Cele mai bune 10 aplicații must-have pentru Xbox One!

Doriți să vă duceți experiența Xbox One la un nivel cu totul nou? Te-am acoperit. Iată cele mai bune 10 aplicații pentru Xbox One care vă pot transforma Xboxul într-un paradis al tăieturilor de cabluri.


Cele mai bune 10 aplicații pentru Xbox One pe care ar trebui să le instalați acum

Cele mai bune 10 aplicații pentru Xbox One pe care ar trebui să le instalați acum

10 cele mai bune aplicații pentru Xbox One – Prezentare generală rapidă

Iată o prezentare rapidă a celor mai bune aplicații Xbox Ons pe care ar trebui să le instalați imediat. Aplicațiile și canalele enumerate mai jos acoperă o mare varietate de gusturi. Le puteți folosi pentru a viziona filme, emisiuni TV, canale în direct și chiar pentru a asculta melodiile preferate.

 1. Netflix
 2. YouTube
 3. Hulu
 4. Amazon Prime
 5. BBC iPlayer
 6. Spotify
 7. HBO Du-te
 8. TIC nervos
 9. Sling TV
 10. Rețea WWE

Cum să obțineți cele mai bune 10 aplicații pentru Xbox One

Iată problema cu aplicațiile disponibile pe Xbox One: unele dintre ele au restricții geografice grave. Din cauza legilor internaționale privind drepturile de autor, nu veți avea acces la o mulțime de aplicații pe care doriți să le utilizați.

Utilizatorii care blochează geo-aplicațiile interzicând IP-urile oricărei persoane din afara regiunii în care au voie să transmită conținutul lor. Acest lucru înseamnă că numai modul în care vei putea accesa aceste aplicații este modificând IP-ul pentru a se potrivi cu restricțiile din aplicația. Cu alte cuvinte, dacă aplicația este disponibilă numai în SUA, ai nevoie de un IP american.

Cum poți schimba IP-ul? Simplu. Trebuie să utilizați un VPN.

Un VPN, scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, criptează datele dvs. și redirecționează traficul folosind serverele proprii sigure. Când traficul dvs. este redirecționat, adresa dvs. IP se va schimba pentru a se potrivi cu locația serverului folosit.

Aceasta înseamnă că VPN-urile au o capacitate incredibilă de a-ți răsfăța IP-ul și de a-ți oferi acces la aplicații geo-blocate.

Cel mai bun VPN pentru Xbox One

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să funcționeze minunat pe Xbox One, vă oferim acoperire. Expertul nostru VPN, Charles, a scris o recenzie detaliată a celor mai bune VPN-uri pe care să le utilizați cu Xbox.

Cea mai bună alegere a lui Charles a fost pentru ExpressVPN, un furnizor de servicii de încredere și de încredere. Cu ExpressVPN, puteți alege între 2000+ servere din 94 de țări. De asemenea, veți beneficia de acces la o echipă de asistență pentru clienți de 5 stele și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Citiți acest articol pentru a afla cum să instalați un VPN pe Xbox One, dacă aveți nevoie de informații despre acest proces.

Dacă ExpressVPN nu este pentru dvs., puteți utiliza aceste VPN-uri de top:

Cele mai bune 10 aplicații pentru Xbox One

Acum că am abordat modul în care puteți avea acces la aplicațiile care sunt blocate geo în regiunea dvs., să discutăm cele mai bune aplicații pentru Xbox One:

Netflix

Trebuie să spun mai multe?

Aplicația de streaming populară, Netflix, se află pe primul loc pentru aplicațiile Xbox. Acest lucru nu ar trebui să vină ca o surpriză. De când Netflix a devenit global, milioane de utilizatori din întreaga lume s-au bucurat de conținutul la cerere oferit. Problema este că Netflix își bazează lista de conținut pe locația ta.

Chiar dacă Netflix s-a prăbușit cu VPN-urile și proxy-urile care încearcă să acceseze diferitele sale liste de conținut, veți putea totuși să deblocați Netflix din SUA sau Marea Britanie cu un VPN. Desigur, dacă VPN-ul dvs. este suficient de puternic pentru a evita blocările VPN ale Netflix. Din fericire, ExpressVPN a reușit să deblocheze continuu Netflix-ul american.

YouTube

Aceasta este o altă aplicație care nu necesită introducere. Aplicația Xbox One a YouTube vă oferă acces la toate serviciile sale direct de pe Xbox.

Chiar și creatorii de conținut pot folosi această aplicație pentru a încărca și gestiona pagina YouTube cu ușurință.

Hulu

Hulu are o aplicație fantastică Xbox One care vă permite să transmiteți tot conținutul Hulu chiar de pe consola. Problema este că, la fel ca serviciul, aplicația este disponibilă numai în SUA.

Cu o VPN, aceasta nu este o problemă. Trebuie doar să vă conectați la un server din SUA și veți putea accesa conținutul lui Hulu oriunde în lume.

Amintiți-vă totuși, VPN-urile nu ocolește nicio taxă de abonament sau înregistrare impusă de Hulu. Dacă nu aveți un cont, va trebui să vă abonați.

Amazon Prime

Puteți urmări conținutul Amazon Prime de pe Xbox One. Dacă nu știai, însă, o mulțime de conținut Amazon Prime se referă numai la SUA.

Nu uitați să vă conectați întotdeauna la un server american atunci când doriți să urmăriți Amazon Prime. Dacă nu, veți avea acces doar la titlurile „Urmăriți în străinătate”, care nu sunt foarte multe.

BBC iPlayer

IPlayer-ul BBC, aplicația lor de streaming propriu, este disponibil pe Xbox One. Vă oferă acces la o gamă întreagă de talk-show-uri, filme, emisiuni, toate direct din BBC.

Cu toate acestea, BBC iPlayer este limitat la Marea Britanie. Pur și simplu folosiți VPN-ul dvs. pentru a accesa BBC iPlayer conectându-vă la un server din Marea Britanie și obținerea unui IP din Marea Britanie.

Spotify

Aplicația de muzică foarte populară, Spotify, are o aplicație ușor de utilizat dedicată Xbox One. Deși Spotify este disponibil în multe țări din întreaga lume, unii oameni încă nu au acces la acest serviciu.

Utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la oricare dintre regiunile în care funcționează Spotify pentru a asculta muzica preferată, chiar și în timpul jocurilor.

HBO Du-te

Cine nu a auzit de HBO? Au adus continuu spectacole populare din lume, precum Game of Thrones, The Wire și Westworld. Aplicația dedicată de streaming HBO, HBO Go, este disponibilă în mod convenabil pe Xbox One.

În timp ce puteți viziona emisiunile HBO la TV, HBO și HBO Go sunt disponibile numai în SUA. Folosiți VPN-ul, conectați-vă la un server din SUA și folosiți IP-ul dvs. SUA pentru a avea acces la HBO Go din orice parte a lumii.

TIC nervos

Twitch este o aplicație excelentă pentru jucători și creativi. Acesta vă oferă acces la conținut creat de profesioniștii extraordinari și vă permite să fiți la curent cu jocurile preferate.

Twitch nu este cu adevărat blocat în nicio regiune, dar regiuni diferite au acces la conținut diferit. Un VPN vă va ajuta să accesați conținutul dorit pe baza locației serverului la care vă conectați.

Sling TV

Sling TV este un serviciu de streaming care vă oferă acces la o varietate de canale pentru un abonament lunar. De la știri la canale sport și desene animate, Sling TV este o aplicație excelentă pe care să o folosești dacă ești un tăietor de cablu dedicat.

Din păcate, Sling TV este disponibil numai în afara SUA. Utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la un server american și beneficiați de acest vis de tăiere a cablurilor pentru o aplicație.

Rețea WWE

În cele din urmă, fanii WWE pot descărca aplicația de rețea WWE care este specifică Xbox One pentru toate nevoile lor de WWE. Aplicația vă permite chiar să urmăriți în direct evenimentele cu plata pe vizionare. Aplicația în sine este gratuită, dar veți avea nevoie de un abonament la rețeaua WWE pentru a accesa serviciile de streaming live.

Cele mai bune 10 aplicații pentru Xbox One – Gânduri finale

Acolo îl ai, cele mai bune 10 aplicații pentru Xbox One. Utilizator PS4, nu vă faceți griji, am acoperit și cele mai bune 10 aplicații pentru PS4.

Nu uitați că majoritatea acestor aplicații vor avea o taxă de abonament necesară. Un VPN nu vă va scoate din abonament, vă va oferi acces la aplicația în sine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map