8 sfaturi pentru a obține cele mai multe avantaje de la Spotify

Streamingul este cel mai recent boom digital. Streamingul muzical a fost primul care a intrat pe piață, YouTube devenind popular la început. Apoi au venit Pandora, SoundCloud și Spotify, care au devenit gamechanger.


8 sfaturi pentru a obține cel mai mult din Spotify

8 sfaturi pentru a obține cel mai mult din Spotify

Spotify a devenit aplicația de streaming de muzică pentru cei mai mulți iubitori de muzică. Ceea ce face ca Spotify să fie diferit este faptul că artiștii și companiile de discuri sunt capabili să obțină un profit din muzica lor de pe platformă.

Câțiva artiști muzicali, compozitori și compozitori își lansează muzica pe Spotify chiar înainte de a-și lansa albumele.

Lansat în Suedia în 2006, Spotify a avut începuturi umile. Dar astăzi, se bucură de statutul de celebritate aproape și este disponibil în majoritatea țărilor din lume, cei mai noi participanți fiind Africa și Orientul Mijlociu.

Mai mult decât doar muzică

Spotify este disponibil doar ca aplicație mobilă, fie pe Android, fie pe iPhone. Aplicația este disponibilă și pentru tablete. Toate serviciile de bază sunt gratuite, dar toate lucrurile bune vin la prețul de 9,99 USD pe lună. Dar Spotify este mult mai mult decât doar muzică.

Cum să obții cel mai mult din Spotify

Există mai multe moduri diferite de a utiliza aplicația și de a o duce dincolo de muzică. Prin integrarea Spotify cu alte aplicații, puteți obține mai mult din muzică, precum și din alte funcții. Iată 8 moduri de a utiliza Spotify la maxim.

1. Utilizarea unui VPN

În mod similar serviciilor de streaming precum Netflix, melodiile pe care le puteți asculta prin Spotify variază de la o regiune la alta. Acesta este motivul pentru care întâlniți uneori o melodie care nu este disponibilă în țara dvs. Folosind un VPN cum ar fi ExpressVPN, puteți utiliza Spotify fără a fi legat de nicio regiune anume.

2. Integrare cu Google Maps

Da, Google este peste tot și acum este integrat și cu Spotify. Dacă doriți să folosiți Spotify pentru a reda muzica preferată în timp ce călătoriți sau conduceți și, de asemenea, utilizați Google Maps în același timp pentru a vă găsi destinația, este posibil să fiți nevoit să continuați să comutați între cele două aplicații.

Aceasta nu va mai fi cazul integrării Google Maps. Acum puteți continua să ascultați piesele preferate în timp ce utilizați Google Maps pentru navigare. Tot ce trebuie să faceți este să conectați contul dvs. Spotify cu contul dvs. Google Maps.

Când deschideți contul Google Maps, observați logo-ul Spotify în colțul de jos. Atingând logo-ul puteți începe să redați muzica preferată fără a părăsi aplicația Google Maps.

3. Alarma de dimineață

Dacă ai obiceiul să te trezești la sunetul unui ceas cu alarmă, în curând poate fi plictisitor să te trezești la aceeași melodie veche în fiecare dimineață. Cu Spotify, puteți înlocui același ton de alarmă vechi cu o melodie diferită, în fiecare dimineață.

Puteți face acest lucru instalând ceasul cu alarmă Google și apoi integrându-l în contul dvs. Spotify. Puteți alege orice melodie din lista de redare pentru a utiliza este tonul dvs. de alarmă. De asemenea, puteți schimba melodia (Kanye West, Ice Cube, Tim McGraw) pentru a vă trezi la un ton diferit în fiecare dimineață.

4. Integrare în social media

Spotify este mai mult decât o simplă platformă de streaming de muzică. De asemenea, funcționează ca rețeaua de socializare.

Te poți conecta cu alții din aplicație și poți partaja și recomanda muzică și, de asemenea, să-ți integrezi conturile de socializare pentru a putea partaja lista de redare cu prietenii tăi.

Integrarea conturilor dvs. de socializare cu contul dvs. Spotify vă permite să deblocați mai multă distracție și emoție pe măsură ce împărtășiți muzica și listele de redare cu prietenii dvs. pe social media.

YouTube, Facebook (compania care este în căutarea unui nou CEO), WhatsApp și Instagram sunt câteva dintre conturile de social media pe care le puteți integra cu Spotify.

5. Listă de redare personalizată

La început, trebuie să căutați piesele pe care doriți să le ascultați. Dar, după ce sunteți un utilizator obișnuit, aplicația creează liste de redare personalizate în funcție de obiceiurile și preferințele dvs. de ascultare. Cu cât utilizați mai mult aplicația, cu atât Spotify recunoaște mai bine preferințele dvs. muzicale. Vă trimite chiar și un playlist curat în fiecare dimineață de luni.

6. Crossfade

Cu funcția crossfade, o melodie se amestecă perfect în alta fără a lăsa o liniște între ele. Această funcție este perfectă pentru cei cărora nu le place tăcerea dintre două melodii. Funcția crossfade vă permite, de asemenea, să fiți propriul dvs. DJ.

Când redați cântece din spate, o melodie în alta este mult mai puțin plictisitoare și stabilește, de asemenea, starea de spirit perfectă a unei petreceri.

7. Spotify pe Apple Watch

Spotify este disponibil atât pe dispozitivele Android cât și pe cele Apple, dar până acum câteva zile nu exista o aplicație Spotify dedicată pentru ceasul Apple. Utilizatorii cu aplicația Spotify de pe iPhone ar putea să joace și să schimbe piesele și să ajusteze volumul din Apple Watch.

Cu câteva zile în urmă, utilizatorii Apple au primit o aplicație dedicată Spotify pentru ceasul Apple, făcând mult mai ușor să redați și să controlați muzica de la încheietură. Fiind oferită o aplicație dedicată pentru Apple Watch este una dintre cele mai mari realizări pentru Spotify în ultimele luni.

Acum puteți instala aplicația Spotify chiar de pe Apple Watch, la fel de ușor pe care îl faceți pe smartphone. După ce ai aplicația pe ceas, poți să o folosești în mai multe moduri, atunci poți fi fără aplicația.

Puteți reda, sări, întrerupe, returna și returna piesele care se joacă din ceas și, de asemenea, puteți accesa muzica redată recent făcând glisare la stânga. Puteți adăuga, de asemenea, muzică într-o bibliotecă, precum și reda muzică din ceas pe orice dispozitiv compatibil. Cu toate acestea, funcționalitatea 4G nu este încă acceptată și nici salvarea muzicii offline.

8. Muzică recomandată

În timp ce redați o piesă, nu uitați să priviți în partea de jos a ecranului, în care aplicația sugerează mai multe medicamente similare pe baza gusturilor și preferințelor dvs. Funcția de muzică recomandată este o modalitate senzațională de a descoperi muzică nouă. Doar nu începeți să cântați muzica în mașină (sau nicăieri) așa cum a făcut Lila în acea comedie medie The Heartbreak Kid!

Gânduri finale

Ce părere aveți despre aceste sfaturi și trucuri Spotify de top? Vei folosi vreunul dintre ei? Crezi că am ratat ceva hack-uri Spotify? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map