Cum să urmăriți BBC iPlayer pe PS4 în străinătate

V-a spus cineva vreodată că PS4-urile nu sunt doar pentru a juca jocuri video și că le puteți folosi ca dispozitive de streaming? Pariați că nu știați că puteți viziona și BBC iPlayer în afara Regatului Unit. Suntem conștienți că utilizatorii aflați în SUA, Australia, Canada, Germania, etc. au primit un mesaj de eroare la încercarea de acces la BBC iPlayer. Și asta se întâmplă și cu geo-restricțiile impuse BBC din Marea Britanie. Cu toate acestea, datorită unui software online numit VPN, oricine poate urmări orice de oriunde și de pe orice dispozitiv, inclusiv PS4. Spunem adevărul și suntem pe cale să-l împărtășim cu tine. Iată cum puteți viziona BBC iPlayer pe PS4 în afara Regatului Unit. 


Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

Cum se instalează BBC iPlayer App pe PS4

Înainte de a găsi o modalitate de a configura o VPN pe PS4, va trebui să primiți mai întâi aplicația BBC. După cum vedeți, veți primi următorul mesaj: „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Pentru a instala aplicații din Marea Britanie pe consola PlayStation, va trebui să creați un cont PSN britanic. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vizitați site-ul web PlayStation și să selectați țara în care se bazează aplicația pe care doriți să o obțineți. Acest lucru este foarte important pentru că nu puteți anula sau modifica nimic despre acest pas. Vei primi apoi un e-mail de la PlayStation pentru a confirma noul cont PSN. Acum puteți crea cu ușurință un nou cont PS Network pe PS4. Citiți mai multe despre cum vă puteți înscrie pentru un cont din UK PlayStation Network în acest sens articol.

Cum să urmăriți BBC iPlayer pe PS4 folosind un VPN

Deși nu este la fel de simplu ca instalarea unui VPN pe dispozitivele smartphone, este posibilă utilizarea unei VPN pe PS4. Pentru a rula o VPN pe PS4, mai întâi va trebui să configurați VPN pe routerul Wi-Fi. Există mulți furnizori de servicii care acceptă routere Wi-Fi de la diverse mărci, dar cei mai buni ar fi ExpressVPN și BulletVPN. În principal, deoarece ambii furnizori de servicii oferă un DNS inteligent cu serviciile lor. Acum, după ce routerul este configurat pentru a rula o conexiune VPN, tot ce mai rămâne de făcut este să porniți WiFi-ul dvs. PS4 pentru a vă conecta la router..

Există două modalități de a face acest lucru. Pentru început, veți avea nevoie de un router cu acces VPN încorporat. Sau puteți să vă abonați la o VPN și să introduceți manual detaliile VPN în setările routerului Wi-Fi. Cu toate acestea, pașii implicați în proces diferă în funcție de furnizorul VPN și de marca routerului Wi-Fi.

De asemenea, vă puteți conecta la un VPN pe PS4 folosind un computer. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să instalați software-ul VPN pe computer și să conectați un cablu Ethernet în partea din spate a computerului și a PS4. Puteți găsi restul pașilor în acest sens articol aici. În cele din urmă, vă puteți testa conexiunea la internet pentru a vă asigura că PS4 ar trebui să fie conectat la Internet printr-un VPN.BBC iPlayer Deblocat

Cum să urmăriți BBC iPlayer pe PS4 cu Smart DNS

Un DNS inteligent poate debloca restricțiile geografice din țările de pe glob în același timp. Nu numai că este un Smart DNS mai ieftin, dar este și mai ușor de configurat pe console de jocuri, cum ar fi PlayStation 4. Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către „Setări rețea” și să continuați configurarea așa cum v-ar face în mod normal. Există mulți furnizori Smart DNS pe piață, dar pe baza diverselor testări pe care le-am efectuat, unul a ieșit în evidență și acesta este unlocator. Așadar, pentru a configura un SmartDNS pe PS4, veți avea nevoie de un Smart DNS precum Unlocator. Tot ceea ce este necesar este ca cele două adrese DNS (primară și secundară), ele să fie aceleași de către furnizorul dvs. DNS inteligent care vă oferă postarea creării contului dvs. Unlocator.

Unlocator servește în principal la deblocarea serviciilor de divertisment majore cu rețeaua mare de servere. Poate debloca peste 200 de canale din întreaga lume. Acest Smart DNS funcționează pe toate dispozitivele, inclusiv PS4.

BBC iPlayer pe PS4

PlayStation 4 consideră una dintre cele mai bune platforme la cerere, datorită capacității utilizatorilor de a descărca aplicații din toate părțile. Faptul că PS4 servește ca dispozitiv de streaming îl transformă într-o experiență obligatorie. Și acolo îl aveți, cele mai simple moduri de a obține BBC iPlayer pe PS4-ul dvs. în întreaga lume. Tot ce trebuie să faceți este să conectați PS4 la Internet folosind un VPN sau să configurați un proxy Smart DNS pe PS4. Ambele instrumente necesită un efort mult mai mare decât procedura obișnuită a smartphone-ului, dar nimic nu este niciodată prea greu sau imposibil de făcut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map