Alegerea unui VPN bun: 10 factori de luat în considerare!

Odată cu creșterea recentă a rapoartelor de infracțiuni informatice și supraveghere guvernamentală, importanța VPN a crescut constant. Nu lipsesc amenințările online care abia așteaptă o fereastră de oportunități. Numărul mare de moduri în care datele dvs. personale pot fi compromise le-a determinat pe mulți să opteze pentru servicii VPN fiabile. Cu toate acestea, numărul de opțiuni pe această piață a dus, de asemenea, la multe dezbateri cu privire la care VPN-urile sunt cele mai bune. Fiecare companie dorește să crezi că VPN-ul lor este singurul care ar trebui să alegi. În general, este de acord că VPN-urile plătite sunt mult mai bune decât cele gratuite. Dar încă există prea puțin consens în ceea ce face un VPN bun. Evident, ați dori să vă înscrieți cu un VPN mai ieftin decât alții, dar este posibil să renunțați la unele caracteristici esențiale fără să știți. Prin urmare, prețul abonamentului VPN nu este singurul factor care trebuie luat în considerare atunci când alegeți un furnizor de servicii VPN.


Alegerea unui VPN bun: 10 factori de luat în considerare!

Alegerea unui VPN bun: 10 factori de luat în considerare!

Alegerea unui VPN bun: 10 factori de luat în considerare!

Aici am evaluat cele mai comune nevoi ale utilizatorilor și am prezentat o listă cu cei mai importanți factori de luat în considerare. Această listă vă va ajuta să înțelegeți ce vă puteți aștepta de la VPN și de ce ar trebui să vă păstrați. Să începem:

1. Viteza

O plângere comună pe care o fac mulți utilizatori VPN este încetinirea notabilă a vitezei de internet. Există mulți factori în joc aici, precum distanța dintre dvs. și server, dispozitivul propriu și viteza originală a serverului. Alegerea unei VPN bune înseamnă să știi câte servere au.

De asemenea, viteza dvs. generală va fi afectată de proximitatea serverului ales. Cu cât este mai aproape, cu atât viteza este mai bună.

2. Număr maxim de conexiuni

Mai devreme, oamenii foloseau VPN-urile doar pe computerele lor. Acum, din ce în ce mai mulți oameni accesează internetul pe dispozitivele și tabletele mobile, au nevoie de un VPN care să le acopere toate dispozitivele simultan.

Dacă un VPN permite un singur dispozitiv pe o licență, înseamnă că va trebui să cumpărați mai multe licențe pentru a vă proteja toate dispozitivele. Dar să zicem că primiți un VPN care protejează 5 dispozitive pe o singură licență, puteți securiza toate dispozitivele dvs. plătind o singură dată.

În prezent, ExpressVPN permite utilizatorilor să stabilească 5 conexiuni simultane, în timp ce IPVanish permite până la 10.

3. Suport dispozitiv

Nu toate serviciile VPN sunt capabile să accepte toate tipurile de dispozitive. Așadar, VPN-ul dvs. ar putea funcționa bine pe Mac-ul dvs., dar nu reușește să se livreze pe telefonul dvs. Windows. Această funcționalitate multiplă platformă este foarte importantă pentru cei care au dispozitive de la companii diferite. Cei mai buni furnizori de servicii VPN sunt disponibili pe toate platformele.

Când aveți în vedere ce VPN să alegeți, asigurați-vă că aruncați o privire la platformele pe care le suportă. Nu doriți un abonament care funcționează doar pe Mac.

ExpressVPN, BulletVPN și IPVanish sunt singurele VPN-uri care au o aplicație VPN compatibilă cu Amazon FireStick, de exemplu.

4. Servere disponibile

Aceasta este o considerație destul de complicată de făcut în principal, deoarece verificabilitatea este dificilă. Mulți utilizatori VPN își dau seama prin experiența obositoare că furnizorii lor de servicii VPN au doar câteva servere de oferit.

Mai mult, starea activă a serverului este o considerație foarte importantă aici. Nu contează dacă serviciul VPN are mai multe servere dacă nu sunt active. Așa că verificați numărul de servere pe care le primiți cu serviciul și cât de disponibile sunt înainte de a cumpăra un abonament.

5. Politici și practici

Mulți utilizatori VPN pentru prima dată fac greșeala de a selecta un serviciu fără a-și verifica politicile. Acesta poate fi un lucru periculos, deoarece aveți încredere în VPN cu informațiile dvs. personale. Serviciul dvs. VPN trebuie să aibă o declarație de politică clară și trebuie să o susțină cu înregistrările efective.

Furnizorii de servicii VPN premium precum BulletVPN și NordVPN oferă abonaților o garanție de returnare de 30 de zile. Asta înseamnă că puteți încerca VPN-ul pentru o lună întreagă, în siguranță că puteți întoarce întotdeauna banii în cazul în care nu sunteți total mulțumiți. Unele VPN au chiar studii gratuite. Aceste studii au, de obicei, numai 3 zile. IPVanish, pe de altă parte, are o politică strictă de restituire de 7 zile.

Așa că verificați istoricul performanței serviciului dvs. înainte de a vă abona. Căutați lucruri precum proprietățile de umbră, politica de confidențialitate slabă, oferte nerealiste, sponsori supraagresivi, incidente de încălcare a datelor etc..

6. Conectivitate

Conectivitatea este cu ușurință una dintre considerentele centrale care trebuie făcute atunci când alegi un VPN bun. Conectivitatea în sine depinde de puterea semnalului și de accesibilitate. Numai dacă acești factori sunt sortați, veți putea avea o experiență de navigare lină.

Deși puterea se bazează pe locația serverului și pe numărul de conexiuni, accesibilitatea se referă la un număr de dispozitive conectate. Ambii factori trebuie să țineți cont atunci când alegeți VPN pentru a vă asigura că veți obține valoare pentru banii dvs..

7. Prietenie Torrent

O mulțime de oameni utilizează servicii VPN pur și simplu pentru a accesa site-urile de tip torrent care sunt altfel interzise. Întregul punct de a obține un VPN este de a putea accesa chestii pe care altfel nu le poți. Torrenturile fac topul acestei liste pentru mulți oameni.

De asemenea, conexiunile P2P sunt importante aici. Pentru cei care doresc să partajeze în mod liber, aceasta este o considerație foarte importantă. Așadar, înainte de a merge și a selecta un VPN, asigurați-vă că vă pot sprijini discret și acțiunile de partajare a fișierelor.

În timp ce majoritatea furnizorilor de servicii VPN acceptă protocolul P2P, unii nu. În cazul în care doriți să vă înregistrați cu un VPN pentru descărcarea anonimă a torrenturilor, stați departe de aprecierile VyprVPN și HideMyAss VPN.

8. Diversitatea geografică

Nu este un secret că ceea ce poți face cu internetul în Marea Britanie, probabil că nu poți face în Turcia. Pentru a evita legile naționale impuse facilităților de internet, VPN este o tehnologie importantă. Cu toate acestea, eficacitatea lor se bazează pe disponibilitatea serverelor în diferite țări.

Cele mai bune servicii VPN au mai multe servere în diferite țări. Acest lucru le permite utilizatorilor lor să acceseze tot felul de date fără a încălca legile țării lor. Alegeți un VPN având în vedere acest factor.

9. Asistență pentru clienți

Fiecare serviciu online necesită să ai un suport puternic pentru clienți care te poate ajuta să rezolvi probleme. Fără acest lucru, nu vă puteți aștepta să vă rezolvați problemele. Cele mai bune servicii VPN au o asistență excelentă pentru clienți, care este disponibilă permanent. Majoritatea VPN-urilor au un sistem de suport relativ lax, care poate fi catalogat drept rău. Și unii au un suport literal inexistent. Fiți atenți la ce fel de asistență veți primi cu VPN-ul dvs., deoarece acest lucru se poate dovedi a fi o mare problemă în viitor.

10. Securitate

Am economisit ultimul factor cel mai important pentru că toată lumea îl cunoaște. Cu toate acestea, aceasta este o considerație vitală. De regulă, nu mergeți niciodată pentru VPN-uri gratuite. Veți pierde mai mult cu ei decât câștigați. Printre VPN-urile plătite, există și o varietate de opțiuni. Cu toate acestea, ar trebui să alegeți cele care oferă cele mai robuste protocoale de tunelare.

Cel mai bun VPN bazat pe acești factori

Când sunt luați în considerare toți factorii de mai sus, devine relativ ușor să se facă distincția între furnizorii de servicii VPN bune și rele. Iată lista noastră de furnizori de servicii VPN de top.

Cum să alegeți un VPN bun – concluzie

Selectarea serviciului VPN potrivit este foarte importantă pentru siguranța dvs. online și chiar pentru bunăstarea fizică și financiară. Asigurați-vă că luați în considerare toți factorii de mai sus și de cercetare amănunțită înainte de a decide unul. Acest lucru va asigura valoarea maximă pentru bani și securitatea online completă pe care o meritați cu adevărat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map