Cum să vizionezi BBC iPlayer în Canada

Vești bune vapori online! Cel mai bun serviciu TV captivant din Marea Britanie poate fi accesat în Canada, folosind modalități ușoare și eficiente. BBC iPlayer este geo-restricționat pentru rezidenții din Marea Britanie. Cu toate acestea, canadienii pot folosi în continuare acest serviciu de unde se află. eu a folosit un VPN și Smart DNS pentru a debloca BBC iPlayer, și au lucrat ca un farmec. Vezi cum am făcut asta mai jos.


Cum să vizionezi BBC iPlayer în Canada

Cum să vizionezi BBC iPlayer în Canada

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Canada folosind un VPN

BBC iPlayer oferă o mulțime de conținut și poate fi transmis pe mai multe platforme. În timp ce BBC este exclusiv pentru rezidenții din Marea Britanie, Canadienii îl pot accesa cu un VPN. Dar, înainte de a stabili o conexiune VPN, veți întâlni probabil mesajul: „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”

BBC iPlayer GeoBlocked

O rețea privată virtuală, creează o VPN un tunel digital care se extinde pe o rețea publică partajată sau publică. Conectează dispozitivul pe care îl utilizați la un server din rețeaua sa. Rețeaua de server poate fi mare sau mică, în funcție de VPN. serverele sunt de asemenea răspândite în locații cheie în toată lumea. Serverul cu care alegeți să vă conectați vă face par a fi în aceeași locație cu serverul te-ai conectat la. 

Acest lucru se întâmplă din cauza proces de redirecționare care are loc în tunelul digital al unui VPN. În afară de obținerea traficului și date criptate prin acel tunel privat, ei sunt recrutați și printr-un server. Acest lucru vă oferă Adresa IP a serverului respectiv și astfel ajungi să fii perceput ca un localnic. Pentru a deblochează BBC iPlayer în Canada, trebuie să faceți următoarele. 

 1. Nu mergeți prea departe în căutarea unui furnizor de servicii de încredere. In schimb, înscrieți-vă cu ExpressVPN. 
 2. Este timpul să descărcați și instalați aplicația VPN necesară pe dispozitiv.
 3. Acum, eulansează și activează aplicația VPN.
 4. Pentru a utiliza aplicația, trebuie să conectați-vă folosind contul VPN.
 5. Căutați un server din Marea Britanie în țara în care BBC iPlayer este permis.
 6. Apăsați butonul Connect și așteptați conectarea.
 7. Accesați site-ul BBC iPlayer sau aplicație și navigați prin drumul dvs..
 8. BBC iPlayer este acum disponibil pentru dvs. în Canada.

BBC iPlayer Deblocat

Cum să urmăriți BBC iPlayer în Canada folosind un proxy inteligent DNS

Puteți accesa conținut restricționat din diferite regiuni, în același timp, utilizând un proxy inteligent DNS. Cu ajutorul unui Smart DNS, puteți ocoli restricțiile din întreaga lume simultan, pe mai multe dispozitive și puteți configura cu ușurință așa cum există nici un software de configurat.

Rețineți că un Smart DNS nu are pachet pe funcțiile de securitate. Motivul din spatele acestui lucru este pentru că nu vă criptează datele sau înlocuiți adresa dvs. IP cu alta. Puteți crede că puteți obține Hulu, HBO, Netflix, BeInSports și multe altele cu o subcripție Smart DNS? De asemenea, la viteze mari. Doar anulează traficul care determină geolocalizarea dvs. printr-unul din serverele sale fără ca tu să fii nevoit să te conectezi la vreunul.

Urmați acești pași și veți primi BBC iPlayer streaming Canada în cel mai scurt timp:

 1. Primul pas este verificarea Unlocator și înscrierea la un proces gratuit de 7 zile.
 2. Configurați DNS inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming urmând aceste videoclipuri / tutoriale de configurare.
 3. Acum, accesați site-ul sau aplicația serviciului. Ar trebui să-l poți accesa cu ușurință.
 4. Bucurați-vă de dvs. Acces nerestrictionat la tot conținutul BBC iPlayer în timp ce sunteți în Canada.

Unlocator este un proxy inteligent DNS cu multe de oferit, inclusiv posibilitatea de a debloca mai mult de 200 de canale. Această tehnologie vă permite să ocoli restricțiile geografice din orice loc din lume. Acest Recenzie pentru unlocator vă va oferi o idee mai bună a serviciului și de ce este capabil.

Cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer

Dacă doriți cel mai bun serviciu VPN, veți avea nevoie ExpressVPN. Este un furnizor de servicii extrem de fiabil și o alegere populară printre utilizatorii VPN din mai multe motive. Unul dintre aceste motive se datorează acesteia abilități incredibile de deblocare. Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să deblocheze BBC iPlayer în Canada, ExpressVPN este acela. Acest furnizor este mai mult decât capabil să deblocheze conținut geo-blocat din întreaga lume.

Acum, dacă tot sunteți pe gard dacă ExpressVPN este VPN pentru dvs., citiți articolul nostru despre cel mai bun VPN pentru Canada și cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer. Tabelul de mai jos vă va oferi și alte opțiuni în cazul în care nu sunteți de acord cu un abonament ExpressVPN.

Urmăriți BBC iPlayer în Canada

Dacă doriți să obțineți o gamă incredibilă de programare de la BBC iPlayer, trebuie să obțineți un proxy VPN sau Smart DNS. Fiecare metodă deblochează BBC iPlayer în afara Regatului Unit uşor. Ce metodă ați alege pentru a debloca BBC iPlayer în Canada? Am dori să cunoaștem alegerile pe care le faceți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map