Lista VPN-urilor care acceptă BitCoin

Bitcoins și alte criptomonede se schimbă foarte mult cu privire la modul în care ne gestionăm plățile. Tehnologia a permis oamenilor să aibă mai multă transparență în ceea ce privește gestionarea plăților. De asemenea, Cryptocurrency a făcut-o mult mai convenabilă & rentabil pentru efectuarea tranzacțiilor internaționale. Utilizarea bitcoin-urilor a fost foarte bine primită, în special în lumea tehnologică, iar acest lucru a văzut o gamă largă de servicii care lucrează pentru acceptarea lor ca formă de plată. În același spirit, un număr mare de servicii VPN au lucrat pentru ca serviciile lor să accepte bitcoins și pentru o mare varietate de motive întemeiate.


Lista VPN-urilor care acceptă BitCoin

Lista VPN-urilor care acceptă BitCoin

Bitcoin pentru plăți VPN anonime

Unul dintre cele mai mari motive pentru care are sens să plătiți abonamentul VPN folosind bitcoins este că veți rămâne anonimi. Majoritatea oamenilor tind să presupună că, pur și simplu folosind bitcoins pentru plăți, va fi dificil ca orice tranzacție să vă fie identificată. Acest lucru nu este în întregime valabil, deoarece tranzacțiile din portofel tind să lase o urmă care vă va dezvălui identitatea. Pentru a vă asigura un anonimat complet, va trebui să faceți lucrurile într-un mod ceva mai inteligent. Sugestiile noastre de top ar fi să creăm un pseudonim pe care să-l utilizăm cu contul dvs. Bitcoin și să ne asigurăm, de asemenea, că nu există niciun contact între portofel și contul dvs. bancar.

Dacă obțineți tot ce faceți și plătiți în continuare prin bitcoins, atunci serviciul dvs. VPN nu va înregistra niciun detaliu personal exact despre dvs., adăugând astfel un alt nivel solid de securitate pentru întreaga experiență online. Plățile efectuate prin bitcoins sunt mult mai puțin susceptibile să fie interceptate de hackeri și escroci în comparație cu informațiile despre cardul dvs. de credit, deoarece tehnologia implicată este doar mai sigură..

Alegerea unui VPN pentru plăți Bitcoin

Deoarece tot mai mulți oameni continuă să se îmbrățișeze folosind bitcoins, fie pentru securitate, fie ca cale de investiții, furnizorii de servicii încep să vadă cât este necesar ca aceștia să se adapteze la mediul în curs de evoluție. Acesta este motivul pentru care o serie de servicii VPN orientate spre creștere fac foarte clar faptul că serviciul lor acceptă o lungă varietate de metode de plată, Bitcoins rămânând rar în afara acestei liste.

Pentru a vă ajuta să identificați ce serviciu este mai capabil să vă gestioneze bitcoins-ul fără a vă compromite identitatea, am pus la dispoziție o listă de furnizori pe care s-au adaptat pe care puteți conta, astfel încât nu trebuie să efectuați căutarea singură. De asemenea, am încercat să evidențiem câteva alte funcții care le fac să fie printre cele mai bune pentru a vă abona. Aruncați o privire asupra noastră lista celor mai bune VPN-uri care acceptă bitcoins mai jos:

 • ExpressVPN   
 • VPN CyberGhost
 • BulletVPN
 • NordVPN
 • IPVanish
 • PrivateInternetAccess

Cele mai bune VPN-uri care acceptă bitcoins

Am acoperit anterior cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru Bitcoin. Iată din nou alegerile noastre de top:

1. ExpressVPN

ExpressVPN a fost fondată în 2009 în Insulele Virgine Britanice și a început să fie furnizorul de servicii VPN pentru cea mai bună protecție în domeniul securității online. Fondatorii s-au asigurat să înființeze compania într-o regiune în care nu ar exista nicio influență a autorităților de reglementare a datelor, iar acest lucru le-a permis să le promită clienților lor o politică fiabilă de logare zero. Serviciul se bazează, de asemenea, pe criptarea AES de 256 biți care funcționează cel mai bine cu protocolul OpenVPN, dar acest lucru nu îi împiedică să ofere L2TP / IPSec, PPTP sau atât IKEv1 cât și IKEv2 ca alternative în funcție de utilizarea dorită..

ExpressVPN are aproximativ 2000 de servere cu numele său, permițând accesul abonaților la o gamă largă de site-uri și canale din întreaga lume. Serviciul acceptă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de plată, pornind de la Bitcoin la Paypal, Visa, Mastercard, Webmoney și o mulțime de alte servicii de plată cunoscute. Furnizorul are, de asemenea, o serie de servere sigure pentru conectivitate & securitatea în țările extrem de cenzurate, caracteristici precum tuneluri împărțite și DNS cu cunoștințe zero, precum și capacitatea de până la 3 conexiuni simultane sub un singur cont. Pentru a afla mai multe detalii, precum și ce trebuie să plătiți pentru un abonament, aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN.

2. BulletVPN

Acest serviciu bazat pe Estonia este una dintre cele mai bune opțiuni cu care ați putea face, în special dacă căutați un furnizor care nu reduce atât de mult viteza. Serviciul are o prezență din ce în ce mai mare în aproximativ 22 de țări, precum ExpressVPN, permite realizarea a până la 3 conexiuni multiple sub un singur cont. În ceea ce privește securitatea, serviciul oferă criptarea AES standard de 256 biți și nu pune limite la utilizarea lățimii de bandă, la comutatoarele serverului sau la viteza celor care se bazează pe serviciul său.

BulletVPN vă permite să plătiți pentru abonament prin Bitcoins, companii cunoscute de carduri de credit sau PayPal și are un client VPN care este, de asemenea, destul de bine configurat. Versiunile aplicației VPN sunt disponibile pentru Windows, iOS, PayPal și Linux și toate sunt ușor de utilizat și de navigat. Serviciul deblochează Netflix și oferă, de asemenea, un serviciu Smart DNS pentru a lucra în jurul geo-restricțiilor. Asistența pentru clienți este, de asemenea, întotdeauna disponibilă și poate fi accesată prin e-mail sau chat live. Pentru a afla mai multe despre ce aveți de câștigat de la acest furnizor, aruncați o privire la Revizuirea noastră BulletVPN.

3. NordVPN

În opinia noastră, nu există niciun alt serviciu care să ofere o gamă atât de largă de funcții în comparație cu ceea ce veți obține de la NordVPN. Furnizorul are peste 4000 de servere împrăștiate în 60 de țări, ceea ce înseamnă că gama de site-uri și canale geo-blocate la care ați accesat prin acest serviciu este doar enormă. Cu o capacitate de până la 6 conexiuni simultane, veți putea să vă protejați cât mai multe dintre dispozitivele dvs. compatibile cu internetul dorit..

Plățile pentru un abonament NordVPN se pot efectua prin numerar, PayPal, Bitcoins sau carduri de credit, suportul fiind disponibil și pentru aplicații precum Google Play sau iTunes. NordVPN este un furnizor VPN robust care asigură păstrarea datelor dvs. private și sigure ori de câte ori sunteți online Acest lucru se datorează politicii sale stricte de jurnaluri zero, un comutator automat de oprire care închide conexiunea dvs. în cazul în care VPN va fi compromis, protecția împotriva scurgerii DNS pentru a preveni Serverele DNS de la trimiterea de întrebări necriptate în afara tunelului dvs. VPN și Tor peste suport VPN pentru o anonimitate online sporită. Serverele sale sunt bine optimizate pentru a avea grijă de nevoile de streaming, torrenting și descărcare și conțin, de asemenea, suport pentru partajarea de fișiere P2P. Pentru mai multe informații despre aceste și alte caracteristici, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Concluzie cu privire la cele mai bune VPN-uri care acceptă bitcoins

Utilizarea Bitcoins sau orice altă formă de cryptocurrency înseamnă să plătiți pentru orice serviciu este în multe moduri mai convenabil decât folosirea banilor. Acesta este motivul pentru care chiar și VPN-urile lucrează pentru acomodarea acestuia și pentru a se asigura că clienții lor au dreptul de a rămâne anonimi chiar dacă își folosesc serviciul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map