Cum să vizionezi Sky Go în Australia

Cum să vizionezi Sky Go în Australia? Cu peste 1000 de filme la cerere, sute de programe de divertisment, aspecte sportive și o colecție minunată de spectacole pentru copii, nu este de mirare de ce Sky Go este printre cele mai populare servicii de streaming din Marea Britanie. Sky Go oferă o gamă largă de canale și acceptă o gamă largă de dispozitive. Este posibil să nu aveți nevoie de un cont Sky + pentru a obține un cont Sky Go, dar ceea ce veți avea nevoie este un IP britanic pentru a vă autentifica doar în serviciu. Sky Go este disponibil doar pentru clienții rezidențiali din Marea Britanie sau Irlanda. În sensul că oamenii din Australia, SUA, Canada, Germania și Franța nu o pot obține de unde se află. Pentru ca aceasta să poată face o schimbare diferită, australienii trebuie să utilizeze un VPN sau un Smart DNS pentru a putea accesa Sky Go. Cu un VPN instalat pe dispozitivele de operare PC, Mac, Android, Apple TV, Roku, PS4, Xbox și iOS, oamenii din Australia pot accesa Sky Go oricând. Iată cum:


Urmăriți Sky Go în Australia

Urmăriți Sky Go în Australia

Cum să obțineți Sky Go în Australia folosind un VPN

Deci, du-te Sky Go în Australia, nu? Un VPN poate face acest lucru. Îl poți debloca în câteva minute, indiferent unde te afli. O VPN, rețea privată virtuală, conectează dispozitivul la unul dintre serverele sale distribuite în diferite locații din întreaga lume. De asemenea, creează un tunel digital prin care dispozitivul dvs. ajunge să acceseze internetul. Datele dvs. sunt criptate prin acel tunel înainte de a ajunge pe Internet, o metodă care vă menține confidențialitatea și vă oferă anonimatul online. După conectarea la un server dintr-o altă țară, veți primi IP-ul acelei țări. Acest lucru vă va permite să accesați tot felul de conținut bazat în țara respectivă, fără să vă confruntați cu blocaje. Așa ești tu utilizați un VPN pentru a urmări Sky Go în Australia:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie.
 5. În sfârșit, accesați site-ul Sky Go sau lansați aplicația.
 6. Bucurați-vă de o gamă largă de canale de divertisment, inclusiv MTV, Comedy Central, Fox și Dave în Australia.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN de top capabil să deblocheze Sky Go în Australia, va trebui lui ExpressVPN Servicii. Nu este cel mai ieftin, dar este cel mai de încredere. Performanțele ExpressVPN sunt consistente și solide. Acest furnizor de servicii are o istorie lungă în ocolirea cu succes a geo-restricțiilor și a deblocării conținutului din întreaga lume. Puteți fi sigur, deoarece confidențialitatea și securitatea dvs. sunt în mâinile bune cu ExpressVPN. Dacă doriți să căutați alte opțiuni, tabelul de mai jos vă va oferi o idee mai bună.

Urmăriți Sky Go în Australia folosind un DNS inteligent

Vestea bună este că VPN nu este singurul mod de a evita restricțiile impuse Sky GO. Un proxy inteligent DNS este o metodă care vă permite să deblocați o listă extinsă de site-uri web geo-restricționate la fel ca VPN. Cu toate acestea, funcționează un pic diferit decât un VPN, pentru că nu criptează datele dvs. și nu vă oferă o nouă adresă IP. Indiferent, este destul de accesibil și funcționează pe toate dispozitivele. De asemenea, puteți accesa site-uri blocate din diferite regiuni, în același timp, fără a fi nevoie să vă conectați la diferite servere. Să aruncăm o privire la modul în care puteți viziona Sky Go în Australia folosind un proxy inteligent DNS:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul Sky Go.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la tot conținutul Sky Go.

Un proxy inteligent DNS fiabil ar fi Unlocator. Nu numai că funcționează pe mai multe dispozitive cu un singur cont, dar funcționează perfect și peste tot. Serviciul clienți este foarte receptiv și interfața lor este ușor de utilizat. Unlocator garantează ocolirea geo-restricțiilor de oriunde în lume. Deci, este cu siguranță Smart DNS de care aveți nevoie pentru a obține Sky Go deblocat în Australia.

Cum se deblochează Sky Go în Australia

Tot ce trebuie să începi să te bucuri de Sky Go în Australia este un VPN sau un Smart DNS. Nu va trebui să abordați mesajul „Sky go este disponibil numai pentru utilizatorii care se conectează din Regatul Unit sau Republica Irlanda. Se pare că sunteți în afara acestor teritorii ”încă o dată dacă folosiți una dintre aceste două metode. După ce securizați o conexiune VPN sau vă configurați DNS-ul inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming, veți putea viziona televizorul pe care îl iubiți și nu va trebui să pierdeți niciodată un moment al emisiunilor dvs. preferate nu în Australia sau nicăieri în întreaga lume..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map