Aplicații furnizor VPN vs Clienți VPN Open Source

Aplicații furnizor VPN față de clienți VPN cu sursă deschisă – Care sunt mai sigure, mai ușoare, mai rapide și mai sigure de utilizat? Software-ul de tip open source este un mare favorit pentru utilizatorii de energie datorită flexibilității și transparenței lor. Întrebarea care apare acum este: Oare clienții VPN de tip open source să fie comparați cu aplicațiile VPN populare care provin de la furnizori premium, cum ar fi ExpressVPN, NordVPN și IPVanish?


Aplicații furnizor VPN vs Clienți VPN Open Source

Aplicații furnizor VPN vs Clienți VPN Open Source

Răspunsul corect nu este exact. De asemenea, trebuie văzut care sunt nivelurile dvs. de cunoștințe tehnice și răbdare în viitor și unde vă puneți încrederea pe termen lung.

Clienți VPN Open Source: o introducere

Clienții Open Source VPN se bazează pe protocoalele OpenVPN, un open source de la sine și a fost supus auditului de mai multe ori. Acestea sunt recunoscute în general ca protocoale VPN de înaltă securitate. Chiar și majoritatea clienților VPN de tip sursă închisă folosesc OpenVPN ca protocol implicit pentru VPN.

Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că aceste aplicații sunt doar pentru furnizarea software-ului pentru clientul VPN. Dacă nu apăsați butonul pentru o configurare manuală, veți avea nevoie de serviciile unui furnizor de servicii VPN pentru a vă continua conexiunea.

Clienți VPN Open Source – pro și contra

Clienții VPN de tip open source au codurile sursă respective pe afișaj pentru a putea fi inspectate și auditate. Până în prezent, nu au fost raportate vulnerabilități majore în spate sau vulnerabilitate.

Această transparență constituie un mare avantaj față de orice aplicație VPN proprietară. Realitatea este că atunci când nu puteți inspecta codul sursă al unei aplicații VPN, nu există nicio garanție a modului în care vă este protejată confidențialitatea. Cu siguranță, ar trebui să fiți în măsură să interpretați codul corespunzător și relevant, iar lacunele plantate în mod intenționat ar putea scăpa de controlul dvs..

Astfel, teoretic, nu puteți fi pe deplin sigur de protecția vieții private cu nicio aplicație proprie. În ceea ce privește partea practică, însă, dacă ar trebui să ne încredințați furnizorul de servicii VPN atunci când vine vorba de protejarea propriei vieți confidențiale în aplicația sa, ar fi înțelept să nu vă trimiteți traficul pe serverele sale.

Acesta este motivul pentru care este absolut vital să verificați bunăvoința și reputația furnizorului de servicii VPN pe piață înainte de a vă înscrie cu el. Dacă nu aveți încredere în niciun furnizor de servicii VPN, puteți chiar să configurați propriul dvs. VPS personal sau server privat virtual prin orice furnizor de încredere al unui serviciu cloud.

Totuși, acest proces este mult mai obositor și durează mult mai mult decât introducerea în câteva adrese IP în setările clientului VPN. Mai mult, dacă nu știți cu adevărat să folosiți corect linia de comandă, este posibil să nu fie o opțiune viabilă pentru dvs. În plus, puteți face și greșeli, distrugând astfel încercările dvs. de a rămâne anonimi online.

Cele mai bune clienți VPN Open Source

Iată o listă cu cei mai populari clienți VPN de sursă deschisă pe care îi puteți folosi:

 • OpenConnect
 • OpenVPN
 • LibreSwan
 • TCPcrypt
 • strongSwan

Aplicații furnizor VPN

Cel mai mare avantaj al oricărei aplicații furnizor VPN este că este ușor de utilizat. Orice furnizor de servicii VPN la care vă abonați are cunoștințe de eficientizare a software-ului său și vă oferă o experiență excelentă pentru utilizatori. De asemenea, își proiectează aplicațiile pentru a funcționa absolut perfect cu serviciul său tipic VPN. Acest lucru vă economisește o perioadă mare de timp efectuând configurații manuale sau introducând adresele IP-urilor serverului.

Aplicațiile VPN care provin de la furnizorii mai cunoscuți au, de asemenea, caracteristici mai mari pentru a îmbunătăți confidențialitatea decât clienții VPN de tip open source, iar acestea includ: protecția împotriva scurgerilor, uciderea comutatoarelor care întrerup conexiunea la Internet în cazul în care VPN-ul dvs. se deconectează și trece la locația serverului și Protocolul VPN.

De asemenea, dacă aplicația VPN este dezvoltată de partea care gestionează rețeaua de servere cu care vă conectați, vă asigurați că orice schimbare critică a rețelei va fi imediat reflectată în aplicația sa.

De exemplu și mai mult, dacă locația serverului plasată în statul New York cu probleme economice devine nefuncțională, acesta va fi șters din aplicație. Dacă se adaugă un cluster de server în orice alt oraș, aplicația o va afișa ca o opțiune nouă. Cu clienții open source, trebuie să încărcați manual fișierele nou configurate ale furnizorului, ceea ce, desigur, va dura mult mai mult. Aruncați o privire la cele mai bune aplicații VPN Premium premium de mai jos.

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • NordVPN
 • IPVanish
 • VyprVPN

Aplicații furnizor VPN vs Clienți VPN Open Source – Verdictul final

Un client VPN open source are un proces de configurare mai lung, cu șanse mai mari de a fi consumat mai mult timp în viitor, dacă se realizează upgrade-uri manuale. Acesta este motivul pentru care este recomandabil să vă aplicați la aplicația furnizată de furnizorul dvs. de servicii VPN. Cu toate acestea, în cazul în care furnizorul VPN nu poate să dezvolte o aplicație pentru propriul dispozitiv sau doriți să aveți serverul dvs. VPN bazat pe cloud personal, un client VPN open source va fi o rezervă de încredere.

În ambele sensuri, echilibrul este înclinat uniform. Dvs. trebuie să alegeți în funcție de circumstanțele dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map