Cele mai bune alternative pentru DramaFever

DramaFever a fost închis începând cu 16 octombrie și sunt la fel de dezamăgit la fel de mult ca toți. Cu toate acestea, în loc să plâng peste lapte vărsat, am găsit câteva alternative la DramaFever care ne-ar oferi doza zilnică de dramă coreeană de care avem nevoie.


Cele mai bune alternative pentru DramaFever

Cele mai bune alternative pentru DramaFever

Cele mai bune alternative DramaFever – Toate rezumate

Iată o prezentare rapidă a celor 6 canale preferate de streaming pentru dramele coreene și K-Pop.

 1. Viki
 2. AsianCrush
 3. Viu
 4. Kocowa
 5. Melon TV
 6. Naver TV

De ce s-a închis DramaFever?

DramaFever, serviciul de streaming video specializat în dramele coreene și alte programe asiatice a fost închis din mai multe motive de afaceri. De fapt, decizia din spatele închiderii DramaFever vine după AT&Achiziția Time Warner și formarea WarnerMedia. O sursă apropiată de DramaFever a declarat că costurile de licențiere pentru distribuția americană cerute de dramele K de top au crescut drastic în ultimii ani, ceea ce face ca afacerea să nu fie durabilă. Dacă accesați site-ul oficial DramaFever, veți primi următorul mesaj de rămas bun:

„Mulțumesc pentru nouă ani grozavi

Începând cu 16 octombrie, DramaFever a fost închis.

Timp de nouă ani, DramaFever a oferit un loc pentru difuzarea celor mai bune drame coreene, chineze și japoneze la cerere, direct pe dispozitiv. Apreciem pasiunea fanilor noștri și a fost un privilegiu să vă oferim acest conținut.

Deși această decizie este dificilă, există o varietate de motive de afaceri care au dus la această concluzie. Apreciem pe fiecare dintre fanii noștri și pasiunea lor pentru conținutul pe care DramaFever a putut să-l aducă în viața ta.

Am dori să profităm de acest moment pentru a ne mulțumi și recunoștința dvs. față de dvs., abonații noștri fideli. Vom emite rambursări după caz, iar abonații vor primi de la noi un e-mail cu detalii în zilele următoare.

Cu sinceritate,

Echipa DramaFever ”

Cele mai bune alternative DramaFever

În timp ce DramaFever a furnizat cel mai bun conținut coreean, există și alte servicii care pot înlocui în mod corect DramaFever în acest sens. Aruncați o privire la unele dintre cele mai bune alternative. Citiți acest articol pentru mai multe informații despre cum să faceți vizionați TV-ul coreean în străinătate.

1. Viki

Viki este un amestec de două cuvinte: video și wiki. Este un site TV global care atrage milioane de oameni să urmărească și să descopere emisiuni și filme primetime globale în mai mult de 200 de limbi.

2. Crush asiatic

Urmăriți cei mai buni asiatici & tv online! Puteți găsi serviciul pe iOS, Android, Roku, AppleTV & Mai Mult. Urmărește-ți drame coreene preferate, filme de artă marțială, filme horror asiatice, thrillere coreene, filme de acțiune asiatice și anime.

3. Viu

Viu este un serviciu video de top operat de către PCCW Media, o filială a PCCW. Lansat în Hong Kong, Viu oferă drame asiatice, programe de varietate, anime și știri despre divertisment.

4. Kocowa

Kocowa este un site online de streaming video care oferă programe TV coreene în afara Coreei de Sud. Aplicația Kocowa poate fi găsită pe Android, iPhone, iPad, precum și pe Chromecast.

5. Melon TV

Melon TV este un magazin de muzică online și servicii de streaming de muzică din Coreea de Sud. Este cel mai mare serviciu de abonamente muzicale din Coreea de Sud, cu peste 28 de milioane de abonați. Utilizatorii pot transmite și descărca videoclipuri muzicale și muzicale și pot crea tonuri de apel personalizate. Melon TV este disponibil doar în Coreea de Sud

6. Naver TV

Naver TV este o platformă online sud-coreeană care se mândrește cu mult conținut bun precum Ruby Love, Idol Fever și Three Color Fantasy. Muzica oferită de acest serviciu prezintă aspectele BTS, GOT7 și Wanna One. În mod similar Melon TV, nu puteți accesa Naver TV în străinătate decât dacă utilizați un VPN.

Cum să urmăriți alternativele DramaFever folosind un VPN

Fără a fi localizat în țările în care se bazează aceste servicii, nu le puteți accesa. Aveți nevoie de o adresă IP coreeană pentru a transmite cele mai bune alternative ale DramaFever și pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un VPN. O rețea privată virtuală este o metodă sigură de a trimite și primi mesaje pe internet. Conectează dispozitivul la unul dintre serverele sale și vă oferă adresa IP a serverului respectiv. În consecință, devii eligibil pentru a accesa conținutul din țara în care se bazează serverul la care te-ai conectat. Iată cum puteți urmări cele mai bune alternative DramaFever folosind un VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server coreean.
 5. În cele din urmă, accesați site-urile web ale serviciilor.
 6. Transmiteți conținut coreean după bunul plac.

Pentru a difuza alternativele DramaFever, vei avea nevoie de un furnizor de servicii de încredere, cum ar fi ExpressVPN. Este unul dintre cele mai bune pe care le poți alege pentru că promite conexiuni sigure și oferă performanțe excelente. Mai mult, ExpressVPN utilizează protocoale de criptare dure pentru a menține și proteja confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. Pentru mai multe informații despre alți furnizori de servicii, consultați tabelul de mai jos.

Despre DramaFever

DramaFever a oferit o opțiune premium fără anunțuri, care a dat startul la 4,99 USD lunar, cu o linie de peste 13.000 de episoade de la 60 de parteneri de conținut din 12 țări. Programarea serviciului a fost constituită în principal din dramele K, alte emisiuni TV și filme asiatice și telenovele din America Latină. De asemenea, a fost disponibil pentru vizionare gratuită, acceptată de anunțuri. Conținutul serviciului a fost tradus în engleză, spaniolă și portugheză și disponibile pe dispozitive online, mobile și TV conectate.

Cele mai bune alternative DramaFever – Gânduri finale

Deși este supărat să pierzi un serviciu distractiv precum DramaFever, suntem bucuroși că avem și alte servicii la fel de distractive pentru a completa câteva încălțăminte mari. Din fericire, avem un VPN care ne permite să accesăm aceste servicii în primul rând. Deci, ce alternativă DramaFever preferați? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map