Cum să urmăriți BBC iPlayer la Roku în afara Regatului Unit

Cum să urmărești BBC iPlayer la Roku în afara Regatului Unit? Ți-ai făcut un Roku și vrei să-ți transmite BBC iPlayer pe el? Nicio problemă, puteți obține canale care nu sunt disponibile în regiunea dvs. dacă utilizați un VPN sau Smart DNS. Roku este un set-top-box fantastic de streaming care vă permite să vizionați servicii de streaming de televiziune pe Internet. Spre deosebire de alte servicii de streaming care permit suplimente din alte țări, Roku pur și simplu nu. Obțineți o singură regiune atunci când configurați contul. Dacă sunteți despărțit între Netflix SUA și BBC iPlayer, primiți un cont din SUA sau Marea Britanie, nu le puteți avea. Dar ce se întâmplă dacă doriți să aveți atât Netflix american, cât și BBC iPlayer în același timp?


Cum să urmărești BBC iPlayer pe Roku

Cum să urmărești BBC iPlayer pe Roku

Lucruri pe care trebuie să le iei în considerare

Dacă aveți deja un cont în Marea Britanie, atunci BBC iPlayer ar trebui să fie disponibil pentru dvs. pe Roku. Dacă nu aveți un cont din Marea Britanie, verificați acest articol să înveți cum să obții unul. Cu toate acestea, dacă sunteți înregistrat pentru un cont Roku din SUA, trebuie mai întâi să creați un cont britanic britanic. BBC va apărea chiar lângă aplicațiile dvs. Deblocarea BBC iPlayer este următorul mare pas despre care suntem aici pentru a vă vorbi. După cum vedeți, veți primi următorul mesaj: „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Citiți mai departe pentru a afla cum să urmăriți BBC iPlayer pe Roku în afara Regatului Unit, folosind un proxy VPN sau Smart DNS. 

Urmăriți BBC iPlayer pe Roku Overseas folosind un VPN

Un VPN este o metodă sigură și garantată pentru a urmări BBC iPlayer pe Roku în afara Regatului Unit. Chiar și cu un cont din Marea Britanie și aplicația iPlayer de pe hub-ul dvs., aceasta este încă blocată în afara Regatului Unit. Aici apare un VPN în imagine și este folosit pentru a vă ajuta să ocoliți restricțiile regionale. Conectarea la un VPN vă va permite să transmiteți fluxuri britanice pe Roku în afara Regatului Unit. Aflați cum să configurați canale britanice în străinătate pe Roku folosind un VPN în acest articol chiar aici. Deși o VPN este utilizată în principal pentru a depăși georestricțiile asupra conținutului, conectarea la unul depășește și nu numai. Iată câteva dintre avantajele VPN-urilor:

 • Evitați restricțiile geografice pe site-urile web sau canalele de streaming.
 • Protejați confidențialitatea utilizatorilor de privirile neclintite și supravegherea guvernului.
 • Nu țineți jurnalele de activitate ale utilizatorilor în timp ce torrentează.
 • Ascundeți-vă activitatea de navigare din rețeaua locală și ISP
 • Vă permite să descărcați fișiere.
 • Evitati cenzura pe internet si ocoliti firewall-urile.

BBC iPlayer Deblocat

Un VPN care te-ar duce pe BBC iPlayer pe Roku în afara Regatului Unit ar fi ExpressVPN. Acest furnizor de servicii oferă servicii premium, cu agenți de ajutor, o selecție largă de locații de server și performanțe fiabile. În plus, pachetul său include un Smart DNS, astfel încât să obțineți două moduri de a debloca BBC iPlayer de pe Roku.

Urmăriți BBC iPlayer la Roku în afara Regatului Unit folosind un DNS inteligent

Smart DNS este încă o metodă care vă permite să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit. Cu un Smart DNS, este posibil să vă schimbați practic locația și să pară că sunteți în Marea Britanie. După ce ați configurat DNS-ul inteligent, veți putea accesa toate canalele din Marea Britanie pe Roku. Avantajele utilizării unui Smart DNS includ:

 • Posibilitatea de a transmite videoclipuri online utilizând viteza maximă de internet.
 • Viteze rapide.
 • Menținerea aceleiași adrese IP locale
 • Deblocarea conținutului geo-blocat din întreaga lume.
 • Având toate dispozitivele de streaming sunt acceptate. Unele dispozitive Roku nu au setări avansate de rețea. În acest caz, nu puteți modifica configurația DNS. Configurați în schimb routerul dvs. cu Smart DNS.
 • Nu trebuie să schimbați configurarea Smart DNS dacă doriți să deblocați conținutul dintr-o altă regiune. Urmăriți în același timp BBC, SUA Netflix, Canal + și Hulu.

Alegerea noastră pentru cel mai bun proxy inteligent DNS ar fi Unlocator. Acestea deblochează accesul la peste 196 de canale, permițându-vă să transmiteți fluxurile de programe favorite din orice parte a lumii. Fără îndoială, Unlocator te va ajuta să obții BBC iPlayer pe Roku în afara Regatului Unit în cel mai scurt timp. Cu Unlocator, știți că interdicțiile sunt ridicate și restricțiile sunt anulate pe orice dispozitiv, indiferent unde vă aflați.

VPN-uri vs Smart DNS

Doar pentru că au funcții similare nu înseamnă că funcționează în același mod. În timp ce un VPN criptează toate datele dvs. prin rețeaua sa privată, un DNS inteligent nu. Faptul că nu, permite DNS-urilor inteligente să ofere viteze mai rapide. Spre deosebire de VPN, un Smart DNS nu vă acordă o nouă adresă IP, ceea ce înseamnă că veți primi doar un anonimat online minim. În timp ce aproape fiecare VPN vă poate oferi fiecare canal pe care vă puteți gândi deblocat, canalele și serviciile pe care doriți să le deblocați depind de tipul de DNS inteligent pe care îl utilizați.

Urmăriți BBC iPlayer pe Roku

De acum, puteți transmite stream-ul real BBC iPlayer. Și, în realitate, ne referim la cea de care se bucură britanicii. Dacă urmați pașii pe care i-am făcut-o, veți putea urmări cele mai noi emisiuni BBC și chiar TV în direct în HD pe Roku din orice parte a lumii. Roku rămâne o alegere preferată pentru streamerul video, iar faptul că poți obține toate serviciile pe care le dorești, îl face mai bine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map