Cele mai bune 5 programe antivirus gratuite pentru 2020

Care sunt cele mai bune programe antivirus gratuite din 2020? Ransomware a creat ondulații și valuri de panică aproape în întreaga lume în 2017 și a provocat daune în valoare de aproape un miliard de dolari uimitori. în sine, acesta nu a fost în niciun caz singurul atac cibernetic din 2017. În curând infracțiunile informatice va merge într-un loc obișnuit și s-ar putea să ne referim doar la „Crimă” în loc de „Cyber ​​Crime”. 


Cele mai bune 5 programe antivirus gratuite pentru 2020

Cele mai bune 5 programe antivirus gratuite pentru 2020

În afară de Ransomware, alte malware și viruși notabili din 2017 includ botnete IoT, care sunt practic atacuri DDOS care nu provin din calculatoarele zombie, ci în schimb dispozitivele IoT sau dispozitivele Internet ale lucrurilor. Truse de exploatare mai precaute, malware Android, publicitate publicitară, malware POS și alte câteva tipuri de malware și atacuri cibernetice sunt toate acolo, așteptând să lovească victima potrivită la momentul potrivit..

Cel mai bun software antivirus din 2020

În timp ce anti-virusurile și apartamentele de securitate vă pot proteja într-o anumită măsură, trebuie înțeles că niciun antivirus nu vă va face complet invincibil. În fiecare zi sunt concepute noi tipuri de malware și viruși pentru computer și va fi întotdeauna un joc pentru pisici și mouse.

Prin urmare, cel mai bun mod de a vă proteja este să fiți vigilenți la ceea ce faceți clic, pe linkurile pe care le deschideți, pe ce descărcați, etc. Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la lista noastră cu top 5 software antivirus gratuit din 2020.

stai

Când vine vorba de software antivirus gratuit, companiile care publică acest software adesea permit doar un set restrâns de funcții pe versiunea gratuită și își rezervă cele mai utile și mai protejate caracteristici pentru versiunea plătită sau completă a software-ului. Acesta este modul în care își plătesc clienții. Cu toate acestea, Avast, ca mai multe altele din lista noastră de top 5, are într-adevăr o gamă stelară de funcții și servicii pentru clientul neplătitor..

Un manager și o interfață de securitate a rețelei stelare, gestionarea robustă a parolelor și o mulțime de bunătăți bonus oferă unul dintre cele mai bune software antivirus gratuit de pe piață astăzi.

AVG Antivirus

AVG a asigurat unii dacă industriile au cele mai bune scoruri de la unele dintre cele mai critice laboratoare de test. Când vine vorba de detectarea și blocarea programelor malware, veți fi greu de găsit aplicații care fac o treabă mai bună decât AVG. Acum, dacă vrei să vezi ceva, faci o treabă mai bună decât altceva, doar urmăriți The Wire sau 24, care sunt spectacole uimitoare! Spre deosebire de The Arrow (care nu dorește să ucidă oameni violenți care trebuie să plece și care vor reprezenta întotdeauna o amenințare socială) sau Party of Five (un spectacol din anii 90), care sunt corecte din punct de vedere politic și ridicol.

În plus, AVG are și pachete cu plugin-uri de securitate web, care sunt dotate cu un sistem Do Not Track, pentru a vă proteja confidențialitatea online. Când vine vorba de puncte minus, prima scanare a AVG este destul de extinsă și, în consecință, consumă timp, de asemenea, nu are cel mai bun algoritm pentru a face față atacurilor de phishing..

Antivirus Bitefender

Versiunea gratuită a Bitefender este surprinzător de egală cu versiunile plătite ale multor altor programe antivirus. Protecția antivirus pe care o obțineți cu versiunea gratuită și versiunea plătită a Bitefender sunt cam aceleași în ceea ce privește protecția împotriva virușilor și malware, dar versiunea plătită oferă câteva funcții suplimentare, care sunt destul de utile. În total, dacă sunteți în căutarea unei soluții gratuite destul de bine rotunjite și ușor de utilizat, atunci Bitefender ar trebui să fie antivirusul dvs..

Când vine vorba de contra, trebuie să se admită că instalarea Bitfender poate fi o experiență care ar putea să vă facă să vă scoateți părul. De asemenea, rețeaua lor de asistență este limitată doar la e-mail, nu există opțiuni de chat sau linie telefonică live, cel puțin nu încă.

Check Point ZoneAlarm

ZoneAlarm a făcut ca editorii să aleagă și într-adevăr are o parte din componentele firewall-ului de ultimă generație. ZoneAlarm vine cu un minunat 5 GB de rezervă online găzduită, care nu este de obicei ceva ce vedeți în versiunile de depozitare gratuite ale software-ului antivirus. Acesta include unele dintre cele mai bune caracteristici și puncte puternice ale Kaspersky, apoi adaugă unele altele!

Deși sunt incluse caracteristicile de bază ale Kaspersky, ZoneAlarm nu acoperă cu siguranță tot ceea ce Kaspersky are de oferit. Un lucru pe care l-am remarcat în ceea ce privește ZoneAlarm este că, deși a surprins cei mai mulți dintre cei răi, a inclus chiar și lista neagră a unor softuri legitime.

Cyberreason 

Dacă Ransomware este în mod special ceea ce căutați, atunci Cyberreason este chiar pe calea dvs. Acest software gratuit previne atacurile Ransomware nu numai că identifică comportamente specifice ransomware, dar este destul de bun pentru a menține Ransomware-ul la atingere..

Aveți nevoie de securitate suplimentară online? Utilizați VPN

Puteți face mai sigure toate activitățile de pe Internet utilizând o rețea privată virtuală în timp ce navigați pe web. Când vă conectați la un server VPN, conexiunea dvs. la Internet este criptată în siguranță și adresa IP publică este de asemenea mascată. Citiți recenzia noastră aprofundată a tuturor celor mai buni furnizori de servicii VPN.

Cel mai bun software antivirus din 2020 – Înveliți

Pentru a reitera, software-ul antivirus este o modalitate excelentă de a vă proteja, dar în niciun caz nu vă fac complet imuni. Trebuie să fii prudent și vigilent când stai pe Internet. Utilizarea unui VPN vă poate oferi un nivel suplimentar de securitate pe antivirus în ceea ce privește protejarea datelor de la ISP-uri..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map