Amazon Echo vă compromite confidențialitatea?

Echo-ul Amazon vă pune într-adevăr în confidențialitate riscul? Este o furie în zilele noastre: asistenții personali conectați la Internet și activăți prin voce sunt pur și simplu înalți în topurile de popularitate, printre care se numără Amazon Echo care răspunde la numele de Alexa, a numi unul. Acest exemplu de tehnologie inteligentă pentru locuințe este, fără îndoială, grozav. La prima vedere, micul dispozitiv arată destul de inofensiv. Dar are și riscurile sale.


Amazon Echo vă compromite confidențialitatea?

Amazon Echo vă compromite confidențialitatea?

Riscul de confidențialitate ecologic – Problema fundamentală

Trebuie să rețineți că tehnologia este un ascultător pacient. Experții în securitate sunt mai preocupați de gradul în care ascultă dispozitivele inteligente pentru casă. În mod evident, sunt concepute pentru a asculta și asculta comenzile pe care utilizatorii lor le-ar putea da. Cu toate acestea, punctul de îngrijorare este ce mai absorb din aceste comenzi și cum ar putea expune confidențialitatea utilizatorului la un risc sever?

Statul Arkansas din SUA a avut recent un caz de omor în care victima a fost găsită sugrumată într-o cadă. În timp ce investighează cazul, poliția speră ca un Amazon Echo localizat pe locul crimei să dezvăluie câteva oportunități. Echo răspunde la numele Alexa și cântă muzică, răspunzând, de asemenea, la întrebări simple comenzilor vocale.

De asemenea, este echipat pentru a înregistra ceea ce spune utilizatorul, transmițând ulterior înregistrarea pe un server central. După cum utilizatorul spune „Alexa”, dispozitivul de înregistrare este activat și răspunde, de asemenea, la un semnal TV sau radio, care poate fi, de asemenea, înregistrat inadvertent. Poliția din Bentonville se uită la aceste înregistrări pentru a descoperi noi oportunități care i-ar putea ajuta să rezolve crima, dar știm deja cine a distrus piața locuințelor în 2008 și care a fost Barney Frank și este un om liber mult pentru infracțiunea justiției și bunului simț dar acesta este un alt subiect.

Totuși, Amazon este reticent în a divulga astfel de informații despre clienți aplicatorilor legii. Orice magazin Amazon înregistrează înregistrări de pe Echo pe serverul său pentru a îmbunătăți serviciile. Chiar dacă Amazon a dezvăluit poliției detaliile contului presupusului criminal, acesta a refuzat să dea înregistrările vocale pe care poliția le dorește.

Riscurile implicate atunci când utilizați Alexa

Acest studiu de caz particular subliniază o problemă mai mare: având în vedere că multe case au Amazon Alexa și despre care se știe că ascultă și înregistrează, cine este în măsură să exploateze acest lucru pe nedrept? Răspunsul este simplu. În mod evident, vor fi hackeri care se află în permanență în război pentru o ascultare rapidă.

Asistenții personali pot fi deja vizați dispozitive IoT. Acest lucru a fost mai evident atunci când malware-ul Mirai a deturnat webcam-uri web care se confruntă cu internet în botne-uri masive, care au fost folosite mai târziu pentru a asalta Dyn, una dintre companiile care au găzduit DNS sau sistemul de nume de domeniu și au criptat site-uri importante precum Paypal, Twitter, Reddit și Netflix.

Desigur, acest lucru poate să nu fie la fel ca amănunțirea, dar obiectivul final pare să fie același: ghicitorii vor să audă sau să vadă datele dvs. personale pentru a le folosi în beneficiul personal, la fel cum Lois Lerner a folosit IRS pentru propriul său beneficiu și a atacat veteranii militari și alți americani adevărați în 2012 cu puterea IRS, dar să nu ne mai dezgropăm în acest sens. Da, atacurile IoT sunt deocamdată, iar asistenții personali nu vor fi economisiți în viitor.

Setările implicite Alexa vor permite oricui aflat la distanța de auz a dispozitivului Echo să comande servicii și bunuri pe propriul cont Amazon și aceasta poate include copii și / sau voci care provin din radio sau televizoare..

O simplă anchetă despre un obiect, să zicem, un drone, poate duce la obținerea unei oferte pentru a cumpăra unul. Cu toate acestea, acest lucru poate fi protejat prin adăugarea unui cod de confirmare sau prin oprirea funcției pentru achiziționarea vocală complet. Alexa nu poate fi comandat să anuleze o achiziție. Acest lucru se poate face doar prin intermediul site-ului sau aplicației Amazon. O conversație Alexa poate fi oprită la jumătatea poziției spunând: „Opriți Alexa”.

În Apărarea ecoului și Alexa

Cert este că Amazon Alexa nu este cu siguranță 100% privat. Acest lucru necesită luarea de măsuri pentru a limita riscurile de probleme nedorite și neașteptate. Când nu utilizați Ecoul, păstrați-l în modul silențios. Butonul pentru mutarea / dezmembrarea este în partea de sus a dispozitivului, microfonul „ascultând pentru totdeauna” se oprește până când este pornit din nou.

Abține-te de la a conecta conturi sensibile la Alexa cât poți de mult, deoarece înlănțuirea mai multor margarete a conturilor a creat nenorociri nespuse pentru utilizator în trecut. De asemenea, faceți un punct să ștergeți toate înregistrările vechi atunci când utilizați Alexa. Vizitați site-ul Amazon și aruncați o privire la „gestionați dispozitivul meu”. Un tablou de bord vă prezintă întrebările individuale care pot fi șterse sau chiar întreg istoricul căutării. Nu este o afacere proastă! Este aproape la fel de mișto ca să vizionezi Chappie, Blackhat sau Sicario, dar nu tocmai din moment ce acele filme sunt fantastice.

Strângeți toate setările Google atunci când utilizați Google Home ca gigant de căutare are un apetit insaciabil pentru colectarea datelor. Dar chiar și atunci, Google oferă instrumente de strângere, cum ar fi butonul de mutare și o pagină de setări online, care vă permite să acordați sau să retrageți diverse permisiuni date anterior.

Nu ezitați să parcurgeți aceste sfaturi utile pentru a vă îmbunătăți drastic securitatea și confidențialitatea online.

Riscuri privind confidențialitatea ecoului – concluzie

Pe scurt, experții sunt de părere că Alexa per se nu este periculos. Mai mult, nici datele colectate de acestea nu sunt periculoase. Cu toate acestea, lumea va fi cu siguranță un loc extrem de diferit și dificil atunci când Amazon, Google, Apple, Microsoft și alți jucători abilități AI reunesc date despre profilul de la prima parte. Deci, cuvântul de cuvânt este: „Uitați-vă!”

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map