Cum să vizionezi meciul zilei în direct în afara Marii Britanii?

Stream MOTD gratuit în direct în HD în străinătate


Cum să vizionezi meciul zilei live gratuit în afara Marii Britanii?

Cum să urmăriți meciul din ziua 2017 gratuit în direct cu VPN

Dacă locuiți sau plecați în afara Regatului Unit, veți observa că mai multe canale de streaming precum BBC iPlayer și BT Sport sunt în afara limitelor. Este foarte dezamăgitor dacă sunteți fan fotbal, deoarece nu numai că vă vor lipsi meciurile, dar și analiza și punctele de evidență a jocului. Meciul zilei, sau MOTD pentru scurt, este un exemplu perfect de astfel de programe. Și dacă ați încercat să îl accesați din străinătate, sunt sigur că veți primi unul dintre următoarele mesaje:

„BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”

„Programele BBC iPlayer sunt disponibile pentru a fi redate doar în Marea Britanie.”

„Acest conținut nu este disponibil în locația dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.”

Stream MOTD gratuit geoblocat în afara Regatului Unit

Stream MOTD gratuit geoblocat în afara Regatului Unit

Pentru a remedia această problemă, trebuie să puneți mâna pe un Adresa IP britanică, iar singura modalitate de a face acest lucru este cu un VPN. Rețeaua virtuală virtuală vă permite să vă conectați la un server la distanta dintr-o altă regiune la alegere. După ce vă conectați la acel server, VPN-ul dvs. va face acest lucru schimbați-vă IP-ul pentru a corespunde țării selectate.

Aceasta înseamnă că, atunci când vă conectați la un server din Marea Britanie, veți primi o adresă IP din acea regiune. Drept urmare, veți păcăli BBC iPlayer să credeți că sunteți în Anglia și veți putea urmări meciul zilei.

Dar nu este asta. VPN va de asemenea criptați traficul online, împiedicând pe cineva să o citească. Aceasta înseamnă că nicio parte nu poate afla ce faceți pe internet.

Pași pentru instalarea unui VPN pe dispozitivul dvs.

Vrei să urmărești MOTD din afara Regatului Unit? Iată ce trebuie să faceți:

 1. Puneți mâna pe un furnizor VPN bun, care are servere sigure rapid în Marea Britanie. Vă recomand ExpressVPN.
 2. Accesați dispozitivul dvs. magazin de aplicații pentru a descărca și instala aplicația. În mod alternativ, îl puteți descărca direct din site-ul furnizorului.
 3. Deschis aplicația și conectați-vă la un server din Regatul Unit.
 4. Acum accesați site-ul BBC iPlayer sau deschideți aplicația iPlayer dacă o aveți pe dispozitiv.
 5. Redați fluxul MOTD 2017 din orice parte a lumii.

Meciul gratuit al zilei BBC iPlayer deblocat cu VPN

Fluxul gratuit al meciului BBC iPlayer din ziua 2017 a fost deblocat cu VPN

Cele mai bune VPN-uri pentru a accesa BBC iPlayer din străinătate

BBC a început apăsând pe VPN Adrese IP în 2015, iar acum puține servicii reușesc să treacă peste geo-restricțiile lor. Prin urmare, aveți nevoie de un furnizor de încredere care să deblocheze eficient iPlayer de fiecare dată când îl utilizați.

Acum, dacă sunteți un nou utilizator VPN, puteți considera că este un pic complicat. Acesta este motivul pentru care am decis să vă ajut prin rotunjirea patru cele mai bune VPN-uri care încă funcționează cu BBC iPlayer.

Și deși toate sunt foarte capabile să vă ofere acces la meciul zilei, alegerea buchetului trebuie să fie ExpressVPN. S-ar putea un pic mai scumpe decât celelalte mărci de pe listă, dar este de departe cel mai bun. O folosesc singură pentru a urmări MOTD în noaptea de sâmbătă, când sunt în străinătate și nu m-a dat niciodată greș. Acum că mă gândesc la asta, îl folosesc întotdeauna când merg online, deoarece este singurul mod în care pot asigură siguranța și confidențialitatea mea online.

Cum să transmiteți fluxul MOTD 2017 online folosind Smart DNS

Dacă doriți pur și simplu să ocoliți restricțiile regionale și să deblocați BBC iPlayer fără să vă îngrijiți prea mult confidențialitate online, atunci proxy-urile Smart DNS sunt o opțiune mai bună pentru dvs. Fiecare dintre aceste servicii are o listă de canalele acceptate, deci asigurați-vă că BBC iPlayer este printre ei.

Proxy-urile redirecționează doar partea de locație a traficului dvs. prin serverele lor, ceea ce vă permite să acces la material restricționat în regiune. in orice caz, nu vă criptează traficul sau nu vă ascund adresa IP.

 1. Abonați-vă la un serviciu bun, cu o mulțime de canale acceptate, cum ar fi Unlocator.
 2. Setați-l manual pe dispozitiv. Poți să folosești ghiduri de instalare și manuale pentru a vă ajuta dacă întâmpinați probleme.
 3. Puteți instala proxy-uri Smart DNS pe orice dispozitiv pe care îl dețineți console de jocuri, routere, televizoare inteligente, smartphone-uri, tablete și computere.
 4. Acum puteți accesa BBC iPlayer și urmări MOTD.

Unlocator vă oferă gratuit Proces de 7 zile perioadă pentru a testa serviciile sale înainte de a lua o decizie. se poate debloca de asemenea 200 canale, inclusiv BBC iPlayer, BT Sport, ITV, Channel 4, ESPN și multe altele.

Notă: Proxie-urile inteligente DNS nu funcționează dacă ISP-ul dvs. utilizează proxy-uri transparente sau deturnare DNS.

Dispozitive de streaming compatibile cu iPlayer BBC

BBC iPlayer este compatibil cu aproape orice sistem de operare. Îl puteți urmări pe oricare dintre următoarele dispozitive:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PC
 • Mac
 • Xbox
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV 4
 • Samsung Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • Sony Smart TV
 • LG Smart TV
 • Acum TV
 • Roku
 • Chromecast

Cum să vizionezi meciul zilei în direct HD gratuit online în afara Regatului Unit?

În loc să căutați pe web fluxuri MOTD gratuite care sunt ilegal, folosiți ExpressVPN sau Unlocator pentru a obține meciul zilei direct de la BBC, oriunde în lume. Veți putea transmite în timp real evenimentele fotbalului HD.

Ați găsit util acest ghid? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map