Acestea sunt cele mai descărcate aplicații Android din 2018

Magazinul Google Play are o mulțime de aplicații care se adresează unui public Android divers, de la divertisment la educație. Are chiar titlul de cel mai mare magazin de aplicații de acolo. Dar, ce aplicații sunt cele mai populare?


Cele mai descărcate aplicații Android din 2018

Cele mai descărcate aplicații Android din 2018

Cele mai descărcate aplicații Android din 2018 – Rezumat

Iată un rezumat al primelor zece aplicații cele mai descărcate în 2018:

 1. WhatsApp
 2. Mesager
 3. Instagram
 4. Facebook
 5. TIC-tac
 6. Facebook Lite
 7. Helix Jump
 8. Împărtășește-l
 9. Messenger Lite
 10. Garena Free Fire – Winterlands

Magazin Google Play

De fapt, Android Play Store oferă peste 2,1 milioane de aplicații în baza sa de date. Deși Google Android este o platformă mai nouă, a depășit magazinul Apple din punct de vedere al numărului de aplicații disponibile. Dar nu este neapărat un lucru bun. Multe dintre aceste aplicații sunt fals și infestate cu malware.

Cele mai descărcate aplicații

Priori Data a ajuns la concluzia că primele zece aplicații Android din lume au o cifră de descărcare combinată de 3,6 miliarde cu WhatsApp în frunte. Aplicația de messing a fost cea mai populară aplicație din 2018, deoarece a acumulat peste 747 de milioane de descărcări. Messenger, Instagram și aplicația principală Facebook au ocupat poziția a doua, a treia și a patra. Cea mai nouă aplicație video, TikTok a ajuns pe locul cinci.

Dominanța Facebook a fost evidentă în rezultatele căutării, deoarece majoritatea aplicațiilor sunt sub numele lui Mark Zuckerberg. De fapt, aplicațiile de Facebook au strâns colectiv 2,5 miliarde de descărcări în 2018. Veți găsi mai jos un grafic care arată cea mai mare aplicație de incasare pentru anul 2018 din Google Play Store.

Cele mai descărcate aplicații Android din 2018

Cele mai descărcate aplicații Android din 2018

Cele mai descărcate aplicații Android din 2018

WhatsApp

Nu este surprinzător, WhatsApp este cea mai descărcată aplicație în 2018. Aproape fiecare utilizator are WhatsApp pe telefon. Este instrumentul de comunicare pe care pur și simplu nu îl poți trăi fără aceste zile. WhatsApp Messenger vă permite să trimiteți mesaje text, imagini, video, audio și chiar să efectuați apeluri utilizând conexiunea la internet a dispozitivului dvs. mobil. Descărcați WhatsApp și aflați cum să foloseste-l în siguranță,.

Mesager

Deși încă puteți trimite mesaje prin intermediul aplicației Facebook, mulți utilizatori descarcă aplicația Messenger neștiind acest lucru. Așa se explică de ce Messenger urmează în al doilea rând ca fiind cea mai descărcată aplicație din 2018. Facebook își obligă indirect utilizatorii să descarce Messenger pentru a trimite și primi mesaje pe Facebook. Și pentru că mulți utilizatori nu știu că pot realiza asta pe versiunea desktop, nu pe mobil, ajung să descarce aplicația.

Instagram

Instagram este încă o altă aplicație deținută de Facebook, care vine la numărul trei ca fiind cea mai descărcată aplicație din 2018. În era dominanței în social media, această aplicație este o cerință esențială. Instagram oferă un mod simplu, distractiv și creativ de a captura, edita & distribuie fotografii, videoclipuri & mesaje cu prietenii & familie. Asigurați-vă că verificați toate modalitățile prin care puteți asigurați-vă conturile de social media pentru a evita încălcarea vieții private și a securității.

Facebook

Facebook te ajută să fii la curent cu cele mai recente știri și evenimente recente din întreaga lume. Puteți posta, partaja și dori fotografii și videoclipuri pe această platformă. Facebook continuă să funcționeze puternic, în ciuda impactului Instagram pe lumea rețelelor de socializare.

TIC-tac

TikTok nu este destinația dvs. obișnuită pentru videoclipuri mobile cu formă scurtă. Este brută, reală și fără limitări. Cu TikTok, viața este mai distractivă atunci când trăiești în moment și mergi la lungimi pentru a explora.

Helix Jump

Helix Jump este un joc video de care te poți bucura în timpul liber. Este o alegere excelentă pentru a trece timpul. Tu controlezi mingea pentru a te scufunda în jos și prin obstacole. Cu cât scorul este mai mare, cu atât mai bine.

Împărtășește-l

Aceasta este cea mai bună aplicație de partajare cu cea mai rapidă viteză de transfer între platformă & feeduri online gratuite, inclusiv filme, videoclipuri, muzică, imagini de fundal, GIF-uri. SHAREit a adăugat, de asemenea, un puternic media player, care vă ajută să gestionați & bucurați-vă de propriile videoclipuri și muzică.

Messenger Lite

Aceasta este o versiune mai rapidă de messenger care funcționează în toate condițiile de rețea. Practic, este o aplicație de mesagerie rapidă și eficientă pentru a ajunge la oamenii din viața ta.

Garena Free Fire- Winterlands

Free Fire este jocul final de supraviețuire disponibil de pe mobil. Fiecare joc de 10 minute te pune pe o insulă îndepărtată, unde te afli în fața altor 49 de jucători, toate căutând supraviețuirea.

Cele mai descărcate aplicații Android – Cuvinte finale

Profitați la maxim de smartphone-ul dvs. Android cu cele mai bune aplicații Android din jur. Nu încercăm în niciun fel să vă convingem să descărcați aceste aplicații. Afișăm doar ce aplicații au primit o mare popularitate în 2018. Dar, dacă ar fi să alegeți un favorit, care ar fi? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map