și beneficiați de proba lor gratuită de 7 zile.

Ce este pe BBC iPlayer

Dacă sunteți fan al Doctor Who sau Luther sau al oricărui conținut al BBC iPlayer, cu siguranță ar fi interesat să îl transmiteți în Suedia. Totuși, acest lucru nu este tot ce oferă BBC. Aflați care sunt cele mai bune opțiuni ale mele mai jos:

 • East Enders
 • Ranganarea
 • mămică
 • Eurovision
 • fantome
 • Organisme
 • Ambulanță
 • CSI real
 • Turnul Imens
 • Pământul din spațiu
 • Victima
 • pose
 • Fleabag
 • Mayans MC
 • Mizerabilii

Dispozitive acceptate de iPlayer BBC

Puteți transmite fluxul BBC iPlayer folosind următoarele platforme:

 • Mac
 • Android
 • iPhone
 • Roku
 • PC
 • Amazon Fire TV
 • PS4, PS3
 • Xbox
 • Apple TV

Cum să urmărești BBC iPlayer în Suedia – gânduri finale

BBC iPlayer vă oferă cel mai recent și cel mai mare conținut TV. Dacă doriți să-l urmăriți în Suedia, aveți două modalități de a face acest lucru. Alegeți care dintre voi vi se potrivește cel mai bine. Dacă sunteți în căutarea securității cu o ușoară scădere a vitezei, cea mai bună alegere este o VPN. Dacă nu vă pasă mult de securitate, cu siguranță, ar trebui să utilizați Smart DNS. Alegeți care este mai bun pentru dvs. și bucurați-vă de BBC iPlayer în Suedia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map