Cum să urmărești Line of Duty Sezonul 5 Live Online

Line of Duty se întoarce pentru cel de-al cincilea sezon pe ecranele noastre pentru o poveste mult timp așteptată a poliției anticorupție AC-12. Serialul va avea premiera duminică, 31 martie 2019, pe BBC1, și iată cum puteți viziona serialul, indiferent unde vă aflați în lume.


Cum să urmărești Line of Duty Sezonul 5 Live Online

Cum să urmărești Line of Duty Sezonul 5 Live Online

Cum să urmărești Line of Duty Sezonul 5 Live Online folosind un VPN

Intricitatea complotului și scenele din seria de mușcături de unghii sunt câteva motive pentru care cineva încearcă să urmărească Line of Duty în străinătate. Un poster pentru serialul scrie „Crime are nevoie de un om din interior” cu vedete Martin Compston, Adrian Dunbar și Vicky McClure încătușate. Sezonul 4 s-a încheiat cu polițiștii Line of Duty realizând că corupțiile poliției au avut un efect mai rău decât se așteptau. Se presupune că scenariul este imens, iar se pare că episoadele se simt ca „un teritoriu foarte nou”.

Serialul este difuzat pe BBC iPlayer, care este disponibil doar în Marea Britanie. Geo-restricțiile interzic utilizatorilor internaționali să acceseze conținutul BBC. Pentru a inversa acest lucru, este necesară o VPN. Un VPN creează un tunel criptat virtual între dvs. și un server la distanță deținut de un furnizor de servicii VPN. Conectarea la un server nu numai că va anonimiza identitatea, ci vă va oferi și posibilitatea de a accesa conținut de peste mări. Faptul că o VPN îți ascunde adresa IP te face mai sigur când navighezi pe internet online. Nimeni nu poate afla ce faceți online și puteți accesa conținutul pe care îl urmați, inclusiv BBC iPlayer.

Urmăriți linia de serviciu Sezonul 5 folosind un VPN – Cu pași

Pentru a debloca BBC iPlayer și a transmite conținutul său în străinătate, trebuie să urmați pașii de mai jos:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor de servicii VPN și unul sigur.
 2. În al doilea rând, descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs..
 3. Apoi, lansați aplicația VPN după ce ați creat contul VPN.
 4. Conectați-vă la un server din Marea Britanie, unul care vă va acorda Adresa IP britanică.
 5. Accesați online utilizând o adresă IP britanică, care vă va permite să accesați canale și servicii din Marea Britanie
 6. Accesați BBC iPlayer în orice loc din lume.
 7. Stream Line of Duty Sezonul 5, indiferent de locul în care vă aflați.

ExpressVPN este un furnizor de servicii VPN bine funcționat și sigur, care are o reputație de deblocare a conținutului de peste mări. Conexiunile sale sunt rapide și stabile, iar comutarea nelimitată a serverului se face ușor cu câteva clicuri. În afară de a oferi o gamă largă de funcții, ExpressVPN oferă o rețea mare de servere. Dacă nu credeți că ExpressVPN are o alegere bună, consultați toți ceilalți furnizori de servicii VPN din tabelul de mai jos.

Cum să urmărești Line of Duty Sezonul 5 Live Online folosind un DNS inteligent

Deși mulți susțin că Line of Duty este lipsit de umor și este greu de urmărit, telespectatorii le place atât de mult încât nu pot aștepta să-l urmărească. Din fericire, acești oameni au mai multe metode de a face acest lucru. În timp ce un VPN deblochează cu succes conținutul geore-restricționat cu cea mai mare securitate, un SmartDNS reușește să ajungă la aceleași rezultate, dar cu mai puțină securitate. Un DNS inteligent nu criptează datele utilizatorilor așa cum o face o VPN, ceea ce face o alegere mai puțin sigură atunci când vine vorba de securitate. În plus, un Smart DNS nu îți schimbă adresa IP sau nu interferează cu viteza internetului tău. Acesta anulează doar traficul responsabil pentru determinarea geolocalizării dvs. Astfel obțineți acces la conținutul pe care îl urmați. Iată cum deblochezi Line of Duty sezonul 5 folosind un DNS inteligent:

 1. Accesați Unlocator și înregistrați-vă pentru o probă gratuită de 7 zile. Acest lucru ar trebui să vă ofere suficient timp pentru a vă ajuta să vă gândiți.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a afla cum puteți configura Smart DNS pe dispozitivul pe care doriți să îl utilizați.
 3. Accesați site-ul, canalul sau serviciul de streaming pe care doriți să îl deblocați.
 4. După ce ați redirecționat traficul printr-un server dintr-o altă țară, veți avea acces la orice doriți.
 5. În cele din urmă, accesați BBC iPlayer și transmiteți al cincilea sezon al Line of Duty oriunde în lume.

Pentru un proxy inteligent de încredere DNS, asigurați-vă că alegeți Unlocator. Acest furnizor este perfect pentru deblocarea conținutului și ocolirea restricțiilor geografice. De fapt, este capabil să deblocheze peste 200 de canale și oferă o probă gratuită de 7 zile.

Despre Line of Duty

Line of Duty urmează AC-12, o echipă fictivă de poliție însărcinată cu descoperirea corupției în cadrul forței de poliție. Este foarte multă corupție demnă de tratat. Adrian Dunbar, Vicky McClure și Martin Compston își vor îndeplini rolurile de ofițeri ai AC-12. Revenind la locul de muncă ca Supt. Ted Hastings, DI Kate Fleming și DS Steve Arnott. Cel de-al cincilea sezon al Line of Duty va fi martorul revenirii lui Maya Sondhi în postura de PC Maneet Bindra, Polly Walker în calitate de expert în relații publice Gill Biggeloe și Aiysha Hart în rol de polițist Murder Squad. Tony Pitts se va întoarce, de asemenea, în funcția de superintendent șef detectiv Les Hargreaves. Andrea Irvine o va interpreta pe Roisin Hastings, soția înstrăinată a lui Ted. În timp ce seria anterioară s-a concentrat mai mult pe demersurile invitați Roz, sezonul 5 va fi mai centrat în jurul personajelor fixe ale emisiunii..

Line of Duty Sezonul cinci – Trailer

Iată o privire de ansamblu a ceea ce urmează să vină în cel de-al cincilea sezon al Line of Duty.

Urmăriți Line of Duty Sezonul 5 – Cuvinte finale

Ce face Ted Hastings într-o celulă a închisorii? Cine este „H” – insituția poliției cu comandă directă a unei rețele de criminali îmbrăcați în balaclava? Obțineți răspunsuri la toate speculațiile și întrebările dvs. urmărind Line of Duty indiferent de locul în care vă aflați. În acest sezon, există lucruri care nu s-au mai făcut până acum și personaje pe care publicul nu le-a văzut.

Toți acești factori contribuie la construcția și construirea seriei. Cu VPN sau Smart DNS, trebuie să deblocați BBC iPlayer și să transmiteți tot conținutul său, în ciuda locației dvs. geografice. Deci, ce va fi? Voi selecta cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer? Sau aveți de gând să alegeți un proxy inteligent DNS? Spuneți-ne alegerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map