Ce este un e-mail anonim – Cum să obțineți unul

Ce este exact un an e-mail anonim? Este era digitală și aproape totul este la vedere. Nu există nicio perdea de fier care să vă ascundă informațiile private. Internetul poate fi un loc periculos dacă nu știți cum să vă protejați identitatea. Chiar dacă sunteți doar un utilizator obișnuit al web-ului, trebuie să știți că fiecare clic pe care îl faceți online este urmărit de site-uri web. Toate companiile importante folosesc cookie-uri pentru a ține o evidență a datelor dvs. Google are o serie de servicii și mapează activitățile pe toate acele platforme pentru a crea o persoană de utilizator în scopuri de marketing.


Ce este un e-mail anonim - Cum să obțineți unul

Ce este un e-mail anonim – Cum să obțineți unul

Aceste companii spun că urmărirea online le permite să creeze o experiență de navigare pe internet mai personalizată. Dar adevărul este că te urmăresc oriunde te duci. De la căutările online la videoclipurile pe care le vizionați pe YouTube și de la obiceiurile dvs. de navigare de pe Chrome până la cele pe care le trimiteți în Gmail, Google urmărește fiecare mic detaliu al dvs..

Confidențialitate și securitate pe internet: De unde să începeți

Dacă sunteți soldat sau jurnalist într-o zonă sensibilă, ați dori ca identitatea voastră să fie ascunsă. Dacă doriți să transmiteți informații importante fără să vă dezvăluiți identitatea, cum veți gestiona asta?

În timp ce confidențialitatea pe internet este importantă pentru toată lumea, este deosebit de importantă pentru persoanele care dețin o informație sensibilă. Sau dacă sunteți un individ care nu dorește să fie dezvăluit identitatea lor în timp ce trimiteți pe cineva, trebuie să vă ascundeți bine piesele.

Pentru navigare anonimă, cel mai bun browser de utilizat este Tor. Acest browser îți redirecționează activitatea online prin mai multe servere. Oricine încearcă să-ți urmărească activitățile nu va avea idee unde te afli sau ce vizionează. Tor este legal, gratuit și în siguranță. Funcționează pentru majoritatea utilizatorilor de internet normali. Puteți utiliza chiar și Tor pentru Facebook. De fapt, Facebook are o adresă specifică Tor pentru persoanele care doresc acel strat suplimentar de securitate și confidențialitate pe rețelele de socializare.

Dacă doriți să adăugați un alt strat de securitate la navigarea dvs. web, încercați un furnizor bun de servicii VPN. Un VPN creează un tunel virtual pentru datele dvs., astfel încât acestea să fie ferite de ochii indurați. Există mai multe servicii VPN care oferă criptare de 256 biți care este practic imposibil de hack. Acum, să trecem la e-mailuri anonime.

Trimiterea prin e-mail la diferite grade de anonimat

Cel mai simplu mod de a obține un e-mail anonim este să creezi un cont Google sau MSN și să introduci doar un nume fals și alte detalii în timpul procesului de înscriere. Cu toate acestea, aproape toți furnizorii de servicii de e-mail majore solicită un cod de e-mail sau un număr de telefon de rezervă. Puteți evita acest lucru creând un cod de e-mail temporar.

Pentru telefoane, utilizați un serviciu online precum Burner sau Hushed sau pur și simplu obțineți un telefon pre-plătit de unică folosință. Acest lucru ar trebui să vă creeze un cod de mail relativ anonim. Utilizarea acestui id în tandem cu instrumentele de anonimat menționate în segmentul anterior vă va oferi o cantitate decentă de anonimat. Cu toate acestea, nu va opri monstrul cookie să afle adresa dvs. IP reală. Dacă vă aflați într-o zonă în care urmărirea detaliilor dvs. ar putea fi periculoasă pentru dvs., încercați câteva oferte anonime de e-mail.

Iată câțiva dintre cei mai utili furnizori de servicii de e-mail anonime de pe net:

5Y Mail

5Y Mail vă permite să trimiteți e-mailuri anonime la orice adresă de e-mail la alegere. Nu trebuie să creezi un cont. Trebuie doar să vizitați site-ul și să introduceți adresa de e-mail a destinatarului. Tastați corpul e-mailului și trimiteți-l. Dacă doriți să primiți un răspuns, puteți introduce e-mailul dvs. real. Însă destinatarul nu va primi cunoștință despre căsuța de e-mail reală. Mesajele lor vor fi direcționate către mailurile 5Y care vor fi redirecționate către căsuța de e-mail real.

Mailinator

Cu Mailinator, nu aveți nevoie de înregistrare. Alcătuiește doar un nume de identificare și așezați @mailinator în spatele acestuia. Apoi accesați site-ul și verificați dacă aveți vreun mail. Captura este că, în primul rând, nu puteți trimite e-mailuri. În al doilea rând, oricine îți poate verifica inbox. Nu există parole. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți o adresă de e-mail și să aflați ce este în căsuța de e-mail. Există și un plan plătit. Dacă plătiți 139 USD pe lună, puteți avea un Mailinator de echipă pentru 5 conturi de echipă.

Cyber Atlantis

Trimiteți un e-mail anonim în așa fel încât chiar și IP-ul dvs. să nu poată fi urmărit. Dacă sunteți jurnalist și doriți să transmiteți informații super-secrete, aceasta poate fi o platformă bună. Introduceți doar adresa de e-mail a destinatarului, corpul e-mailului și Captcha. Hit trimiteți și e-mailul dvs. va fi trimis. Este atat de simplu. Cu toate acestea, nu puteți primi o replică, deoarece este un sistem unidirecțional.

Guerrilla Poștă

Dacă doriți o adresă de e-mail temporar de unică folosință pentru a vă înregistra pentru un serviciu, Guerilla Mail este opțiunea perfectă. Multe servicii vă solicită adresa de e-mail și începeți să vă trimiteți spam. Dacă nu doriți să dați adresa dvs. de e-mail reală, generați doar o adresă temporară și verificați-o pentru a accesa serviciul web dat. Adresa de e-mail generată de e-mailurile Guerilla sunt într-adevăr obscure și e-mailurile sunt șterse după o oră – chiar dacă nu sunt citite. În acest fel, inbox-ul dvs. rămâne curat pentru totdeauna.

Ce este un e-mail anonim – gânduri finale

Puteți utiliza toate aceste servicii de poștă cu browserul Tor pentru a adăuga mai multă securitate la e-mailurile dvs. Și dacă doriți să trimiteți mesaje sigure, iată o listă cu aplicațiile de mesagerie criptate de top.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map