Cele mai bune 4 alternative Facebook

Nebunia de pe Facebook merge de mulți ani acum. Este una dintre cele mai populare platforme de social media din lume. Ca întreprindere, Facebook oferă persoanelor fizice și întreprinderilor multe oportunități minunate. De asemenea, cu modificările și actualizările sale obișnuite, reușește să rămână popular în ciuda preocupărilor periodice cu privire la condițiile sale de utilizare și la potențialele încălcări ale confidențialității pe care le implică. Ați crede că nu ar exista niciun fel de bătaie în acest sens al social media. Dar suntem aici pentru a vă spune că aceasta nu este imaginea reală. Te-ai hrănit cu Facebook? Uitați-vă la cele mai importante înlocuitori de socializare de mai jos. Rețineți că aceste alternative nu includ alegerile evidente precum Twitter, Instagram, Snapchat și like-uri. 


Cele mai bune 4 alternative Facebook

Cele mai bune 4 alternative Facebook

Cele mai bune alternative Facebook

Mulți oameni cred de fapt că a sosit timpul Facebook și gigantul pur și simplu nu poate ține pasul cu celelalte site-uri de socializare care câștigă rapid teren. Cu toate că s-ar putea să nu pară suficient de mari pentru a răsturna FB în acest moment, vă puteți imagina o astfel de schimbare de regim cândva în anii următori. Iată o listă cu cele mai bune alternative la Facebook pentru a vă ajuta să decideți unde doriți să socializați când sunteți online.

Hype – Social Media Evolved

Hype este unul dintre cele mai importante site-uri de social media dedicate live streaming și multimedia. Acesta devine din ce în ce mai popular cu mai multe grupe de vârstă, în special adolescenți. Întrucât permite utilizatorilor să creeze videoclipuri live prin rulourile camerei și să combine cele mai bune fotografii și videoclipuri, puteți vedea de ce a atins popularitatea actuală.

Pe lângă faptul că permite distribuirea de videoclipuri și imagini în direct, utilizatorii Hype pot include, de asemenea, text, muzică, emoji, comentarii pentru vizualizatori, GIF-uri și multe altele. Acest lucru ne-a încântat și pe noi! Totul despre Hype este despre acum și se întâmplă. De asemenea, permite oamenilor și potențialelor întreprinderi să se promoveze singuri sau serviciile lor într-un mod inedit. Aceasta este o facilitate pe care nu foarte multe rețele de socializare o oferă în acest moment și acest lucru justifică includerea lui Hype pe lista noastră.

Totuși, nu vă înșelați, există multe alte site-uri web și aplicații de social media care oferă aceleași servicii și funcții. Dar Hype este mult mai bun decât toate. Cu amestecul său superb de conținut captivant și divertisment multi-media, Hype este cu siguranță unul în care să urmăriți în următorii ani.

DeviantArt – Artă emergentă online

DeviantArt este o rețea de social media care a rămas aproape sub scanner, în ciuda multor persoane care o folosesc în fiecare zi. Dacă îți place arta și vrei să sprijini oameni din toată lumea creând artă, atunci DeviantArt este locul potrivit pentru tine. Numerele în sine sunt destul de uimitoare pentru a te face să te întrebi de ce nu ai mai auzit despre asta până acum.

Singurul motiv pentru care DeviantArt nu este clasat printre primii 5 social media este faptul că este mai mult un furnizor de nișă decât pentru masele generale. Oamenii care nu au un interes deosebit pentru artă ar putea găsi un pic mai puțin interesant decât noi. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu veți putea aprecia potențialul mare pe care îl are acest site de socializare.

Din când în când, este posibil să găsiți un anime sau un fan art pe FB care a fost repostat din DeviantArt. Dacă se întâmplă să întâlniți un astfel de lucru, dați o privire pe site. Vă promitem că nu veți regreta.

NextDoor – Aduceți comunitățile mai aproape

Unul dintre cele mai amuzante lucruri despre rețelele de socializare este că poți fi prieten cu cineva din altă parte a lumii, dar este posibil să nu știi nici măcar prenumele vecinului tău. NextDoor este aici pentru a aborda doar asta. Această nouă rețea socială surprinzătoare poate fi cel mai bine descrisă ca fiind amalgamarea perfectă de Facebook, Yelp și Craigslist. Nu numai că vă permite să luați legătura cu persoanele pe care le trăiți de fapt și pe care le puteți întâlni cu ușurință în persoană, ci facilitează și creșterea afacerilor locale și înscrierea serviciilor din zona dvs. Acum numim că un lucru mic la îndemână să facă parte!

Totuși, doar pentru că face legătura între vecini între ei, nu face neapărat un lucru bun. NextDoor are o parte mai mult decât corectă a duelurilor verbale și a spatiilor, unele dintre ele chiar s-au escaladat dincolo de tărâmurile digitale. Dar dacă sunteți ca noi și doriți să încurajați o atmosferă bună în comunitate cu oamenii în care trăiți, NextDoor este probabil cea mai bună aplicație pe care o puteți găsi online în acest moment.

Musical.ly – Dacă ești nebun pentru muzică

Ați dorit vreodată să le arătați abilităților de chitara aeriană oamenilor online? Ce zici de acea melodie cu care îți place să cânte? Dacă iubiți muzica la fel de mult ca nenumărații oameni din întreaga lume, Musical.ly este un social media pe care pur și simplu trebuie să încercați! Această platformă nu este destinată interpreților de muzică pro. Mai degrabă este destinată tuturor și tuturor celor care iubesc muzica și doresc doar să-și scoată o parte din sincronizarea buzelor la melodiile lor preferate, pentru ca lumea să vadă..

Site-ul acceptă videoclipuri de 15 secunde în care oamenii își pot arăta dansul, cântul și alte abilități creative singure sau alături de prietenii lor. Alți „museri” pot să le placă și să comenteze aceste videoclipuri. Dacă simți că ai potențialul de a fi următorul rockstar, Musical.ly ar putea fi doar platforma perfectă pentru a-ți arăta talentul și a atrage atenția potrivită. Continuați și încercați acum! Și chiar dacă nu vrei să fii singur o vedetă, te vei bucura de minune să analizezi cum alte persoane se bucură de aceeași muzică ca și tine.

Cele mai bune alternative Facebook – concluzie

Așa cum este, Facebook domnește suprem. Cu toate acestea, rețelele de socializare sunt dificile și nu știi niciodată când s-ar putea schimba valul popular. Dacă vă place să explorați modalități noi și interesante de a-i întâlni pe ceilalți, asigurați-vă că le verificați. Acum du-te și socializează!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map