Најбоље алтернативе за Битцоин у 2020. години

Које су најбоље алтернативе за Битцоин? У коју крипто валуту је најбоље уложити 2020. годину? Не може се порећи да су крипто валуте прешли далеки пут од лансирања Битцоина. Будући да се нове технологије свакодневно развијају и нуде робусније сигурносне карактеристике, нема недостатка опција за инвестирање. Међутим, са тако великим бројем алтернатива, може бити мало збуњујуће разумети где да уложите свој новац. Ево листе најбољих замена Битцоин-а на основу њихове популарности и перформанси на тржишту.


Најбоље алтернативе за Битцоин

Најбоље алтернативе за Битцоин

Најбоље алтернативе за Битцоин

Иако је Бицоин сигурно најпопуларнији облик крипто валуте, он није једини. Постоји много других дигиталних валута којима људи тргују. Ево најбољих од њих.

Етхереум

Ако постоји крипто валута која је блиска ривалству популарности Битцоина на данашњем тржишту, то би био Етхереум. Ова валута је полако и упорно стекла популарност у недавној прошлости. Али иако је друга најомиљенија крипто валута након Битцоина, обе ове крипто кованице служе у различите сврхе. За разлику од једноставне идеологије трансакција засноване на Битцоин-у, Етхереум функционише као децентрализована платформа за развој апликација. Неки би рекли да је ово, наравно, супериорна алтернатива Битцоин-у, али многи се не слажу.

Иако Етхереум пружа низ могућности паметних уговора, то је такође знатно сложеније. Такође, чињеница да се вредност Етхереума заснива на апликацијама које се кроз њега развијају, чини улагања мало несигурнијима. Поврх свега, ЕТХ дели волатилност Битцоина. С обзиром да ЕТХ не жели заменити Битцоин, већ зацртати сопствени курс, на вама је да одлучите да ли вам одговара или не.

Дасх

Дасх је једна од оних крипто валута која даје предност анонимним трансакцијама над свим осталим. Валута је постигла велики напредак на тржишту од свог лансирања и сада се сматра једном од сигурнијих начина улагања.

Такође нуди много већу брзину трансакције од Битцоина. Још једна сјајна ствар о Дасх-у је да он нуди два нивоа сигурности инвеститорима и њиховим трансакцијама. У основи, добровољцима плаћа одјављивање од трансакција и на тај начин постаје самоодржив систем.

Уз све што се каже, чини се да Дасх нема потенцијала да надмеће Битцоин, а камоли да га надмаши. Чак и са системом управљања на два нивоа, он не може обезбедити потпуну сигурност трансакција. Како се у основи ослања на исту технологију блоцкцхаина као и Битцоин, подложна је истим претњама као и Битцоин. Дасх је добра могућност улагања за оне који траже нешто бољу сигурносну карактеристику од Битцоина и такође омогућавају брже трансакције. Међутим, за дугорочно улагање ова крипто криза можда није прво пристајање.

Литецоин

Ако је Битцоин злато крипто-света, онда је Литецоин сребро. Ова крипто кованица дуго се сматра блиском Битцоину и нуди много побољшани систем трансакција и трговања. Литецоин је једна од три криптовалуте коју је Цоинбасе усвојио средином 2017. године и од тада је кованица уживала приличну популарност међу крипто инвеститорима.

Овде спомињемо Литецоин зато што нуди супериорну структуру и систем од Битцоин-а, захваљујући својој Сегрегатед Витнесс или СегВит технологији. Радећи то, увео је додатак својој листи предности. Сада, он може да поднесе велике количине трансакција лако и по нижим трошковима по трансакцији. Ово су неки од фактора који озбиљно подржавају Литецоин као одрживу алтернативу за Битцоин у блиској будућности.

Монеро

Монеро је нова криптовалута на блоку (ланцу) и обећава да ће бити једна од најбољих за анонимно онлине трговање. За разлику од Битцоина, чији је блоцкцхаин више или мање транспарентан и коме може приступити било ко да би видео релевантне евиденције трансакција, Монеро уопште не нуди ову могућност.

У основи забрањује људима да знају трансакције које су извршили други људи и на тај начин пружа већу сигурност корисницима. Да ли је то добра ствар или не, још увек остаје за расправу. Али чињеница је да инвестирање у Монеро заправо може ријешити многе проблеме у вези с приватношћу које људи сматрају приликом улагања у друге крипто валуте. Ако је анонимност назив ваше игре, Монеро би могао бити савршена опција за улагање у крипто валуте.

Риппле

Риппле је идеална крипто валута за међународне трансакције. Инвеститорима нуди могућност брзих трансакција преко границе уз минималне трансакционе трошкове. С обзиром на сам потенцијал међународног тржишта криптовалута, улагање у Риппле може довести до великих исплате ако тржиште остане релативно стабилно. И иако Риппле можда и није најбоља крипто валута на тржишту за инвестирање, он у себи има мноштво функција које га чине главним новчаним алатом за међународно плаћање.

Најбоље алтернативе за битцоин – Финал Тхоугхтс

То је то. Ово су најбоље алтернативе Битцоин-у на тржишту тренутно. Међутим, како се нове крипто кованице уводе на тржиште, увијек постоји могућност да нова крипто валута постане сљедећи трендсеттер. Ако сте озбиљан инвеститор у криптовалуте, будите у току са најновијим достигнућима и инвестирајте у складу са преовлађујућим трендовима, предностима и недостацима различитих криптовалута на тржишту данас. С тим у вези, врло је вероватно да ће 5 новчића које смо овде навели бити међу главним изборима који ће заменити Битцоин у вашем портфељу улагања у крипто валуте. Можете ли бити следећи милионер криптовалута?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map