Како гледати ББЦ иПлаиер на Смарт ТВ-у изван Велике Британије

Како гледати ББЦ иПлаиер на Смарт ТВ-у изван Велике Британије? Ако не можете да набавите ББЦ иПлаиер на телевизору, можда неће бити толико паметан колико мислите да јесте. Међутим, ако је апликација доступна, а не можете јој приступити, значи да се вероватно налазите изван Велике Британије. Паметне телевизије требало би да нуде приступ ББЦ-у и другим каналима, али лиценцирање и проблеми са ауторским правима могу угасити читав доживљај паметног стриминга. Само становници Велике Британије могу да уживају у стримингу садржаја ББЦ иПлаиера, док људи у Аустралији, Канади, САД-у и Немачкој не могу. То што је ваш телевизор паметан не значи да вам може пружити ББЦ иПлаиер где год да се налазите. То су посао ВПН-ова и Смарт ДНС проки-а. Научите како можете да гледате ББЦ иПлаиер изван Велике Британије на Самсунг, Сони или ЛГ паметном телевизору користећи ВПН или Смарт ДНС.


Како гледати ББЦ иПлаиер на Смарт ТВ-у

Како гледати ББЦ иПлаиер на Смарт ТВ-у

Како набавити британске апликације на вашем Смарт ТВ Оверсеас?

Пре него што пређемо на то како можете да гледате ББЦ иПлаиер на свом Смарт ТВ-у у иностранству, прво морате да промените регион Смарт ТВ-а у Уједињено Краљевство. У супротном, на њега нећете моћи инсталирати британске апликације.

 • Како променити Самсунг Смарт ТВ регион
 • Како променити регију паметног телевизора Сони Бравиа
 • Водич за промену регије ЛГ Смарт ОС Смарт ТВ.

Како гледати ББЦ иПлаиер на Смарт ТВ-у помоћу ВПН-а

Паметни телевизори су веома популарни међу гледаоцима. Омогућују гледаоцима да гледају сустизање и друге програме на захтјев, обично путем апликације, повезивањем на Интернет. Добар избор забавних апликација био би ББЦ иПлаиер. Као што видите, добићете следећу поруку: „ББЦ иПлаиер ради само у Великој Британији. Извините, то је због проблема са правима. “ББЦ иПлаиер ГеоБлоцкед

Будући да су гео-блокирани не представљају препреку и не би требали бити проблем онима који су свјесни функције ВПН-а. ВПН повезује ваш Смарт ТВ са једним од својих сервера (у овом случају УК сервер) и усмерава сав ваш промет и податке преко тог сервера. На овај начин чини се да користите Интернет из земље у којој се налази сервер на који сте повезани. Истражимо како то функционише:

 • ВПН вам пружа додатну приватност тако што шифрира ваш саобраћај. Такође можете анонимно сурфати Интернетом док користите ВПН.
 • Паметни телевизори немају ВПН клијенте. Као резултат тога, морате да поставите ВПН на рутеру да бисте омогућили ВПН везу на вашем Смарт ТВ-у.
 • Или се можете пријавити код ВПН провајдера који својим корисницима нуди Смарт ДНС проки-е да деблокирају гео-ограничени садржај. Добри примери су БуллетВПН и ЕкпрессВПН. За разлику од ВПН-а, Смарт ДНС се може конфигурирати директно на већини Смарт ТВ-а да би заобишао регионална ограничења.
 • Неки даватељи интернетских услуга широм света користе ДНС отмице и транспарентне прокије. Ако је ваш ИСП један од њих, за гледање ББЦ иПлаиера изван Уједињеног Краљевства морате да користите ВПН уместо Смарт ДНС-а..

Ти паметни телевизори замењују потребу за коришћењем рачунара, а ВПН-ови чине њихово коришћење много занимљивијим. ЕкпрессВПН је један од провајдера који може да ојача ваш однос са Смарт ТВ-ом. Може заобићи ограничења која су наметнута ББЦ иПлаиер и друге услуге тако да га можете гледати кад год желите изван Велике Британије.ББЦ иПлаиер деблокиран

И не само то, већ је и овај провајдер довољно снажан да вас чува током целог искуства. За више информација о осталим пружаоцима услуга, провјерите табелу испод. Упознајте који је најбољи ВПН за Смарт ТВ у овом чланку.

Како гледати ББЦ иПлаиер на Смарт ТВ-у помоћу паметног ДНС-а

Паметни телевизор подсећа на рачунар. Можете да прегледате веб, проверите своје друштвене платформе и покренете исте апликације као на свом паметном телефону. Будући да је Смарт ТВ важан извор забаве, опремање потребним апликацијама може боље да га искористите. На пример, ББЦ иПлаиер је одлична апликација коју ћете имати на Смарт ТВ-у, а Смарт ДНС може да вам је донесе чак и ако сте ван Велике Британије. Све што ћете морати да урадите након што се претплатите на један је да унесете адресу ДНС сервера коју вам даје. Ево корака које морате да следите да бисте деблокирали ББЦ иПЛаиер на вашем Смарт ТВ-у:

 1. Прво, пријеђите на Унлоцатор и пријавите се на бесплатно 7-дневно пробно раздобље.
 2. Пратите ове видео записе / упутства за подешавање да бисте конфигурирали Смарт ДНС на вашем Смарт ТВ-у.
 3. Идите на веб локацију ББЦ иПлаиер.
 4. Уживајте у свом неограниченом приступу целом садржају ББЦ иПлаиера.

Унлоцатор је СмартДНС услуга са сједиштем у Данској која може деблокирати преко 200 канала. Можете да одблокирате ББЦ иПлаиер као и друге канале или услуге по веома повољној цени. Плус Унлоцатор омогућава сјајну и неупоредиву компатибилност са свим уређајима, укључујући паметне телевизоре. Са паметним ДНС-ом као што је Унлоцатор, можете савладати гео-ограничења и гледати садржај који желите где год да се налазите.

ББЦ иПлаиер не ради на Смарт ТВ-у

Ако ББЦ иПлаиер не ради на вашем телевизору, ваш уређај можда неће бити сертификован. Ако уређај није сертификован, ББЦ га не подржава, што објашњава зашто неће радити на вашем телевизору или повезаном ТВ уређају. Програми ББЦ иПлаиер за Самсунг-ове и Сони-ове повезане телевизоре омогућавају вам приступ програму ББЦ ТВ на захтев. Поред тога, иПлаиер је 19. јула 2018. затворен на неким ранијим ЛГ моделима. Пре него што се преварите због тога што не можете да пронађете апликацију на Смарт ТВ-у, можда бисте могли да проверите да ли је ваш уређај прво сертификован за коришћење ББЦ иПлаиера.

ББЦ иПлаиер на Смарт ТВ-у

Смарт ТВ није паметан ако не може приступити ББЦ иПлаиеру. Кад то избаците из промета, можете се фокусирати на деблокирање апликације ван Велике Британије. Не морате више чекати да се емисије и програми емитују да бисте их гледали. Сада се лако можете повезати с Интернетом на Смарт ТВ-у и гледати иПлаиер кад год то сматрате прикладним. Ако иПлаиер није доступан тамо где сте, ВПН или Смарт ДНС могу да га добију за вас у иностранству. Не морате се бринути због тога, све што треба да размислите је који ВПН или Смарт ДНС желите да одаберете деблокирајте иПлаиер изван Велике Британије.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map