Cum să vizionezi Bodyguard pe BBC Live în afara Marii Britanii

Deși toată lumea ar putea presupune că Bodyguard este o poveste reală, ea se dovedește a fi ficțiune, dar bazată pe o lume politică foarte reală. Premiera oficială a Bodyguard a fost duminică, 26 august, la 21:00, pe BBC One. Această serie relatează evenimentele operațiunilor de specialitate din Marea Britanie, sub ordinul Poliției Metropolitane din Londra, care au sucursale care oferă protecție diplomaților, politicienilor și regalității. Cei care doresc să urmărească noul thriller politic trebuie să fie localizați în Marea Britanie, în caz contrar, accesul la BBC va fi refuzat. În ciuda geo-restricțiilor impuse BBC, oamenii din Australia, SUA, Canada și Germania pot încă să urmărească bodyguard-ul dacă folosesc fie un VPN sau un Smart DNS. Aflați cum puteți transmite viitoarea dramă politică din șase părți din orice parte a lumii pe orice dispozitiv de computer, Mac, Android, iPhone și iPad.


Cum să vizionezi Bodyguard live online pe BBC în afara Regatului Unit

Cum să vizionezi Bodyguard live online pe BBC în afara Regatului Unit

Cum să urmăriți seriile TV Bodyguard pe BBC folosind un VPN

Un VPN acționează ca garda de corp a dispozitivului. Ia-l? Oferă protecție pentru datele dvs., informații sensibile și vă protejează împotriva răului în timp ce sunteți online. Dacă aveți un VPN alături, vă faceți mult mai sigur în timp ce navigați pe web. Se extinde pe o rețea publică sau partajată și acționează ca un tunel, astfel încât să puteți schimba date în siguranță și anonim pe Internet, ca și cum ați fi conectat direct la o rețea privată. VPN-ul conectează dispozitivul la unul dintre serverele sale, care vă oferă adresa IP a serverului respectiv (în țara în care se află). Acesta este modul în care ajungi să urmărești Bodyguard pe BBC în afara Regatului Unit folosind un VPN:

 1. Înscrieți-vă la un VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie.
 5. În cele din urmă, accesați site-ul BBC sau lansați aplicația.
 6. Acum că ai un Adresa IP britanică puteți transmite fluxul bodyguard de oriunde în afara Regatului Unit.

ExpressVPN este principalul furnizor de servicii VPN pe piață. Vă recomandăm să vă abonați la serviciile sale, în ciuda faptului că nu oferăți cele mai accesibile prețuri. S-a testat că merită fiecare bănuț. ExpressVPN are o istorie lungă de ocolire a restricțiilor geo. Acest furnizor este capabil să vă mențină securitatea și confidențialitatea în timp ce utilizați internetul. Puteți citi articolul nostru pe cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer și consultați alți furnizori de servicii din tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți bodyguard pe BBC folosind un proxy inteligent DNS

În timp ce un VPN este o opțiune sigură, o metodă mai rapidă ar fi un proxy inteligent DNS. Această tehnologie a fost creată în epoca creșterii geo-blocării. Nu criptează toate datele dvs., ceea ce o face mult mai rapidă, dar mai puțin sigură decât o VPN. De asemenea, un proxy inteligent DNS nu vă schimbă adresa IP, de fapt, acesta rescrie doar traficul care vă dezvăluie geolocalizarea. Cu toate acestea, servește ca un instrument decent de geo-deblocare. Iată cum puteți viziona Bodyguard-ul pe BBC folosind un Smart DNS:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul BBC.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la tot conținutul BBC.

Unlocator este cea mai bună opțiune pentru un proxy Smart DNS. Poate debloca peste 200 de canale din întreaga lume prin aplicațiile sale prietenoase. Traficul dvs. rămâne intact, compania operează în conformitate cu legile daneze privind confidențialitatea și mențin o politică de confidențialitate strictă. În plus, ei nu păstrează niciun jurnal al activităților de pe Internet ale utilizatorilor.

Bodyguard pe BBC

Un veteran ofițer de poliție David Budd este desemnat ca ofițer de protecție principal la controversata secretară a conservatorului de acasă, Julia Montague. Iulia a fost însărcinată să împlinească un proiect de lege antiterorist, care va crește masiv raza de acțiune a așa-numitelor puteri „amator”. Datorită naturii controversate a legislației și a ambițiilor sale politice, Montague este o țintă cu profil înalt și necesită protecție non-stop. Seria examinează relația dintre cei doi și loialitatea împărțită de Budd între datoria sa și propriile sale principii.

Urmăriți bodyguard pe BBC

Puteți urmări aproape orice, de oriunde, dacă utilizați fie un VPN sau un Smart DNS. Ambele instrumente vă pot obține conținutul dorit indiferent de locul în care vă aflați. Acum puteți transmite toate episoadele de Bodyguard pe BBC live online în afara Regatului Unit cu abonamentul VPN / DNS. Spune-ne ce VPN ai alege să urmărești bodyguard-ul în străinătate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map