Cum să urmăriți BBC iPlayer în China

BBC iPlayer este unul dintre serviciile mele preferate de streaming. Cu toate acestea, când am fost în China, nu am putut ține pasul cu emisiunile mele TV, deoarece este disponibil numai în Marea Britanie. Ei bine, acesta este un singur motiv. Chiar dacă era accesibil, China a interzis toate site-urile BBC de atunci migrat la HTTPS. După toate acestea, s-ar putea întreba ce opțiuni au. Nu mai căutați; Am răspunsul. În acest ghid, voi arăta cum să deblochezi BBC iPlayer în China. Urmărește-mi și vei fi bine.


Cum să urmăriți BBC iPlayer în China

Cum să urmăriți BBC iPlayer în China

Cum să urmăriți BBC iPlayer în China folosind un VPN

Încercarea de a accesa BBC iPlayer de oriunde în afara Regatului Unit nu este inutilă, China nu face excepție. Când încercați să accesați canalul de peste mări, primiți unul dintre două mesaje frustrante de geo-eroare. Iată ce am primit când încercam să urmăresc Killing Eve pe site-ul platformei:

 • „Acest conținut nu pare să funcționeze.”BBC iPlayer Error One
 • „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”Eroarea BBC iPlayer 2

Geo-restricții nu permiteți accesul decât dacă provin din țara în care se bazează serviciul, canalul sau site-ul. Este cazul BBC iPlayer, deoarece persoanele care nu sunt în Marea Britanie și nu au un IP britanic nu pot trece peste mesajul de eroare care apare.

Utilizatorii chinezi sau chiar expatriații britanici din China care doresc să difuzeze conținutul canalelor pot face acest lucru cu un VPN. Deci, nu vă faceți griji, nu o să vă las cu mâna goală. Continuați derularea și aflați cum să deblochezi BBC iPlayer în China.

Urmăriți BBC iPlayer în China

Această parte este crucială, așa că vă rugăm să o citiți cu atenție. Pentru a accesa BBC iPlayer oriunde în lume, va trebui un VPN care să vă răsfețe locația. Pentru a face aceeași muncă în China este nevoie de câteva măsuri suplimentare. China este un dușman al internetului și utilizarea unei VPN este dificilă în regiune. Poate bloca numeroși furnizori VPN. Cu toate acestea, există câteva VPN-uri care încă funcționează în țară. Voi vorbi despre ei mai târziu.

Schimbarea locației nu este singurul lucru în care VPN-urile sunt capabile. Ei, de asemenea protejați-vă datele cu criptare la nivel înalt și ascunde-ți identitatea când navighezi pe web. Cu acest lucru, iată ce trebuie să faci pentru a putea accesați BBC iPlayer în China:

 1. Înainte de a începe, trebuie să alegeți un VPN care funcționează în țară. Vă recomand ExpressVPN.
 2. Cand tu Abonati-va, descărcați aplicația lor pe dispozitivul pe care doriți să îl transmiteți pe BBC iPlayer.
 3. Dupa aceea, conectați-vă cu contul tocmai ați creat și navigați la lista de server.
 4. Alegeți un server din Marea Britanie deoarece canalul este disponibil numai în Regatul Unit. Apăsați conectați.
 5. Odată ce conexiunea are loc, întoarceți-vă la BBC iPlayer.
 6. Veți observa că nu mai există nicio eroare pe ecran și că puteți urmăriți BBC iPlayer în China cu ușurință.Killing Eve BBC iPlayer

Cel mai bun VPN pentru China

După cum am menționat, China blochează VPN-urile, dar ExpressVPN nu este unul dintre ei. Cu siguranță vă puteți baza pe serviciile pe care acest VPN le oferă utilizatorilor. În primul rând, veți accesa serverele împrăștiate în 94 de țări. 3000+ pentru a fi exact. În al doilea rând, veți transmite în viteză la maxim viteza lor serverele aprind rapid. Nici nu ai observa că criptarea a provocat o scădere.

În al doilea rând, primești criptare de grad militar pentru a vă proteja dispozitivul de orice posibilă amenințare online. Înțelepciunea vieții private datele nu sunt înregistrate sau colectate de către compania prin amabilitatea strictei lor politici fără jurnal. ExpressVPN vă permite să vă conectați 5 dispozitive sub același cont. Este destul de bine, având în vedere că are o gamă largă de compatibilitate între dispozitive. Puteți descărca aplicația lor pe Android, iOS, PC, Mac, precum și FireStick.

Acum, ExpressVPN este cel mai bun și totul, dar nu este singurul care poate funcționa în China. Consultați cele mai bune VPN-uri pentru China continentală în tabelul de mai jos.

Ce să caute pe BBC iPlayer

Chiar nu știți cât de mult vă poate oferi această platformă de streaming experiența dvs. de internet când vă aflați într-o țară precum China. Vei accesa cea mai mare bibliotecă din Marea Britanie. Permiteți-mi să vă fac o idee rapidă:

 • Uciderea Evei
 • Atlanta
 • Păstrarea credinței
 • Holby City
 • Garda de corp
 • Eastenders
 • Peaky Blinders
 • Turnul Imens
 • Ambulanță
 • Pământul din spațiu
 • Linia de serviciu
 • Organisme
 • Clică
 • Medic care
 • fantome

Stream BBC iPlayer în China

Cine ar fi crezut asta accesarea serviciilor precum BBC iPlayer ar fi posibil într-o țară la fel de restrânsă ca China? Utilizatorii din China trebuie să se bazeze pe instrumente de eludare pentru a accesa mii de site-uri web blocate și nu există un instrument mai bun decât un Rețea virtuală privată. Urmăriți în direct TV, urmăriți episoade și descărcați programe TV pentru a viziona mai târziu cu BBC iPlayer în China folosind VPN-ul. Citiți bine acest articol și împărtășiți experiența dvs. în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map