10 semne care vă arată că ar putea fi o victimă a pescuitului la pisică

Sunteți fan al relației online? Ați auzit încă de peștișorul de notorietate? Ei bine, sunt aici pentru a încerca să te ajut să nu cazi într-o înșelătorie pentru pescuit. Citiți mai departe pentru a afla ce este un pește de somn și care sunt cele 10 semne pe care ar trebui să le căutați dacă credeți că sunteți pescărit.


10 semne care vă arată că ar putea fi o victimă a pescuitului la pisică

10 semne care vă arată că ar putea fi o victimă a pescuitului la pisică

Ce este pescuitul?

Pentru a spune mai simplu, pescuitul de pește foloseste o persoană falsă online pentru a forma relații cu oamenii online.

Contrar a ceea ce cred o mulțime de oameni, nu toți catfisherii sunt la dispoziție. Uneori, un peștișor nu este altceva decât o persoană timidă și singură care încearcă să formeze o conexiune fără a se pune într-o situație vulnerabilă.

Aceste tipuri de pescuit nu sunt chiar răuvoitoare. Da, sunt o trădare. Da, ele sunt încă considerate înșelătoriile sociale. Cu toate acestea, nu sunt neapărat periculoase din punct de vedere al securității.

Cu toate acestea, stilul mai dominant de pescuit este mult mai închis la culoare. Mulți oameni folosesc persoane online false pentru a-și finanța viața de zi cu zi sau pentru a-și înșela victimele neobservate din banii și timpul lor.

10 semne de pescuit

Cum puteți spune dacă sunteți o victimă a pescuitului? Ei bine, nu există o știință exactă în acest sens. Cu toate acestea, dacă persoana cu care vorbiți online prezintă unele dintre semnele pe care le menționez mai jos, poate doriți să reevaluați această relație.

1. Relația online progresează rapid

De cele mai multe ori, un pește pisic va încerca să progreseze relația cât mai repede posibil. Ei vor încerca activ să formeze cât mai multe conexiuni emoționale în primele câteva interacțiuni. Acesta ar trebui să fie primul tău steag roșu. Relațiile reale, atât online, cât și personal, necesită timp pentru a se dezvolta. Dacă deja îți mărturisesc dragostea față de tine, fără ca tu să te întâlnești, cel mai probabil ești pisicit.

2. Comunicați doar prin text

Acesta este unul dintre cele mai evidente steaguri roșii pe care le puteți găsi. Dacă singurul dvs. mod de comunicare este bazat pe text, aveți o problemă.

Internetul a făcut conectarea cu oamenii din întreaga lume foarte ușoară. În mod similar, instrumentele noastre de comunicare s-au îmbunătățit semnificativ în ultimii ani. Majoritatea tuturor folosesc Skype, FaceTime sau orice alt tip de serviciu video. Dacă nu vi se pare că această persoană este de acord să vă vorbească la telefon sau la aparatul foto, este foarte probabil să fiți pescuiți.

3. Unele dintre poveștile lor nu se adaugă

Din moment ce pescuitul foloseste practic o persoană falsă pentru a stabili o conexiune reală, catfisorii trebuie să aibă informații de fond despre persoana lor.

Fii atent la poveștile pe care ți le spun despre viața și experiențele lor. Dacă poveștile lor sunt prea extravagante sau pur și simplu nu par să fie logice, cel mai probabil sunteți pisicați.

4. Ei par prea buni pentru a fi adevărați

Oamenii, oameni adevărați, sunt defecte. Au niște întrebări ciudate pe care poate nu le apreciați tot timpul. Nu sunt întotdeauna perfecte.

Nici cele mai bune relații demne de pe Instagram nu sunt perfecte. Aceasta este doar logica de bază, a greși este la om. Dacă vorbești cu cineva online, care pare a fi absolut perfect, fii prudent. Toate imaginile lor sunt moarte în cădere superbe? Știu toate referințele dvs. și au interese care vă răspund perfect? Cel mai probabil ești pisicit.

5. Paginile lor de social media lipsesc

Iată un steag roșu care complimentează frumos celelalte semne menționate în această listă. Majoritatea oamenilor își folosesc religios paginile de socializare. De fapt, tot ce ai nevoie este să te ocupi de Instagram de cineva și vei avea o idee destul de bună despre viața lor de zi cu zi..

Verificați paginile de socializare ale persoanei. Sunt active online? Puteți vedea interacțiuni cu prietenii lor? Acestea sunt etichetate în imagini din nopți / zile? Dacă nu găsiți într-adevăr o pagină de socializare coezivă, este foarte probabil să fiți motivați.

6. Ei solicită avantaje, financiare și în caz contrar

Încercați-mă: dacă vă aflați într-o situație care necesită ajutor financiar urgent, cu cine contactați?

De obicei, cereți ajutor familiei sau prietenilor apropiați mai întâi. Dacă persoana pe care ați întâlnit-o recent recent pe internet solicită brusc asistență financiară, cel mai probabil sunteți rătăciți.

Totuși, acest lucru nu se aplică numai la a cere bani. Fii prudent de cineva pe care tocmai l-ai întâlnit și care îți cere ajutorul. De obicei, durează un timp pentru ca două persoane să aibă încredere reciprocă suficient pentru a cere sprijin. Dacă acest lucru se întâmplă foarte devreme în relație, considerați-l un steag roșu.

7. Au prea multe scuze

Deci ai întâlnit pe cineva online. Îl opriți instantaneu (steag roșu), par absolut perfect pentru dvs. (steag roșu) și nu puteți aștepta să mutați relația în ceva ceva mai tangibil.

Le-ați încercat să le luați la telefon sau la aparatul foto sau chiar ați încercat să vă întâlniți cu ei în persoană … și continuă să arunce scuze. Există întotdeauna un motiv sau altul care îi împiedică să treacă peste conversațiile pe bază de text pe care le-ați purtat. Da, cel mai probabil ești pisicit.

8. Interacțiuni minime în timpul zilei

Încercați să evaluați când au loc aceste conversații. Au loc mai ales noaptea? Aveți vreo formă de comunicare în timpul zilei?

Dacă toate conversațiile pe care le aveți par să aibă loc doar noaptea, după ce persoana respectivă și-a încheiat ziua, trebuie să o vedeți ca un steag roșu. Nu lăsați pe cineva să vă convingă că nu are câteva minute pe parcursul zilei pentru a vă arunca o linie sau un apel. Dacă vorbești doar noaptea, cel mai probabil ești pisicit.

9. Întotdeauna „călătoresc”

Par să aibă un loc de muncă care îi trimite în toată lumea în mod regulat. Din cauza acestei meserii, ei nu pot să vorbească cu adevărat cu dvs. (citiți: aratăți-le fața cu aparatul foto) deseori. De asemenea, din anumite motive, călătoriile lor nu par să fie aproape de locul în care se întâmplă să trăiești.

Dacă „călătoresc” mereu și nu aveți timp să vă demonstreze legitimitatea pentru dvs.… cel mai probabil sunteți înfocați.

10. Interesele lor sunt prea mari

Vreau să iei o notă mentală a intereselor tale. De cele mai multe ori, veți putea spune care sunt interesele dvs. în câteva propoziții. Aceste interese, de obicei, sunt specifice dvs. și experiențelor dvs. trecute.

Acum, dacă persoana cu care vorbiți online are prea multe interese care acoperă o gamă largă de subiecte, considerați-o ca un steag roșu. O listă largă de interese poate atrage atenția unui număr mult mai mare de oameni. Acesta este motivul pentru care o mulțime de catfisuri ajung să fie cât mai ample și generale atunci când enumeră interesele și hobby-urile persoanei lor, pur și simplu prinde mai multe victime. Dacă vi se întâmplă acest lucru, cel mai probabil sunteți înfocați.

Cum să rămâi în siguranță într-o relație online

Pentru a fi foarte sincer, o relație online este o muncă multă. Odată cu creșterea site-urilor de întâlniri online, mai multe persoane acceptă acum ideea unei relații electronice de lungă distanță. Acest lucru a făcut lucrurile un pic mai ușor pentru catfishers peste tot, deoarece mai multe persoane sunt acum deschise la aceste tipuri de relații.

Deci, cum poți să stai în siguranță în timp ce întâlnești online? Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă mențineți siguranța pe site-urile de întâlniri online:

 1. Nu folosiți profilul dvs. Facebook sau e-mailul dvs. obișnuit pentru a vă înscrie la un serviciu de întâlnire.
 2. Nu folosiți cardul de debit sau de credit online. Încercați să creați un portofel online sau să utilizați un card de debit online preplătit pentru toate tranzacțiile dvs. online.
 3. Aveți grijă să împărtășiți prea multe informații personale cu persoanele pe care le întâlniți online. Asigurați-vă că acordați timp relației pentru a progresa în mod natural înainte de a începe să vă dezvăluiți cele mai profunde secrete.
 4. Dacă aveți vreun fel de suspiciune cu privire la persoana cu care vorbiți, încercați pe Google să căutați imaginea pe care o au. Dacă singurele rezultate pe care le găsiți sunt paginile lor de socializare, atunci puteți să vă lăsați garda jos. Veți putea vedea dacă această persoană și-a furat pozele de la altcineva.
 5. Obțineți-vă o conexiune VPN pentru a vă asigura că datele dvs. sunt sigure în orice moment. De asemenea, veți adăuga un nivel de anonimat online și vă veți proteja de eventualele atacuri și atacuri. Vă sugerez să utilizați numai furnizori credibili și de încredere, cum ar fi ExpressVPN.

10 zodii de pescuit – gânduri finale

Acolo îl aveți, unele dintre semnele pe care ar trebui să le căutați dacă simțiți că sunteți rătăciți. Nu uitați, valorile exterioare există. Un steag roșu nu înseamnă un pește-pisic, neapărat. Dacă găsiți tot mai multe semne apărând, totuși, întrerupeți conversația și tăiați persoana respectivă din viața voastră.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map