Cele mai bune dispozitive de streaming din 2020

Odată ce televiziunea devine mai inteligentă și media digitală preluând vizionarea TV tradițională și filmarea, filmul este acum obișnuit să vizionezi canale în direct, emisiuni TV și filme pe orice dispozitiv, de la smartphone-uri și computere la dispozitive de difuzare. Acesta a înlăturat povara facturilor TV prin cablu sau prin satelit și a oferit acces la conținut premium din întreaga lume chiar acasă. Dacă sunteți un tăietor de cablu care caută cele mai bune dispozitive de streaming din jur, aruncați o privire la lista de mai jos.


Cele mai bune dispozitive de difuzare în 2017

Cele mai bune dispozitive de streaming din 2020

Cele mai bune dispozitive de streaming din 2020

Divertismentul capătă un nou sens cu dispozitivele de streaming. Următoarele sunt unele dintre cele mai bune din joc:

Amazon Fire TV

Dacă aveți un membru Prime Amazon, atunci nu poate fi mai bun decât Fire TV. Acest dispozitiv de streaming de la Amazon oferă software rapid și puternic, memorie expandabilă și suport video 4K HDR, împreună cu propriul catalog de filme și emisiuni TV. În plus, dispozitivul poate transmite și conținut de la giganti în streaming, cum ar fi Netflix. Oh, dacă sunteți iubitor de jocuri sau aveți un jucător avid în casă, atunci Fire TV este capabil să joace și jocuri și aplicații Android. De asemenea, este mai ieftin decât multe alte dispozitive de transmisie TV.

Roku Express Full HD

Nu vă lăsați păcălit de dimensiunea Roku Express. Chiar dacă este mic și accesibil, acest dispozitiv este ușor de configurat și convenabil de utilizat și poate transmite conținut full HD din toate rețelele populare, de la Netflix la Amazon Prime, HBO Go la Hulu și multe altele. De asemenea, dispozitivul vine cu o telecomandă și elimină necesitatea de a utiliza un smartphone cu acesta. Cu butoane dedicate pentru Netflix, Google Play, Hulu și Sling TV, Roku Express este probabil unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming de astăzi.

Apple TV 4K

Dependenții de Apple nu ar trebui să rateze încercarea Apple TV 4K. Deși nu este accesibil ca dispozitivele Roku sau Amazon, aceasta compensează prin împachetarea unor caracteristici remarcabile care includ o viteză incredibilă, o telecomandă elegantă completă cu control tactil și vocal și asistentul digital personal Apple, Siri. Pe lângă transmiterea unei game largi de emisiuni TV și filme, dispozitivul este de asemenea excelent pentru jocuri. Noua versiune Apple TV acceptă și streaming 4K.

Roku Ultra

Cel mai popular și mai vândut dispozitiv de streaming al anului, Roku Ultra reunește streaming-ul 4K la 60fps, suport de conținut HDR și ieșire audio digitală. De asemenea, puteți utiliza căști cu acest dispozitiv, datorită mufei audio. Roku Ultra este echipat cu un procesor quad-core, oferă o calitate video 4K lină și crocantă și peste 500.000 de filme și emisiuni TV. La fel ca toate dispozitivele Roku, aceasta oferă și o telecomandă plină de funcții tactile și vocale. Playerul Roku Ultra este ideal pentru o familie care adoră să privească TV sau filme împreună.

Google Chromecast Ultra

O opțiune bugetară de la Google, dispozitivul de streaming Chromecast Ultra nu este doar compact și portabil, ci și suficient de puternic pentru a transmite conținut HDR 4K de la servicii de streaming populare, cum ar fi YouTube și Netflix. De asemenea, utilizatorii au acces la vasta bibliotecă Google de filme și emisiuni TV. Chromecast este un dispozitiv mic, fără fir, care se conectează cu ușurință în portul HDMI al televizorului. Smartphone-ul dvs. Apple sau Android poate servi ca telecomandă pentru a căuta și reda conținut. Indiferent de rezoluția televizorului, Chromecast optimizează automat conținutul pentru a oferi cea mai bună calitate posibilă.

Roku Streaming Stick

Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de streaming portabil, nimic nu se apropie de Roku Streaming Stick. Fie că aveți un spațiu mic sau nu doriți să faceți camera inestetică cu fire, acest mic stick de streaming compact este convenabil de utilizat. De asemenea, dispune de o telecomandă activată vocal și tactilă, care face totul, de la schimbarea canalelor până la găsirea emisiunilor preferate. Cu aplicația mobilă Roku gratuită, obțineți un vast catalog de peste 50.000 de emisiuni și filme din diverse categorii. Stick-ul de streaming Roku este inteligent și convenabil pentru a transmite conținut HD fără probleme.

Cel mai bun VPN pentru Streaming în 2020

Dacă doriți să deblocați mai mult conținut pe dispozitivul dvs. de streaming, este recomandat să utilizați un VPN. Calitatea și cantitatea de canale pe care trebuie să le instalați pe dispozitiv depind în mare parte de regiunea în care trăiți în prezent. De exemplu, utilizatorii Apple TV din SUA au acces la diferite aplicații decât utilizatorii din Canada. Conectarea la o rețea privată virtuală, numită VPN, vă permite să accesați canale geo-blocate care în mod normal nu ar fi disponibile în regiunea dvs. Puteți utiliza, de asemenea, un VPN pentru a evita restricțiile de blocare la MLB, NFL, NHL și NBA. Iată alte funcții pe care le obțineți folosind un VPN.

 • Deblocați canale geoblocate: Există multe servicii de streaming care pot fi accesate numai în anumite țări. Cu VPN puteți ocoli restricțiile regionale.
 • Bypass ISP Throttling: Ați observat că viteza dvs. de Internet este decentă dacă navigați pe site-uri, dar scade brusc atunci când vizionați videoclipuri online? Dacă acesta este cazul, ISP-ul dvs. vă încărcă rapid viteza de internet. Utilizarea VPN vă permite practic să evitați acest lucru.
 • Confidențialitate finală: Adăugați un strat suplimentar de confidențialitate și securitate la toate activitățile dvs. online.
 • Aplicații VPN: Nu trebuie să fiți un tech-freak pentru a configura o conexiune VPN, datorită aplicațiilor VPN prietenoase pe PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

ExpressVPN sunt foarte recomandate când vine vorba de vizionarea conținutului geo-blocat în străinătate, în principal datorită garanției de rambursare de 30 de zile, precum și multiplelor servere VPN din întreaga lume.

Cele mai bune dispozitive de difuzare în 2020 – concluzie

Nu există o lipsă de dispozitive de streaming pe piață, de la buget la opțiuni de ultimă generație, de la jucători la stick-uri wireless. Dispozitivul ideal ar trebui să fie determinat de tipul de televizor, conexiunea la Internet și cât de mult sunteți dispus să cheltuiți. Este întotdeauna mai bine să luați în considerare cerințele de sistem disponibile înainte de a face o alegere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map