Cele mai bune aplicații pentru navigare anonimă pe Android

Toată lumea știe că internetul este o rețea nesigură. Cu atât de mulți hackeri și escroci care încearcă să-și croiască datele personale, nu este de mirare că confidențialitatea pe internet a devenit o mare preocupare pentru mulți utilizatori. Mai mult decât atât, faptul că guvernul poate spiona activ pe oameni nu face decât să compute situația și nevoia de instrumente eficiente de anonimat. Pe Google Play Store există o mulțime de aplicații pe care le puteți descărca și instala pentru a naviga pe anonim pe internet pe smartphone sau pe mese. Dar care sunt cele mai bune aplicații pentru navigarea anonimă pe Android?


Cele mai bune aplicații pentru navigare anonimă pe Android

Cele mai bune aplicații pentru navigare anonimă pe Android

Cele mai bune aplicații pentru navigare anonimă pe Android

Deși există multe instrumente software disponibile pentru navigarea anonimă pe un computer, există foarte puține care merită luate în considerare pentru Android. Acestea fiind spuse, există încă câteva opțiuni software de calitate pe care le puteți utiliza pentru a vă păstra identitatea ascunsă de oricine spionează în activitatea dvs. online.

Doriți să știți ce software este cel mai bun pentru a rămâne anonim în timp ce navigați pe net? Iată lista cuprinzătoare.

ExpressVPN

Dacă doriți cu adevărat să rămâneți anonimi în timp ce utilizați dispozitivul Android, o aplicație VPN este o necesitate. Există o mulțime de furnizori de servicii VPN care își oferă aplicațiile pe Google Play Store. Unele dintre aceste aplicații VPN sunt chiar gratuite. Cu toate acestea, vă sfătuim cu fermitate să nu folosiți aplicația VPN gratuită pe oricare dintre dispozitivele dvs., deoarece acestea sunt prea riscante și vă pot pune chiar în pericol securitatea și confidențialitatea. În cazul în care căutați o aplicație VPN pentru instalarea pe dispozitivul dvs. Android, ExpressVPN sunt pur și simplu cele mai bune. Aplicația lor Android este extrem de fiabilă și ușor de utilizat. Pur și simplu lansați aplicația, conectați-vă și conectați-vă la un server VPN. Odată terminat, tot traficul dvs. de internet, atât pe WiFi, fie pe 4G, va fi criptat. Aplicațiile pe care le utilizați și site-ul web pe care îl vizitați pe dispozitivul dvs. Android nu vor mai putea detecta adresa IP publică.

Orfox: Android Tor

Oricine știe ceva despre anonimatul online a auzit despre Tor. Cu toate acestea, acest browser relativ puțin cunoscut, numit Orfox, este dedicat platformei Android. Bazat pe codul Firefox pentru Android și funcționând pe aceeași premisă ca Tor, aplicația oferă armonia perfectă între securitate și anonimat.

În cel mai simplu termeni, browser-ul Orfox vă transmite comunicările prin mai multe canale, făcându-le astfel indescifrabile. Acest lucru face ca oricine să-ți monitorizeze activitatea online să parcurgă atât de multe bucle pentru a ajunge la istoricul web, încât este mai probabil să renunțe decât să reușească.

Browserul Orfox are un HTTPS preinstalat peste tot și o caracteristică NoScript. De asemenea, recenziile browserului spun că oferă o experiență de navigare lină. Dacă doriți un browser Android anonim simplu, dar sigur, atunci acesta este cel pentru care trebuie să mergeți.

Ghostery

Browserul Ghostery este unul dintre cele mai personalizabile browsere anonime pentru Android de pe piață în prezent. Motivul pentru care este popular cu mulțimea mai tehnologică este faptul că le permite utilizatorilor să păstreze cu ușurință filele pe trackerele folosite de orice site web pe care îl vizitează..

Parcurgând căile corecte din interfața cu utilizatorul, puteți permite sau bloca anumite trackere utilizate de orice site web. Acest lucru înseamnă că VOI controlează informațiile despre dvs. care apar și nu administratorii site-ului web pe care îl vizitați.

Cu toate acestea, există o problemă. Site-urile web care utilizează intens trackerele pot părea să rămână sau chiar să nu se încarce dacă multe dintre trackerele lor importante sunt blocate. Dacă întâmpinați o astfel de problemă și totuși doriți să accesați tot conținutul de pe site, va trebui să mergeți manual și să modificați starea de urmărire în browserul Ghostery.

În afară de aceasta, Ghostery oferă o caracteristică de securitate robustă, personalizabilă în moduri pe care majoritatea browserelor nu le oferă. Dacă îți place să te joci cu vizibilitatea ta online și poți înțelege cum poți regla trackerele pentru a te bucura de site-uri și rămân anonim, acesta este browserul pentru tine.

Firefox

Știm ce gândești. Nu este Firefox un pic prea mainstream pentru a fi considerat un browser bun pentru Android pentru anonimat? Nu. De fapt, Firefox este suficient de deschis pentru a vă permite să folosiți la maxim toate caracteristicile site-ului și să vă păstrați relativ ascunși de ochii indepărtați.

În timp ce browserul de bază Firefox nu oferă nicio securitate suplimentară despre care să vorbim, gama de suplimente pe care le oferă este cea care o face să iasă în evidență de concurenții săi. Selectând suplimentele pe care doriți să le aveți pe browserul dvs. Firefox, veți decide ce fel de informații despre dvs. trimiteți pe internet în general.

Un alt factor important de luat în considerare este faptul că toate suplimentele la Firefox sunt incluse în utilizarea RAM-ului. Aceasta înseamnă că nu va trebui să rulați aplicații suplimentare doar pentru a activa funcția de navigare sigură pe Firefox. De fapt, toate acestea vor funcționa în același tipar ca browserul de bază.

Așadar, dacă doriți un browser pentru siguranța nivelului de intrare la nivel mediu în timp ce navigați pe Android, atunci Firefox poate face această treabă pentru dvs..

IceCat Mobile

Poate ai auzit de IceCat înainte. Numai că anterior a fost cunoscut sub numele de IceWeasel. Acest browser este ca o versiune îmbunătățită a Firefox. Principala diferență între cele două este că, deși Firefox vă va recomanda ocazional aplicații și suplimente plătite, IceCat folosește exclusiv aplicații gratuite și suplimente.

În mod firesc, există situații neplăcute și dezavantaje ale acestui fapt. Reacțiunea este că nu mai trebuie să faceți față aprobării plătite enervante și vă puteți bucura confortabil de navigarea pe mobil fără a vă deranja. Dezavantaj, îți lipsești aplicațiile și suplimentele cu adevărat sigure, care ar putea face posibil să rămâi ascuns de toată lumea. La urma urmei, există doar atât de multe lucruri pe care aplicațiile gratuite le pot realiza.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți prea preocupat de confidențialitate și puteți fi confortabil cu un nivel nominal de anonimat pe care IceCat îl poate oferi cu gazda sa de aplicații gratuite, atunci este o alegere demnă.

Navigator CM

Acest browser este visul unui minimalist. Acesta oferă una dintre cele mai simple interfețe ale browserului dintre oricare dintre acestea. Dar acest lucru nu înseamnă că compromite funcționalitatea. De fapt, acesta are un număr mare de caracteristici de securitate încorporate, inclusiv automatizarea fără urmărire, detectoare de înșelătorie și rapel de navigare pentru a îmbunătăți navigarea.

Acest browser este, de asemenea, unul dintre cele mai mici browsere sigure disponibile online. Dacă doriți ceva care să vă păstreze în siguranță și să funcționeze eficient, fără a vă conduce către aplicații plătite și alte probleme, atunci acest browser merită luat în considerare.

Cele mai bune aplicații pentru navigare anonimă pe Android – concluzie

Indiferent dacă alegeți un browser de bază cu caracteristici de securitate minime sau o greutate grea a anonimatului, nu există nicio înțelegere a faptului că, fără cunoașterea corectă a modului în care funcționează lucrurile, riscați.

Asigurați-vă că măsurați avantajele și contra contra unei aplicații înainte de a o instala. Pot exista unele aplicații care arată grozav, dar care pot prezenta riscuri imense pentru confidențialitatea ta.

Navigatoarele pe care le-am enumerat aici vă pot ajuta să vă mențineți în siguranță, dar cea mai bună măsură de siguranță este propria dvs. vigilență.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map