Cum să urmăriți BBC iPlayer în SUA – Deblocați în afara Regatului Unit

Cum să obțineți BBC iPlayer în SUA - Urmăriți în afara Marii Britanii


Cum să obțineți BBC iPlayer în SUA – Urmăriți în afara Marii Britanii

Cum să urmărești BBC iPlayer în afara Regatului Unit pentru expatabili – Experiența mea

Îmi aduc aminte când locuiam în Qatar, mulți dintre prietenii mei expați din Marea Britanie vorbeau despre telenovele, documentare și emisiuni preferate ale BBC. Pentru expații din Marea Britanie, nu a fost vorba doar de emisiuni. Era vorba mai degrabă de a avea o bucată de casă, indiferent unde au fost și de a ține pasul cu cultura și noutățile locale.

Așa că m-am așezat împreună cu prietenii mei techie și am analizat soluțiile disponibile. Am testat destul de multe setări și furnizori diferiți, dar a meritat efortul, pentru că ne-am bucurat cu toții BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, și CBeebies.

Cum se deblochează BBC iPlayer în afara Regatului Unit cu VPN

BBC iPlayer Geoblocked în SUA, Canada, Australia

BBC iPlayer Geoblocked în SUA, Canada, Australia

Un VPN este scurt pentru rețeaua privată virtuală, un instrument care vă poate schimba locație online. Vă permite să vă conectați la orice server la alegere redirecționează traficul dvs. de internet prin cel selectat. În continuare, ea piei brute adresa dvs. IP originală și înlocuieste cu un altul din regiunea serverului pe care l-ați selectat. Deci, dacă vă conectați la un server din Regatul Unit, veți primi un Adresa IP din Marea Britanie.

Toată această procedură va face să pară ca și cum ai fi în Anglia veselă, iar BBC iPlayer nu va avea de ales deblocare conținutul său. Da, este foarte simplu și la doar câteva clicuri.

De fapt, iată exact ce trebuie să faci:

 1. Alegeți un serviciu VPN de top și abonați-vă la acesta, dar rețineți că a început BBC iPlayer interzicerea adreselor IP VPN. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă abonați la un furnizor premium precum ExpressVPN.
 2. În continuare, trebuie să instalați aplicația VPN pe dispozitiv. Așa că mergeți la magazinul de aplicații și descărcați-l. VPN-urile sunt compatibile cu toate platformele majore, inclusiv iOS, Android, PC și Mac.
 3. Odată ce aplicația este instalată cu succes, deschideți-l și conectați-vă.
 4. Conectați-vă la orice server din Marea Britanie pentru a obține o adresă IP din aceeași regiune.
 5. Accesați BBC iPlayer și urmăriți emisiunea preferată.
 6. Dacă mesajul geo-eroare este încă acolo (BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi), încercați să vă conectați la un alt server din Marea Britanie.
 7. Dacă încă nu puteți accesa canalul, atunci trebuie alegeți un alt furnizor VPN.

Cel mai bun VPN pentru a urmări iPlayer în afara Regatului Unit

Întrucât BBC iPlayer se prăbușește la majoritatea serviciilor VPN, trebuie să rămâneți la cele care funcționează în continuare cu canalul de streaming. Acestea includ furnizori plătiti, cum ar fi ExpressVPN, care are caracteristici excelente și poate ocoli geo-blocuri de oriunde. L-am încercat singur când am fost în Qatar și a funcționat perfect.

Mai mult, compania oferă un Proxy DNS inteligent serviciul în cazul în care dispozitivul dvs. nu are un client VPN. Acestea includ console de jocuri, televizoare inteligente și routere.

Puteți încerca și celelalte opțiuni din lista de mai jos. Vă asigur că toate nu au nicio problemă să deblocheze BBC iPlayer, deoarece le-am testat chiar eu. Și rețineți că Hola VPN nu funcționează cu serviciul de streaming și nici majoritatea VPN-urilor gratuite.

Cum să obțineți BBC iPlayer în SUA, Canada sau Australia cu Proxies

BBC iPlayer Deblocat cu VPN în SUA, Australia, Canada

BBC iPlayer Deblocat cu VPN în SUA, Australia, Canada

Puteți utiliza, de asemenea, un serviciu proxy Smart DNS, cum ar fi Unlocator pentru a debloca și urmări BBC iPlayer în afara Regatului Unit. Dacă preferați această metodă pentru a obține televiziunea britanică de peste mări, urmați acești pași.

 1. Înscrieți-vă cu un serviciu proxy inteligent DNS care de fapt lucrări cu BBC iPlayer.
 2. Trebuie să configurați DNS-ul inteligent manual pe dispozitivul de streaming pe care doriți să-l utilizați, deoarece aceste proxy nu au aplicații dedicate. Puteți utiliza aceste ghiduri de instalare și manuale pentru a vă ajuta.
 3. Acum, accesați BBC iPlayer și transmiteți live și la cerere emisiunile preferate în afara Regatului Unit.

Ca și în cazul VPN, trebuie să existe unele proxy-uri inteligente DNS care nu funcționează bine cu BBC iPlayer. Am folosit Unlocator de acum câțiva ani să deblochez acest serviciu în străinătate pe toate dispozitivele mele de streaming. Aceasta include a mea Dispozitive Smart TV, Roku, PS4, Apple TV, Chromecast, Android și iOS.

Cel mai bun lucru Unlocator este că vă puteți abona la un încercare gratuită de o săptămână perioada pentru testarea serviciului lor, fără a fi necesară înregistrarea cardului de credit.

Cum să creezi un cont iPlayer BBC în afara Regatului Unit?

Începând de joi, 11 mai 2017, utilizatorii de iPlayer vor fi obligați să se înregistreze și să se înscrie la un Cont iPlayer BBC pentru a viziona conținut live și captivant pe BBC. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a vă înscrie pentru un cont în SUA, Canada, Australia sau în alte părți din afara Regatului Unit.

 1. Întoarceți-vă la pagina de înregistrare BBC iPlayer.
 2. Introduceți data de naștere și faceți clic pe „Următor →„.
 3. Acum, introduceți-vă adresa de email și dorit parola. Vă recomandăm să folosiți un temporar adresa de e-mail în loc de e-mailul real. Puteți obține unul la Guerrilla sau Airmail.
 4. Pentru ‘țară,’ alege Regatul Unit.
 5. Pentru ‘Cod poștal,’ introduce WC1X 0AA
 6. În secțiunea „Vrei actualizări prin e-mail despre mai multe lucruri care îți vor plăcea?” Alege alegerea preferată.
 7. În cele din urmă, faceți clic pe „Inregistreaza-te„.
 8. Asta e. Veți primi curând un e-mail de la BBC care vă va permite Verifică-ți adresa de email și termina înregistrarea.

Proxy-uri VPN vs Smart DNS

Furnizori inteligenti de DNS cum ar fi Proxy Unlocator Smart DNS sunt ușor de configurat și vă pot pune în funcțiune secunde. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și să adăugați serverele DNS la router sau dispozitiv.

 • Cele două dezavantaje sunt că veți obține doar canalele din Marea Britanie care sunt sprijinit.
 • Numai partea relevantă a traficului dvs. este canalizată în Marea Britanie care accelerează conexiunea dar nu criptează tot traficul. Astfel, intimitatea dvs. este nu este asigurat.
 • Va trebui să utilizați un VPN dacă ISP-ul dvs. aplică deturnări DNS sau proxy transparent, deoarece proxie-urile inteligente DNS nu vor funcționa pentru dvs..
 • Consultați Ghiduri video și imagine pentru configurarea DNS aici. Unlocator acceptă aproximativ 220 de site-uri ultima dată când am verificat pagina canalelor lor și au gratuit Perioada de încercare de 7 zile.

Furnizori VPN cum ar fi ExpressVPN Service vă permit să alegeți dintre 300 de locații diferite care acoperă aproape toate țările la nivel mondial, inclusiv Marea Britanie, desigur.

 • Tot traficul dvs. va fi criptat.
 • ISP-ul dvs. va NU să vă poată monitoriza activitățile de navigare și Internet.
 • Configurarea este ușoară și datorită aplicațiilor VPN pe care le puteți instala PC, iOS, Android sau Mac. Dezavantajul este că dispozitivul dvs. trebuie să suport VPN. Aceasta înseamnă că, de exemplu, televizorul dvs. inteligent nu va funcționa, cu excepția cazului în care aveți un router care acceptă VPN, desigur.

Dispozitive compatibile BBC iPlayer

Puteți obține aplicația BBC iPlayer pe aproape toate platformele de streaming.

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PS3
 • PS4
 • Xbox
 • PC
 • Mac
 • Roku
 • Acum TV
 • Apple TV 4
 • Chromecast
 • Samsung Smart TV
 • Sony Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • LG Smart TV

Cum să obțineți aplicația BBC iPlayer în străinătate?

După ce configurați un serviciu VPN sau un proxy inteligent DNS pe dispozitivul dvs., puteți accesa site-ul BBC iPlayer ca și cum ați fi în Regatul Unit. În cazul în care preferați să vizionați televiziunea în direct sau la capăt în străinătate pe alte dispozitive, urmați aceste instrucțiuni:

Obțineți aplicația iPlayer pe Xbox One în străinătate

Pentru a instala Hulu pe Xbox One, trebuie să schimbi mai întâi regiunea consolei de jocuri în Regatul Unit. Urmați aceste instrucțiuni.

Obțineți aplicația iPlayer pe PS4 / PS3 în SUA, Canada, Australia

Pentru a instala aplicații din Marea Britanie pe consola PlayStation, trebuie să creați un cont PSN britanic. Iată cum vă puteți înscrie pentru un cont din rețeaua Playstation din Marea Britanie.

Cum să obțineți aplicația BBC pe iPhone, iPad și AppleTV

În primul rând, pur și simplu înregistrați-vă pe un cont iTunes britanic. Apoi, creați un ID Apple din Marea Britanie (nu este necesar să vă folosiți cardul de credit). Dacă aveți Apple TV, trebuie să urmați aceeași procedură.

Cum să obțineți aplicația iPlayer pe Roku

Pentru a adăuga canale britanice pe dispozitivul Roku, trebuie să creați un cont Roku din Marea Britanie. Nu știi cum? Apoi, urmați acest ghid simplu pe dispozitivul dvs. de streaming Roku.

Obțineți aplicația iPlayer pe Android în afara Regatului Unit

În esență, trebuie să schimbi regiunea Magazinului Google Play în Marea Britanie. Acest lucru vă va permite să instalați aplicații britanice pe smartphone sau tabletă.

Cum se instalează iPlayer pe Samsung Smart TV

În primul rând, trebuie să treceți regiunea Samsung Smart TV la Marea Britanie. Apoi, veți putea instala toate canalele restricționate în Regatul Unit pe care le doriți, cum ar fi BBC iPlayer, ITV, Channel 4, BT Sport și multe altele.

Instalați BBC pe Sony Smart TV în afara Marii Britanii

La fel ca în cazul Samsung Smart TV, trebuie să selectați Marea Britanie ca țară pentru a putea instala canale britanice pe Sony Smart TV.

Instalați aplicația iPlayer pe Fire Stick

Pentru a configura un cont Amazon în Marea Britanie, veți avea nevoie de o carte de credit britanică. Apoi, conectați-vă la noul dvs. cont și adăugați orice canal restricționat în Marea Britanie doriți pe Fire TV Stick.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

Pe scurt, având în vedere informațiile de mai sus, ar trebui să puteți obține BBC iPlayer în afara Regatului Unit folosind VPN sau Smart DNS. dacă nu puteți să funcționeze sau aveți nevoie de alte sfaturi sau ajutor, accesați caseta de comentarii de mai jos. Am să răspund!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map