8 pași simpli pentru a vă proteja iPhone împotriva hackerilor

De la verificarea conturilor de social media până la efectuarea de achiziții online, avem încredere în smartphone-urile noastre cu o mulțime de date private și sensibile. Acesta este motivul pentru care este extrem de important să luați măsuri suplimentare pentru a vă asigura securitatea iPhone-ului sau iPad-ului. Cea mai recentă actualizare software pentru utilizatorii dispozitivelor noastre Apple are o mulțime de stocuri pentru cei care sunt foarte conștienți de confidențialitatea lor. iOS 10.3.1 este livrat cu câteva caracteristici mici, care îți îmbunătățesc securitatea în mai multe moduri decât este capabil de predecesorul iOS 9. Vă voi arăta o serie de moduri pe care le puteți utiliza pentru a profita de aceste funcții și pentru a vă asigura securitatea telefonului. Să vedem cum vă puteți proteja iPhone împotriva hackerilor.


7 pași simpli pentru a vă proteja iPhone împotriva hackerilor

7 pași simpli pentru a vă proteja iPhone împotriva hackerilor

Cum să protejați iPhone de hackeri – 8 pași

Să începem acest lucru cu ceea ce cei mai mulți utilizatori obișnuiți sunt cel puțin cunoscuți să facă.

Pasul 1: Utilizați VPN

În cele din urmă, puteți adăuga un strat suplimentar de confidențialitate și securitate la iPhone-ul dvs. activând funcția VPN. Conectându-vă la un server VPN, criptați în mod eficient tot traficul dvs., ceea ce face aproape imposibil ca potențialii ascultători să spioneze ce faceți online.

Puteți configura manual conexiunea VPN accesând pagina Setări -> General -> VPN. În mod alternativ, puteți descărca și instala o aplicație VPN din App Store. Acest lucru face ca întreaga configurație VPN să fie mult mai ușoară. Rețineți că mai întâi trebuie să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN. ExpressVPN are, în special, o aplicație VPN care funcționează perfect la orice dispozitiv iOS. Iată cele mai bune servicii VPN pentru iPhone și iPad din 2018.

Pasul 2: Criptați iPhone-ul

Cea mai de bază măsură pe care o puteți lua pentru a proteja toate detaliile pe care le-ați stocat pe iPhone ar fi să o criptați folosind fie amprenta dvs., fie o parolă. Puteți face acest lucru accesând Setări, atingeți ID apoi Passcode și configurarea oricărei măsuri de securitate credeți că ar fi cea mai potrivită.

Iată câteva sfaturi pe care vă puteți baza:

 • Setați iPhone-ul să se blocheze automat dacă este inactiv pentru între timp 30 de secunde la 5 minute dar nu o setați Nu.
 • Pentru parola dvs., accesați Cod alfanumeric personalizat sau Cod numeric personalizat, uita de Cod numeric cu 4 cifre
 • Activati Ștergeți datele pentru ca telefonul dvs. să poată șterge automat totul după 10 încercări eșuate la parola dvs..
 • Utilizați iTunes pentru a face backup pentru dispozitivul dvs. mai curând pentru iCloud, deoarece iTunes are cripta de rezervă.
 • Utilizați Touch ID pentru deblocarea iPhone-ului dvs. doar atunci când aveți de-a face cu Apple Pay, App Store, iTunes sau alte aplicații.

Pasul 3: Utilizați autentificarea cu 2 factori

Este important să aveți ID-ul Apple bine securizat pentru a evita ca acesta să fie ușor ocolit de hackeri și spameri. Puteți face asta pe Apple.com website.

 • Asigurați-vă că aveți nevoie de o parolă și pentru achiziții suplimentare efectuate pe dispozitivele dvs. iOS și Mac.

Pasul 4: Activează Găsirea iPhone-ului meu

În cazul în care dispozitivul dvs. va fi furat vreodată, Găsește-mi iphone-ul caracteristică sub Setări, iCloud vă poate salva multă frustrare atunci când încercați să o recuperați. De la tine Setări, permite Trimiteți ultima locație astfel încât atunci când bateria este foarte scăzută, își trimite ultima locație către Apple.

Pasul 5: Informații despre limită afișate pe ecranul de blocare

iOS 10 permite afișarea atât de mare a informațiilor pe ecranul de domiciliu. Acest lucru poate fi periculos dacă se întâmplă ca telefonul să cadă în mâinile greșite. Cantitatea de informații afișate poate fi controlată prin îndreptarea către Setări, atingeți ID & Passcode și dezactivarea oricărei aplicații nu credeți că are informații care merită să fie afișate dintr-o singură privire.

 • Primul pas ar fi eliminarea evidentă Control acasă de pe ecranul dvs. de blocare.
 • Pe măsură ce decideți ce notificări ale aplicației trebuie afișate, previzualizări pentru aplicațiile de mesagerie și e-mail ar trebui să fie în partea de sus a listei, astfel încât textele să nu apară pe ecran.
 • Dacă nu găsiți ce trebuie să personalizați în Setări fila, întoarceți-vă la ecranul de start, glisați în jos, apoi dreapta pentru a arunca o privire asupra widgeturilor. Derulați în jos până găsiți Editați | × butonul pe care îl veți folosi pentru a personaliza ecranul respectiv.
 • În cele din urmă, o altă măsură bună ar fi dezactivarea Ridicați-vă la trezire astfel încât oamenii să nu poată doar să ridice telefonul și să vă vadă toate informațiile personale.

Pasul 6: Împiedicați părțile terțe să vă urmărească

Aplicațiile terță parte vă pot urmări sau utilizați prin anunțuri și acest lucru ar putea fi periculos dacă unele dintre ele au intenții rău intenționate. Pentru a dezactiva acest lucru, accesați Setări, apoi intimitate, apoi reclamă și activați Limitați urmărirea anunțurilor. Apăsați pe Resetează identificatorul de publicitate astfel încât niciun anunț să nu vă poată urmări.

 • Navigați întotdeauna pe web în modul incognito. Puteți face acest lucru prin configurare Privat la pictograma de comutare a paginii de pe telefonul dvs. Safari browser-.
 • Aruncați o privire la informațiile utilizate de Apple pentru a vă transmite reclame Vizualizați anunț informativn.

Pasul 7: Limitați accesul la date

Ca un mijloc de siguranță de ultimă măsură, puteți configura telefonul pentru a șterge înregistrările mesajelor după o anumită perioadă de timp. Puteți face acest lucru îndreptându-vă la Setări, mesaje, apoi Păstrați mesaje și setați-le să expire după aproximativ 30 de zile. Același lucru se poate aplica și pentru dvs. Mesaje audio; ștergerea lor la două minute după ascultare nu va face niciun prejudiciu.

Pasul 8: Preia controlul informațiilor despre locația ta

Apple vă permite să gestionați informațiile despre locație prin intermediul Servicii de localizare setare sub intimitate. Puteți spune aplicațiilor să nu vă urmărească niciodată sau să o faceți doar atunci când utilizați aplicația. Permițându-le să vă urmărească în fundal ar putea fi periculos, așa că vă recomandăm să nu o faceți.

 • Din Servicii de localizare, Dezactivați Locații frecvente sub Servicii de sistem pentru a împiedica telefonul să furnizeze informații legate de locație în aplicații.
 • Ta intimitate ecranul vă permite, de asemenea, să limitați tipurile de informații pe care le partajați cu aplicațiile dvs..

Cum să vă protejați iPhone-ul de hackeri – Concluzie

Apple este bine cunoscut pentru faptul că securitatea utilizatorului lor este la vârful priorităților ori de câte ori creează o nouă versiune a software-ului pentru o actualizare. iOS 10.3.1 continuă să poarte și să demonstreze această moștenire bine respectată de către Apple și, cu fiecare versiune, funcțiile de securitate continuă să fie din ce în ce mai bune. Dacă sunteți un proprietar de iPhone care este încă blocat în versiunea lor anterioară iOS, tocmai ați terminat de citit o mulțime de motive pentru care iOS 10.3.1 v-ar face mult mai bine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map