Cum să vizionezi BBC iPlayer pe Smart TV în afara Regatului Unit

Cum să vizionezi BBC iPlayer pe Smart TV în afara Regatului Unit? Dacă nu puteți primi BBC iPlayer pe televizor, s-ar putea să nu fie atât de inteligent pe cât credeți. Cu toate acestea, dacă aplicația este disponibilă și nu puteți accesa, înseamnă că sunteți probabil în afara Marii Britanii. Televizoarele inteligente ar trebui să ofere acces la BBC și la alte canale, însă problemele legate de licență și drepturile de autor pot pune un efect mai mare pe întreaga experiență de streaming inteligent. Doar rezidenții din Marea Britanie se pot bucura de conținutul emisiunii BBC iPlayer, în timp ce oamenii din Australia, Canada, SUA și Germania nu pot. Doar pentru că televizorul dvs. este inteligent nu înseamnă că vă poate aduce BBC iPlayer oriunde v-ați afla. Aceasta este funcția VPN-uri și proxy-uri inteligente DNS. Aflați cum puteți viziona BBC iPlayer în afara Regatului Unit pe televizorul inteligent Samsung, Sony sau LG utilizând fie VPN sau Smart DNS.


Cum să urmăriți BBC iPlayer pe Smart TV

Cum să urmăriți BBC iPlayer pe Smart TV

Cum să obțineți aplicații din Marea Britanie pe televizorul dvs. inteligent de peste mări?

Înainte de a intra în modul în care puteți viziona BBC iPlayer pe Smart TV în străinătate, trebuie mai întâi să schimbați regiunea Smart TV-ului în Marea Britanie. În caz contrar, nu veți putea instala aplicații britanice pe ea.

 • Cum să schimbați regiunea Smart TV Samsung
 • Cum se schimbă regiunea Smart TV Sony Bravia
 • Ghid pentru comutarea regiunii TV inteligente a sistemului de operare LG.

Cum să urmăriți BBC iPlayer pe Smart TV folosind un VPN

Televizoarele inteligente sunt foarte populare printre telespectatorii TV. Acestea permit telespectatorilor să urmărească accesorii și alte programe la cerere, de obicei prin intermediul unei aplicații, prin conectarea la Internet. O alegere bună de aplicații distractive ar fi BBC iPlayer. După cum vedeți, veți primi următorul mesaj: „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”BBC iPlayer GeoBlocked

A fi geo-blocat nu este un obstacol și nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru cei care sunt conștienți de funcția VPN. VPN-ul conectează Smart TV-ul la unul dintre serverele sale (în acest caz, serverul din Marea Britanie) și vă orientează tot traficul și datele prin intermediul serverului respectiv. În acest fel, se pare că utilizați internetul din țara în care se află serverul la care v-ați conectat. Să explorăm cum funcționează:

 • VPN vă oferă un plus de confidențialitate prin criptarea traficului. De asemenea, puteți naviga pe anonim pe web folosind VPN.
 • Televizoarele inteligente nu au clienți VPN. Drept urmare, trebuie să configurați VPN pe routerul dvs. pentru a activa o conexiune VPN pe Smart TV.
 • În mod alternativ, vă puteți înscrie cu un furnizor VPN care oferă utilizatorilor săi proxy-uri inteligente DNS pentru deblocarea conținutului geo-restricționat. Exemple bune sunt BulletVPN și ExpressVPN. Spre deosebire de VPN, Smart DNS poate fi configurat direct pe majoritatea televizoarelor inteligente pentru a evita restricțiile regionale.
 • Unele ISP-uri din întreaga lume utilizează deturnarea DNS și proxies transparente. Dacă ISP-ul dvs. este unul dintre ele, trebuie să utilizați VPN în loc de Smart DNS pentru a urmări BBC iPlayer în afara Regatului Unit.

Aceste televizoare inteligente înlocuiesc nevoia de a utiliza un computer, iar VPN-urile fac utilizarea lor mult mai interesantă. ExpressVPN este unul dintre furnizorii de servicii care vă pot consolida relația cu Smart TV. Poate să ocolească restricțiile impuse BBC iPlayer și alte servicii, astfel încât să îl poți urmări oricând dorești în afara Regatului Unit.BBC iPlayer Deblocat

Nu numai asta, dar acest furnizor de servicii este suficient de puternic pentru a vă păstra în siguranță pe toată durata experienței. Pentru mai multe informații despre alți furnizori de servicii, asigurați-vă că consultați tabelul de mai jos. Aflați care este cel mai bun VPN pentru Smart TV în acest articol.

Cum să urmăriți BBC iPlayer pe Smart TV folosind un DNS inteligent

Un Smart TV seamănă foarte mult cu un computer. Puteți naviga pe web, consultați platformele de social media și puteți rula aceleași aplicații pe care le aveți pe smartphone. Deoarece un Smart TV este o sursă importantă de divertisment, dotarea acestuia cu aplicațiile necesare vă poate îmbunătăți utilizarea. BBC iPlayer, de exemplu, este o aplicație excelentă pe care o aveți pe Smart TV și un Smart DNS îl poate obține chiar dacă sunteți în afara Regatului Unit. Tot ce trebuie să faceți după ce vă abonați la unul, este să introduceți adresa serverului DNS pe care vi le oferă. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a debloca BBC iPLayer pe Smart TV:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe Smart TV.
 3. Accesați site-ul BBC iPlayer.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la tot conținutul BBC iPlayer.

Unlocator este un serviciu SmartDNS din Danemarca, care poate debloca peste 200 de canale. Puteți obține BBC iPlayer deblocat, precum și alte canale sau servicii la un preț foarte ieftin. Plus Unlocator permite o compatibilitate excelentă și incomparabilă cu toate dispozitivele, inclusiv televizoarele inteligente. Cu un DNS inteligent precum Unlocator, puteți depăși geo-restricțiile și puteți urmări conținutul dorit oriunde v-ați afla.

BBC iPlayer nu funcționează la Smart TV

Dacă BBC iPlayer nu funcționează pe televizor, este posibil ca dispozitivul dvs. să nu fie certificat. Dacă dispozitivul nu este certificat, BBC nu îl acceptă, ceea ce explică de ce nu va funcționa la televizorul sau la dispozitivul TV conectat. Aplicațiile BBC iPlayer pentru televizoarele conectate Samsung și Sony vă permit să accesați programarea BBC TV la cerere. În plus, iPlayer pe 19 iulie 2018 a fost închis pe unele modele LG anterioare. Înainte de a te frustra că nu găsești aplicația pe Smart TV, poți verifica dacă dispozitivul este certificat pentru utilizarea BBC iPlayer.

BBC iPlayer pe Smart TV

Un televizor inteligent nu este inteligent dacă nu poate accesa BBC iPlayer. După ce obțineți asta din cale, vă puteți concentra pe obținerea deblocării aplicației în afara Regatului Unit. Nu mai trebuie să aștepți să fie difuzate emisiunile și programele pentru a le urmări. Acum vă puteți conecta cu ușurință la Internet pe televizorul dvs. Smart pentru a urmări iPlayer ori de câte ori vi se pare potrivit. Dacă iPlayer nu este disponibil unde vă aflați, un VPN sau Smart DNS îl puteți obține pentru dvs. în străinătate. Nu trebuie să vă faceți griji pentru asta, tot ce trebuie să vă gândiți este la ce VPN sau Smart DNS veți alege obțineți iPlayer deblocat în afara Regatului Unit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map