Cele mai bune browsere Android din 2020

Deoarece smartphone-urile și laptopurile devin mai convenabile și mai accesibile decât PC-urile sau laptopurile convenționale, sistemul propriu de operare Google Android se bucură de o zi de câmp. Pentru a încasa cererea pentru mai multe browsere web Android, marile companii au lansat browsere create pentru smartphone-uri și tablete, în timp ce browserele mai noi apar. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune browsere Android din 2020.


Cele mai bune browsere Android din 2017

Cele mai bune browsere Android din 2020

Cele mai bune browsere Android din 2020

Cele mai bune browsere pe care le puteți folosi pe smartphone-ul, tableta sau televizorul dvs. Android sunt:

 1. Firefox
 2. Crom
 3. Operă
 4. Delfin
 5. Browser UC

Firefox

De la lansare, cu ani în urmă, Firefox a tranziționat într-un browser multiplatform care funcționează pe PC, smartphone și tablete. Caracteristicile sale impresionante includ sincronizarea desktop, setările de confidențialitate, marcaje ușor de utilizat, partajare rapidă, suport Chromecast, mai multe suplimente pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare. Firefox este unul dintre cele mai bune browsere Android din toate timpurile și vine complet gratuit – într-adevăr gratuit. Este probabil cel mai popular, alături de Chrome, de asemenea.

Citit: Cel mai bun VPN pentru Android

Crom

Browserul Google nu este prea îndepărtat în ceea ce privește performanțele. Majoritatea dispozitivelor Android vin cu browserul Chrome preinstalat și majoritatea utilizatorilor îl utilizează din cauza eficienței sale. Unele dintre caracteristicile sale includ sincronizarea cu Google Chrome pe un computer, care include cea mai recentă versiune de Material Design, file nelimitate de navigare, o mai bună integrare Android și multe altele atât pentru navigare de bază, cât și pentru alimentare. Dacă sunteți interesat să vedeți ce caracteristici sunt în curs de realizare, puteți face acest lucru pe cele două versiuni beta.

Operă

Un alt browser popular de mai mult timp este Opera, care are și două browsere Android acum: browserul Opera standard și Opera Mini. Browserul standard oferă un bloc de anunțuri parțial, compresie video pentru a economisi consumul de date și un tablou de bord pentru a stoca știri și favorite. De asemenea, puteți sincroniza acest browser cu versiunea pentru desktop, creând un cont pe site-ul Opera. Opera Mini este o versiune mai mică și mai ușoară, care vine cu o bară de notificări Facebook, bloc de anunțuri parțiale și alte funcții standard.

Microsoft Edge

Microsoft și-a făcut acum browserul Edge disponibil în modul previzualizare pe Android. Lansat anul acesta, Microsoft Edge este prima instanță a unui browser Windows disponibil pe smartphone-urile și tabletele Android. Edge are Bing ca motor implicit de căutare, dar îl puteți schimba în Google. Deoarece este un browser bazat pe Chromium, nu sunt disponibile suplimente.

Delfin

Acesta este un browser Android puternic și eficient, care nu este destul de cunoscut. Este posibil ca browserul Dolphin să nu fie la fel de capabil ca Chrome sau Firefox, dar s-a îmbunătățit pentru a oferi utilizatorilor o interfață mai simplă. Una dintre cele mai importante caracteristici ale browserului Dolphin este că nu necesită bliț. Tot ce trebuie să instalați este un complement de browser numit Dolphin Jetpack. De asemenea, puteți sincroniza ușor browserul cu un computer.

Puffin

Acesta este un browser bazat pe cloud care este rapid și foarte personalizabil. Este livrat cu mai multe fundaluri și suplimente și comprimă fișiere pentru a economisi consumul de date. În primul rând, transferă datele pe serverele sale cloud înainte de a le livra dispozitivelor pentru a permite încărcarea fișierelor mari într-un timp mai scurt. Există o versiune gratuită și plătită a browserului. Gratuitul este doar pentru o perioadă de încercare.

Browser UC

Pentru descărcări rapide și stabile de pe un dispozitiv mobil, browserul UC rămâne o alegere imbatabilă. Pe lângă funcțiile obișnuite, browserul UC are și categorii separate pentru vizionarea de filme și emisiuni TV în aplicație. Există și alte funcții, cum ar fi controlul gesturilor, modul de noapte și compresia de date și multe altele. Browserul UC este mult mai funcțional decât orice alt browser lite și oferă o experiență de utilizare lină și eficientă atât pe smartphone-uri, cât și pe tablete.

Flynx

Acesta este unul dintre cele mai bune browsere cu bule pentru Android. Un browser cu bule nu este un browser complet, precum cele de mai sus, ci este un browser de suport care poate fi utilizat pentru a deschide legături rapide. Când deschideți un link în Flynx, acesta se încarcă în fundal într-o mică bulă plutitoare, fără a ocupa întregul ecran. Cu toate acestea, nu subestimați performanța aplicației, deoarece este un balon. Este rapid și eficient și face treaba bine făcută. Există o opțiune de a deschide legături în modul „numai text”, care economisește date și se încarcă mai rapid.

Cele mai bune browsere Android din 2020 – linia de fund

Există mai multe alte browsere Android pe lângă acestea pe care le puteți folosi pe smartphone sau tabletă. Spre deosebire de cele anterioare, browserele mobile vin acum încărcate cu funcții și funcționalități și oferă o experiență de navigare lină și eficientă pe toate dispozitivele mobile. Ce browsere utilizați cel mai mult pe Smartphone-ul dvs.? Spuneți-ne lăsând un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map