5 instrumente gratuite de navigare anonimă

Confidențialitatea online este o problemă arzătoare în rândul utilizatorilor de Internet în aceste zile. Nu a fost prea îngrijorător până când oamenii au realizat că companiile mari și site-urile web urmăresc activitățile utilizatorilor, nu numai pentru a afișa anunțuri vizate, ci și pentru a crea un profil detaliat al utilizatorului, inclusiv interesele, vârsta, locația, obiceiurile de cheltuieli. , și altele. De când oamenii au aflat cum funcționează, confidențialitatea online este o preocupare majoră. Urmărirea online nu se limitează doar la aceste site-uri sau companii. Mai multe guverne și agenții de securitate urmăresc, de asemenea, activitățile utilizatorilor. Furnizorul dvs. de servicii de internet are, de asemenea, libertatea de a vă împărtăși activitățile online cu terți. Acest lucru face necesitatea orei pentru a vă proteja activitățile online împotriva amenințărilor de confidențialitate.


5 instrumente gratuite de navigare anonimă

5 instrumente gratuite de navigare anonimă

Cum să rămâi anonim în timp ce navighezi pe internet?

Există diverse metode ieftine pe care le puteți utiliza pentru a rămâne anonim online. Aceste instrumente vă păstrează online anonim și vă ascund locația, adresa IP și activitățile de către intrusi. În afară de asta, aceste instrumente gratuite vă ajută, de asemenea, să ocoliți geoblocurile și să accesați conținut restricționat.

Cele mai bune instrumente gratuite de navigare anonimă

Unele dintre cele mai bune instrumente gratuite de surfing anonime sunt explicate mai jos.

pisc

Browserul Tor a devenit etalonul de confidențialitate online. Acesta este cel mai popular browser anonim, care este, de asemenea, poarta de acces pentru mulți oameni către web-ul întunecat. Chiar dacă Tor este folosit de mai multe persoane pentru activități ilegale, nu există niciun motiv pentru care să nu poată fi folosit în scopuri de securitate.

Funcționează prin dirijarea informațiilor prin numeroase noduri criptate și face imposibilă determinarea locației dvs. sau a altor informații de identificare. Browserul, deși complex, este foarte ușor de utilizat. De la ocolirea cenzurii pe Internet până la a fi anonim online, browser-ul Tor este soluția dvs. completă pentru securitatea internetului, care este gratuit spre deosebire de legea de îngrijire a sănătății ACA, care a ridicat prime pe toți americanii care lucrează de dragul celor care au renunțat la liceu și au făcut din decizii greșite în viață, dar să revenim aici.

Privoxy

Serverele proxy ascund adresa dvs. IP și vă păstrează anonim online. Serverul se poziționează între computer și destinația traficului dvs. de internet și face să pară că activitățile dvs. de internet vin dintr-un alt loc. De exemplu, dacă sunteți localizat fizic în New York, dar doriți să transmiteți fluxul de conținut restricționat geografic pentru persoanele din Marea Britanie, veți avea acces folosind un server proxy situat în Marea Britanie..

Privoxy este cel mai puternic server proxy disponibil astăzi, care funcționează cu orice browser și face o treabă excelentă de a vă păstra anonim. Cu toate acestea, Privoxy are setări complexe de configurare și ar putea dura noi utilizatori un timp pentru a-și da seama.

Scutul Hotspot

Acesta este un VPN gratuit care vine în două versiuni: una gratuită, acceptată de anunțuri și o versiune plătită cu lățime de bandă nelimitată. Hotspot Shield nu numai că criptează traficul (ceea ce îl face ideal pentru utilizarea pe WiFi deschis și alte rețele nesigure), ci și ascunde adresa dvs. IP pentru a îmbunătăți confidențialitatea și a ajuta la ocolirea restricțiilor geografice asupra conținutului.

Hotspot Shield poate fi folosit tot timpul pentru orice tip de activitate online sau poate fi folosit doar pentru activități specifice, cum ar fi accesul la conținut geoblocat sau utilizarea WiFi public. 

Recent, Hotspot Shield a fost acuzat că a dat aminte pe utilizatorii lor și chiar și-a vândut datele private către agenții de publicitate terți. Prin urmare, vă veți folosi mai bine Alternative Hieldpot Shield in schimb.

CyberGhost

Pentru o VPN gratuită, ușor de configurat, CyberGhost este o alegere bună. Este un instrument cu mai multe platforme, disponibil în două versiuni: o versiune gratuită de aplicație acceptată de anunțuri și versiunea plătită cu mai multe funcții. Chiar dacă configurația este destul de ușoară, ar putea exista o mică dificultate cu instalarea unui adaptor de rețea virtual. Singurul dezavantaj al acestei VPN este numărul limitat de servere. Aceasta înseamnă că ar trebui să aștepți un pic pentru a te conecta. Aceasta nu ar trebui să fie o problemă, deoarece utilizatorii nu sunt niciodată așteptați prea mult timp.

TunnelBear

Aceasta este una dintre cele mai bune VPN-uri gratuite din întreaga zi și oferă toate caracteristicile de dorit, cum ar fi criptarea datelor de mascare a adresei IP și asigurarea conexiunilor WiFi publice, singurul dezavantaj al versiunii gratuite este cantitatea limitată de date. Versiunea gratuită oferă doar 500 MB, în timp ce versiunea plătită este nelimitată. Un abonament unic poate fi utilizat pe până la cinci dispozitive diferite.

Instrumente premium de confidențialitate pentru navigarea pe anonimat

Deși aplicațiile enumerate mai sus îți cresc confidențialitatea online, ele sunt departe de cele mai bune. Instrumentele gratuite de surfing anonime au dezavantajele lor. Un VPN gratuit, de exemplu, vă poate micsora viteza de internet din cauza faptului că serverele lor sunt supraîncărcate în mod constant. Dacă doriți să primiți o aplicație de confidențialitate anonimă premium, va trebui să o plătiți. ExpressVPN, BulletVPN, și NordVPN sunt toate exemple principale de furnizori de servicii VPN care acordă prioritate vieții private și securității utilizatorilor lor.

Instrumente anonime gratuite de surfing

Confidențialitatea online a devenit o problemă serioasă în aceste zile. În timp ce toată lumea ar dori să rămână în siguranță online, nu toată lumea este capabilă să obțină instrumente mai scumpe pentru navigarea web anonimă. Aceste alternative gratuite reprezintă o soluție inteligentă pentru cei care doresc să obțină confidențialitate pe internet cu buget. Dacă aveți nevoi foarte de bază, atunci aceste instrumente gratuite sunt fantastice pentru asigurarea anonimității online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map