10 alternative Netflix despre care nu știai

În ultimii ani, mijloacele de a căuta divertisment s-au schimbat într-o manieră fără precedent, din numeroase motive. Opțiunile de acces la Internet au crescut, la fel ca limitele medii de viteză de acces la web, care au făcut informații disponibile la apăsarea unui buton ca niciodată. Răspândirea rețelei rapide LTE, împreună cu creșterea serviciilor de streaming a asigurat accesibilitatea ușoară a conținutului media pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume.


În zilele noastre, puteți utiliza o serie de servicii de streaming online pentru a viziona filme și emisiuni TV la alegere, cum ar fi Chappie, Bosch, Transformers, James Bond: Skyfall ș.a. Există servicii de streaming gratuite, dar și plătite, pe care le puteți alege. Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming. Cu toate acestea, puteți alege și din mai multe alternative apărute la orizont. Deși există alternative mai populare Netflix, cum ar fi HBO GO, Hulu, Showtime sau Amazon Prime, acest articol este preocupat în principal de înlocuitorii Netflix mai puțin cunoscuți.

10 alternative Netflix despre care nu știați

10 alternative Netflix despre care nu știai

10 alternative Netflix despre care nu știai

Mai jos sunt prezentate câteva alternative demne de Netflix pe care cu siguranță trebuie să le verificați în curând.

Acorn.tv

Acorn TV - 10 alternative Netflix despre care nu știați

Acorn TV – 10 alternative Netflix despre care nu știați

Cei care sunt încântați de tariful TV din Marea Britanie, precum „Jeeves and Wooster” sau Helen Mirren au jucat rolul Prime Suspect, ar trebui să opteze pentru Acorn TV. Costă doar 5 dolari pe lună. Acorn TV este disponibil pe un număr foarte mare de dispozitive, inclusiv pe cele populare precum iPad-urile, iPhone-urile, Apple TV Box-urile, televizoarele inteligente Samsung și Roku. Este compatibil cu browserul Chrome.

MUBI

MUBI - 10 alternative Netflix despre care nu știați

MUBI – 10 alternative Netflix despre care nu știați

Este un serviciu de streaming unic care vă oferă 30 de filme pe lună, una oferită în fiecare zi a lunii. După lună, lista dispare. Gama de filme prezentate de Mubi este cu adevărat impresionantă. Unele pietre uitate sunt afișate și din când în când, inclusiv filme clasice din epoca silențioasă. De asemenea, costă spectatorilor 5 dolari pe lună. Acum este numai în SUA și acceptă Mac, PC, dispozitive mobile Apple și Android.

pârâi

Crackle - 10 alternative Netflix despre care nu știați

Crackle – 10 alternative Netflix despre care nu știai

Crackle este în jur de peste un deceniu. A fost lansată în 2007 ca o bibliotecă online de filme și emisiuni TV Sony. Este practic un serviciu de streaming gratuit, deși susținut de anunțuri, care oferă atât conținut original cât și filme hollywoodiene. Puteți viziona Crackle pe PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Fire TV, PS4 și multe alte platforme de streaming. Dacă nu l-ați verificat niciodată, merită cu siguranță să încercați.

Fandor

- 10 alternative Netflix despre care nu știați

– 10 alternative Netflix despre care nu știai

Fandor și-a început călătoria în arena serviciilor de streaming, arătând în mare parte filme bazate pe festivaluri și cult. Cu toate acestea, de-a lungul timpului baza lor de filme s-a lărgit – ceea ce este destul de lăudabil. Acum, peste 6.500 de flick-uri și gama include documentare notate și clasici. Te va costa 10 dolari pe lună. Puteți face, de asemenea, liste de filme și apoi partajați cu prietenii. Poate fi accesat pe PC, Mac, Apple TV, Roku și Chromecast.

Crunchyroll

Crunchyroll - 10 alternative Netflix despre care nu știați

Crunchyroll – 10 alternative Netflix despre care nu știați

Dacă sunteți fan anime, manga și alte tarife TV asiatice, trebuie să fi auzit deja despre Crunchyroll.com. Există două versiuni Crunchyroll: o versiune gratuită acceptată de anunțuri și una care costă 7 USD pe lună. Versiunea premium merită cu siguranță banii cu acces la toate spectacolele populare japoneze, inclusiv Naruto Shippuden și Sailor Moon în HD.

Crunchyroll este disponibil pe majoritatea dispozitivelor de streaming. Aceasta include Android, iPhone, iPad, Xbox, PS4, PS3, Nintendo, Apple TV, Roku și Chromecast.

Sundance ACUM

SundanceNow - 10 alternative Netflix despre care nu știați

SundanceNow – 10 alternative Netflix despre care nu știați

Acest serviciu este axat pe filmele indie și documentare americane. Cu toate acestea, gama este în creștere și include și alte tipuri de filme. Există pachete de abonamente lunare și anuale. Puteți viziona SundanceNow pe computer, Mac, iOS, Android, Roku sau dispozitivul Chromecast.

Fior

Shudder - 10 alternative Netflix despre care nu știați

Shudder – 10 alternative Netflix despre care nu știai

Probabil că ați ghicit deja. Zguduitorul, după cum se vede din denumire, răspunde nevoilor iubitorilor de flick horror. Puteți obține doza de ace de slasher care se răcește la nivelul coloanei vertebrale aici. Din nou, primiți planuri de abonament anual sau lunar. Puteți căuta flick horror vintage și remake-urile recente ale acestora. Este disponibil pe unele dispozitive iOS și Android. De asemenea, puteți căuta sub-genuri în cadrul unor horror, cum ar fi filme bazate pe zombi sau vampiri.

Le Cinéma Club

Le Cinema Club - 10 alternative alternative Netflix despre care nu știați

Le Cinema Club – 10 alternative alternative Netflix despre care nu știai

Dacă v-ați fi dorit să vă transmiteți filmul gratuit și să nu aveți probleme, acesta este ceea ce vă trebuie. Aici primești un film în fiecare duminică și apoi îl poți urmări pentru săptămâna respectivă. Clubul Le Cinema difuzează o serie de filme pe tot parcursul anului. Costul este zero și puteți viziona documentare și scurtmetraje.

FilmStruck

FilmStruck - 10 alternative Netflix despre care nu știați

FilmStruck – 10 alternative Netflix despre care nu știai

Colecția Criterion și Turner Classic Films s-au unit pentru a crea serviciul de streaming numit FilmStruck. Obțineți un amestec frumos de casă de artă clasică și filme contemporane. Prezintă filme cu vedete precum Akira Kurosawa și Ingmar Bergman. Acum oferă asistență pentru Android, Fire TV și iOS, dar platformele acceptate vor crește cu timpul. Există două planuri lunare de abonament împreună cu un plan anual.

Tubi TV

Tubi TV - 10 alternative Netflix despre care nu știați

Tubi TV – 10 alternative Netflix despre care nu știați

Se livrează atât în ​​versiunile gratuite, cât și în cele plătite. Serviciul gratuit bazat pe anunțuri are o bază de date care cuprinde 40.000 de filme. Tubi TV rulează pe PC sau Mac, Amazon Fire TV, dispozitive mobile Roku și Android. Planurile plătite încep de la 10 USD / lună. Alegerea este a ta!

10 alternative Netflix despre care nu știați – utilizați VPN

Majoritatea serviciilor de streaming pe care le-am enumerat mai sus sunt disponibile doar din SUA, din păcate. Dacă ați accesat American Netflix în străinătate în trecut, probabil sunteți deja conștienți de faptul că trebuie să vă mascați adresa IP și să obțineți un IP al SUA pentru deblocarea canalelor americane din Marea Britanie, Canada, Australia sau oriunde altundeva din lume.

Dacă doriți să încercați oricare dintre cele 10 alternative alternative Netflix de peste mări, înscrieți-vă la unul dintre cei mai buni furnizori VPN din tabelul de mai jos..

10 alternative Netflix – Rezumând-o

Acestea sunt, practic, servicii de streaming de filme care se referă la nișe specifice, mai degrabă decât să eliminăm o colecție uriașă de filme destinate maselor (The Equalizer până la Moneyball). De la filme de groază și acțiune la documentare, fiecare gen are un serviciu. Cele mai multe dintre ele nu sunt gratuite, dar puteți alege din planurile lor.

Multe dintre ele vă permit să încercați pachetele gratuit pentru o perioadă limitată, ceea ce este bun. Desigur, trebuie să verificați compatibilitatea platformei și a dispozitivelor înainte de a plăti un abonament la oricare dintre aceste servicii. De asemenea, puteți parcurge recenziile acestor servicii înainte de a zero pe unul care vă place. La fel ca să alegi un restaurant chinezesc fantastic!

Sunteți conștienți de alternative alternative Netflix pe care considerați că ar fi trebuit să le facă lista noastră? Lasă un comentariu pentru a ne anunța.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map