Cum să vizionezi BBC iPlayer în Africa de Sud

Cum să urmărești BBC iPlayer în Africa de Sud? BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie, ceea ce reprezintă un vânzător pentru fiecare expat britanic și rezident în țări precum Australia, Canada, SUA și Africa de Sud. 65% dintre utilizatorii de Internet sud-africani care au acces zilnic la internet nu se pot bucura de BBC iPlayer acolo unde se datorează unor probleme de drepturi și restricții geografice. BBC iPlayer este un serviciu de streaming popular care permite spectatorilor să urmărească unele dintre cele mai bune conținut gratuit de pe web, de la emisiuni TV și filme la sporturi live..
Cum să vizionezi BBC iPlayer în Africa de Sud


Cum să vizionezi BBC iPlayer în Africa de Sud

BBC iPlayer este geoblocat în SA

O mare parte din conținutul respectiv nu poate fi accesat de utilizatorii de Internet din Africa de Sud din cauza IP-ului care determină locația lor. BBC iPlayer GeoBlockedPentru a accesa conținutul BBC iPlayer, rezidenții din Africa de Sud vor trebui să-și înlocuiască IP-urile cu unul britanic, iar acest lucru poate fi realizat prin intermediul unui VPN sau al unui proxy Smart DNS. O rețea privată virtuală este capabilă să deblocheze materialul de oriunde pe glob, menținând în același timp cele mai înalte standarde de securitate. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți debloca BBC iPlayer în Africa de Sud și să transmiteți conținutul său pe PC, Mac. Android, iPhone și iPad folosind un VPN.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Africa de Sud folosind un VPN

Instalarea unui VPN pe oricare dintre dispozitivele dvs. este cea mai ușoară soluție pentru a bloca BBC iPlayer în Africa de Sud. A VPN serviciul criptează datele utilizatorilor înainte de a le redirecționa prin unul dintre serverele desemnate (selectate de utilizator). Cu BBC iPlayer, un utilizator de Internet din Africa de Sud trebuie să se conecteze la un server din Marea Britanie pentru a obține o adresă IP britanică. Acest lucru îi va face să apară ca și cum ar fi de fapt localizați în Britan. Cu această eroare în locație, BBC iPlayer nu va refuza accesul sud-africanilor la aplicația sau site-ul său web. Urmați acești pași de mai jos pentru a afla cum puteți debloca BBC iPlayer în Africa de Sud:

 1. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 2. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 3. Acum, conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie. Astfel obțineți un Adresa IP din Marea Britanie.
 4. În cele din urmă, accesați site-ul BBC iPlayer sau lansați aplicația iPlayer.
 5. Urmăriți-vă oricând cu episoadele preferate de Miranda, Keeping Faith, Requiem și Detectoriști.

BBC iPlayer DeblocatDacă folosești ExpressVPN, sansele tale de a debloca BBC iPlayer sunt super mari. Acest furnizor de servicii garantează deblocarea conținutului din întreaga lume, inclusiv din Africa de Sud. Utilizatorii ExpressVPN își pot propune conexiunea prin 148 locații server VPN în 94 de țări din întreaga lume. Conectarea și utilizarea unui VPN nu a fost niciodată mai ușoară datorită aplicațiilor lor ușor de utilizat și serviciului de ajutor pentru clienți. Iată unde știi care este cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer. Pentru mai multe informații despre alți furnizori de servicii, consultați tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Africa de Sud folosind un proxy inteligent DNS

Datorită creșterii puternice a activităților de blocare geo, proxy-uri inteligente DNS au fost dezvoltate pentru a ajuta utilizatorii de internet să acceseze conținut restricționat geo. Cu dependența puternică de VPN-uri, a trebuit să existe o altă metodă în jurul restricțiilor de conținut. Dar aceleași standarde de securitate nu se aplică proxy-urilor Smart DNS deoarece operează cu viteză mai mare pentru a nu cripta complet datele utilizatorilor. Traficul specific pentru determinarea geo-locației utilizatorilor este redirecționat înainte de a ajunge pe Internet, permițând astfel utilizatorilor să acceseze site-uri web de oriunde. Acesta este modul în care utilizați un Smart DNS pentru a urmări BBC iPlayer în Africa de Sud.

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul BBC iPlayer.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la tot conținutul BBC iPlayer.

Unlocator este cel mai bun proxy inteligent DNS pentru un job ca acesta. Poate debloca peste 200 de canale din întreaga lume prin aplicațiile sale prietenoase. Traficul dvs. rămâne neatins, compania operează în conformitate cu legile daneze privind confidențialitatea și mențin o politică strictă de confidențialitate. Cel mai important, nu păstrează niciun jurnal al activităților de pe Internet ale utilizatorilor. Deci, dacă căutați un DNS inteligent de încredere, Unlocator este cea mai bună alegere.

Urmăriți BBC iPlayer în Africa de Sud

Sud-africanii nu vor mai întâmpina o pagină de eroare atunci când încearcă să acceseze BBC iPlayer în afara Regatului Unit. Cu un VPN sau Smart DNS, toate problemele legate de erorile lor vor fi rezolvate. Expații britanici din Africa de Sud sau chiar rezidenții nu trebuie să sufere geo-restricții de niciun fel, atât timp cât pot folosi VPN-uri și reprezentanți. Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos ce VPN ați folosit pentru a debloca BBC iPlayer în Africa de Sud.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map