10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

Modul în care evoluția Internetului și a tehnologiilor conexe schimbă modul în care oamenii caută divertisment este uimitor. Pentru a viziona filme la alegere, nu mai este necesar să mergi la un teatru sau să te bazezi pe așa-numita cutie de idioți. Odată cu creșterea serviciilor de streaming, cum ar fi Netflix, vizionarea de filme mai alese sau emisiuni TV de succes a devenit un tort. De la începutul său umil ca serviciu de închiriere de DVD, a crescut de la putere la forță și s-a diversificat în producția de televizoare și film. În timp ce Netflix este utilizat de milioane de utilizatori de pe tot globul, puțini dintre ei sunt conștienți de unele fapte interesante despre gigantul serviciului de streaming. Să aruncăm o privire la 10 secrete Netflix este posibil, sau nu, să știți despre.


10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

10 secrete Netflix pe care nu le știai despre Netflix

Mai jos sunt enumerate câteva în mare parte fapte necunoscute despre Netflix:

Depozite Netflix

10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

Netflix are mai multe depozite, dar foarte puțini oameni sunt conștienți de locația acestor depozite, așa cum este. Nu pot fi urmărite cu aplicații de mapare obișnuite. Chiar și camioanele de livrare ale companiei sunt deghizate foarte bine. Motivul unui astfel de nivel extrem de secret și confidențialitate este că discurile deținute de companie sunt foarte scumpe și nu își pot permite să le piardă cu orice preț. De aceea, compania se asigură că nu pot fi înlocuite sau furate în timpul tranzitului.

Netflix vs Blockbuster

Netflix vs Blockbuster - 10 secrete Netflix pe care nu le știai

Netflix vs Blockbuster – 10 secrete Netflix pe care nu le știai

Te-ai gândit vreodată cum oamenii care au creat Netflix, au primit ideea inițial! Reed Hastings, CEO-ul companiei, a dezvoltat ideea în 1997. Se presupune că a fost taxat de Blockbuster, apoi o companie lider, de 40 de dolari, ca taxă de întârziere. Acest lucru l-a determinat să înființeze o companie. Probabil că nimeni nu și-ar putea concepe efortul nu se va dovedi atât de reușit. De asemenea, Blockbuster nu ar accepta carduri de debit, nu înțelept!

Cele mai bune secrete ale Netflix

10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

Cele mai bune secrete ale Netflix

Există mai multe organizații, inclusiv MNC-uri din lume care au politici stricte pentru angajați. Pentru a păstra secretele companiei și faptele din interior, organizațiile îi determină pe angajați să semneze acorduri și clauze. Netflix îi face pe angajați să înjure pentru secretul maxim pentru locațiile depozitelor DVD. Este de fapt destul de logic, deoarece încălcarea informațiilor poate duce la consecințe grave.

Război împotriva pirateriei

10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

Războiul Netflix împotriva pirateriei

Pentru gigantii de streaming cum ar fi Netflix sau orice altă entitate care livrează conținut prin intermediul web-ului, pirateria rămâne tocul lui Achile. Casele de top de producție de filme pierd milioane de dolari din cauza descărcării ilegale, a site-urilor Torrent și a web pirateriei. Pentru a sparge rețelele de piraterie care îi fură conținutul, Netflix păstrează fila pe site-urile Bittorent și similare. Aceasta explică de ce conținutul Netflix devine indisponibil pe site-urile P2p și aplicațiile VPN din când în când.

Plicuri dreptunghiulare?

10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

Plicuri dreptunghiulare Netflix

Netflix trimite clienților plicuri dreptunghiulare. Te-ai gândit vreodată de ce nu folosesc cele cu formă pătrată? Aceasta nu este o problemă majoră, dar motivul real este reducerea costurilor. Companiile de curierat percep mai mult pentru plicurile în formă de pătrat. Având în vedere baza de clienți uriașă și în continuă creștere a Netflix, chiar și o mică diferență în costul coletului se va dovedi a fi o sumă imensă pentru companie.

Mai întâi..

Actorii, regizorii, cântăreții și tehnicienii câștigă premii de film prestigioase, cum ar fi Globurile de Aur, pe care unii oameni încă le urmăresc, dar multe altele nu. Dar știați că Netflix este primul serviciu de programare online care a primit un premiu de televiziune prin Globurile de Aur! De fapt, a continuat să câștige trei Globuri de Aur. Nu multe servicii de streaming online se pot potrivi cu această înregistrare, nu? Acum, dacă Globurile de Aur ar putea înceta să urască asupra majorității americanilor, asta ar fi fabulos!

Începuturi umile

Netflix nu și-a început călătoria ca furnizor de servicii de streaming pe internet. În 2007 s-a aventurat în streaming video bazat pe web. Abonaților serviciului DVD li s-a oferit un domeniu limitat de streaming digital, pe baza planurilor lor. Catalogul digital al companiei avea doar 1.000 de titluri atunci.

Def. Mare!

10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

Cu majoritatea studiourilor care trec la FullHD și conținut de rezoluție chiar mai mare, Netflix poate fi mult în urmă? Desigur, compania a trebuit să urce pe bandwagon HD. În prezent, peste 85 la sută din emisiuni și aproape 90 la sută din filmele din colecția sa sunt conținut de 1080p. Cu timpul, conținutul de calitate 4K crește și el. Cine vrea oricum să se uite la televiziunea obișnuită?

Netflix Calling

10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

Netflix Calling

Poate suna destul de incredibil sau oarecum hilar, dar la sfârșitul anilor ’90, personalul Netflix a efectuat apeluri casnice. Acest lucru a fost făcut pentru a evalua modul în care clienții au interacționat cu aplicațiile sale pentru a alege titluri. Aceștia au adresat telefonului clienților din apropierea companiei din California despre locațiile companiei, iar clienții au cooperat de cele mai multe ori. Nu este ceea ce ar face multe startup-uri în zilele noastre, dar acest lucru se dovedește că ieșirea din cale poate fi utilă uneori.

Secretele Netflix pe care ar trebui să le știi

Deși Netflix este acum un serviciu de streaming global, conținutul pe care trebuie să îl vizionați variază în mare măsură în funcție de locul în care domiciliați. În timp ce abonații americani Netflix au acces la unele dintre cele mai bune filme și emisiuni TV, de exemplu, observatorii de la Netflix din India, de exemplu, nu au atât de noroc. Ceea ce nu știe majoritatea oamenilor este că vă puteți schimba locația online folosind VPN. Prin urmare, deblochează US Netflix chiar dacă în prezent trăiești Marea Britanie, Australia, Canada, Mexic, Germania, sau oriunde altundeva din lume.

Citiți-ne cel mai bun 4 ghid de revizuire VPN Netflix pentru a avea o idee mai bună despre cum să faci ocoliți restricțiile regionale.

10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai – rezumându-l

Netflix, serviciile de streaming online populare are câteva nuanțe interesante pe care puțini le cunosc astăzi. Are multe pene în capac, incluzând un câștig al Globului de Aur și o vastă bibliotecă de conținut de calitate HD. De asemenea, compania recurge la secretul de nivel superior pentru a-și proteja activele și conținutul valoros. Netflix probabil nu o va angaja pe Hillary Clinton pentru a-și păstra secretele în siguranță! Dacă există secrete Netflix pe care credeți că le-am pierdut, vă rugăm să ne informați lăsând un comentariu mai jos. Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map