Cele mai bune alternative pentru Bitcoin în 2020

Care sunt cele mai bune alternative pentru Bitcoin? În ce criptocurrency este cel mai bine să investești în 2020? Nu se poate nega faptul că criptocurrențele au parcurs mult timp de la lansarea Bitcoin. Cu noile tehnologii dezvoltate în fiecare zi și oferind caracteristici de securitate mai solide, nu există lipsuri de opțiuni de investiții. Cu toate acestea, cu o gamă atât de mare de alternative, poate fi un pic confuz să înțelegeți unde să puneți banii. Iată o listă cu cele mai bune înlocuitori Bitcoin, în funcție de popularitatea și performanța pieței lor.


Cele mai bune alternative pentru Bitcoin

Cele mai bune alternative pentru Bitcoin

Cele mai bune alternative Bitcoin

Deși Bicoin este cu siguranță cea mai populară formă de criptomonedă, nu este singura. Există o mulțime de alte monede digitale pe care oamenii le tranzacționează. Iată cele mai bune dintre ele.

Ethereum

Dacă există vreo criptomonedă care se apropie de a rivaliza popularitatea Bitcoin pe piața de astăzi, ar fi Ethereum. Această monedă a câștigat lent și constant popularitate în trecutul recent. Dar, deși este a doua cea mai îndrăgită criptocurrency după Bitcoin, ambele monede cripto au scopuri diferite. Spre deosebire de ideologia de tranzacții simple bazată pe blockchain, Bitcoin, Ethereum funcționează ca o platformă descentralizată pentru dezvoltarea de aplicații. Unii ar spune că aceasta este în mod natural o alternativă superioară la Bitcoin, dar mulți oameni nu sunt de acord.

În timp ce Ethereum oferă o serie de opțiuni de contract inteligente, este, de asemenea, mult mai complicat. De asemenea, faptul că valoarea Ethereum se bazează pe aplicațiile dezvoltate prin intermediul acesteia, face ca investițiile să fie ceva mai incerte. În plus, ETH împărtășește volatilitatea Bitcoin. Cu ETH nu încearcă să înlocuiască Bitcoin, ci grafică propriul curs, ți se place să decizi dacă este potrivit pentru tine sau nu.

liniuță

Dash este una dintre acele criptomonede care prioritizează tranzacțiile anonime asupra tuturor celorlalte lucruri. Moneda a făcut multe progrese pe piață de la lansare și este considerată acum una dintre opțiunile de investiții mai sigure.

De asemenea, oferă o viteză de tranzacție mult mai rapidă decât Bitcoin. Un alt lucru minunat în ceea ce privește Dash este faptul că oferă două niveluri de securitate investitorilor și tranzacțiilor lor. Practic, plătește voluntarilor să se înscrie la tranzacții și astfel devine un sistem de auto-susținere.

Cu toate cele spuse, Dash nu pare să aibă potențial de a rivaliza cu Bitcoin, cu atât mai puțin să-l depășească. Chiar și cu sistemul de guvernare pe două niveluri, acesta nu poate asigura siguranța completă a tranzacțiilor. Deoarece se bazează practic pe aceeași tehnologie blockchain ca Bitcoin, este, de asemenea, susceptibilă la aceleași amenințări ca Bitcoin. Dash este o opțiune bună de investiții pentru cei care caută o caracteristică de securitate ceva mai bună decât Bitcoin și, de asemenea, să permită tranzacții mai rapide. Cu toate acestea, pentru investiții pe termen lung, acest cripto ar putea să nu fie primul port de apel.

Litecoin

Dacă Bitcoin este Aurul lumii criptoase, atunci Litecoin este argintul. Această monedă crypto a fost considerată de mult timp aproape de Bitcoin și oferă un sistem de tranzacționare și tranzacționare mult îmbunătățit. Litecoin a fost una dintre cele trei monede criptate adoptate de Coinbase la jumătatea anului 2017 și, de atunci, moneda s-a bucurat de o cantitate corectă de popularitate în rândul investitorilor cripto.

Menționăm aici Litecoin pentru că oferă o structură și un sistem superioare decât Bitcoin, datorită tehnologiei sale Segregate Witness sau SegWit. Procedând astfel, a adus un plus considerabil listei sale de beneficii. Acum, poate gestiona tranzacțiile în vrac cu ușurință și cu un cost redus per tranzacție. Iată câțiva factori care susțin serios Litecoin ca o alternativă viabilă la Bitcoin în viitorul apropiat.

Monero

Monero este un nou cryptocurrency pe bloc (lanț) și promite să fie unul dintre cele mai bune pentru tranzacționarea online anonimă. Spre deosebire de Bitcoin, al cărui blockchain este mai mult sau mai puțin transparent și la care poate fi accesat oricine pentru a vedea jurnalele de tranzacții relevante, Monero nu oferă deloc această facilitate..

Practic, acesta îi împiedică pe oameni să cunoască tranzacțiile efectuate de alți oameni și oferă astfel o mai mare securitate utilizatorilor. Indiferent dacă acesta este un lucru bun sau nu, este încă în discuție. Cert este că investiția în Monero ar putea rezolva de fapt o mulțime de probleme de confidențialitate pe care oamenii le iau în considerare atunci când investesc în alte criptomonede. Dacă anonimatul este numele jocului tău, Monero ar putea fi opțiunea perfectă de investiții în criptocurrency pentru tine.

Clipoci

Ripple este o criptomonedă ideală pentru tranzacțiile internaționale. Oferă investitorilor posibilitatea tranzacțiilor rapide peste granițe la costuri minime de tranzacție. Având în vedere potențialul exclusiv al pieței internaționale a criptomonedelor, o investiție în Ripple ar putea duce la mari plăți dacă piața va rămâne relativ stabilă. Și deși Ripple ar putea să nu fie cea mai bună criptocurrency de pe piață în care să investească chiar acum, are o serie de caracteristici în avantajul său, care îl fac un instrument monetar primar pentru plățile internaționale..

Cele mai bune alternative pentru Bitcoin – Gânduri finale

Acolo îl ai. Acestea sunt cele mai bune alternative la Bitcoin pe piață în prezent. Cu toate acestea, pe măsură ce noile monede criptă sunt introduse pe piață, există întotdeauna posibilitatea apariției unei noi criptomonede ca următorul trendsetter. Dacă sunteți un investitor cripto serios, țineți pasul cu ultimele evoluții și investiți în funcție de tendințele, beneficiile și deficiențele predominante ale diferitelor criptomonede pe piață. Acestea fiind spuse, este foarte probabil ca cele 5 monede pe care le-am enumerat aici să fie printre primele alegeri care să înlocuiască Bitcoin în portofoliul dvs. de investiții în criptomonede. Poți fi următorul milionar de criptomonede?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map