Cele mai bune servicii de streaming din 2020

Care sunt cele mai bune servicii de streaming din 2020? Cu timpul, modul în care oamenii caută și obțin distracție s-a schimbat drastic. Nu mai aveți nevoie să mergeți la o multiplex, sau îndreptați-vă spre Serviciu de închiriere DVD în cartier pentru a te bucura de flick-uri preferate. Având acces rapid la internet din ce în ce mai ieftin și răspândit, popularitatea servicii de streaming online s-a împușcat.


Cine trebuie să se aboneze servicii TV prin cablu sau cumpărați DVD-uri când pot fi toate cele mai recente emisiuni TV și filme vizualizat online cu rezoluție HD? De fapt, nu prea ai nevoie de PC pentru a accesa aceste servicii în orice moment. Pentru ca mai multe servicii de streaming să apară la orizont, trebuie să alegeți cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Am testat destul de multe canale de streaming în ultimii doi ani. Mai jos puteți găsi servicii de streaming de top din 2020. 

Cele mai bune servicii de streaming din 2017

Cele mai bune servicii de streaming din 2020

Cele mai bune servicii de streaming din 2020

Mai jos sunt enumerate cele mai bune servicii de streaming din care puteți alege. Vă rugăm să rețineți că unele dintre canale sunt geo-blocat în afara SUA. Cu toate acestea, puteți să le accesați încă utilizând un Serviciu VPN.

Netflix

Netflix - Cel mai bun serviciu de streaming din 2017

Netflix – Cel mai bun serviciu de streaming din 2018

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare servicii de streaming online. Selecția sa excelentă de Emisiuni TV și filme, Sistemul excelent de utilizare și recomandări îl face să intre în fața celor mai mulți rivali. Cu toate acestea, nu este gratuit, iar conținutul nou-nouț poate fi oarecum limitat. Taxa lunară de abonament este acum la $ 9.

Faptul că utilizatorii pot crea maximum cinci profiluri diferite pe același cont se adaugă versatilității sale. Compatibilitatea sa largă de dispozitiv și platformă funcționează de asemenea în favoarea sa. Nu mă pot gândi la un dispozitiv de streaming care să nu funcționeze cu Netflix. Alături de Amazon Prime Video, Netflix este oServiciul de streaming global până în prezent.

Hulu

Hulu - Cel mai bun serviciu de streaming din 2017

Hulu – Cel mai bun serviciu de streaming din 2020

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de streaming accesibil, care să ofere conținut TV excelent, Hulu este cel mai bun pariu. Cu toate acestea, limitarea regiunii sale există. Este disponibil pentru cei din Japonia si Statele Unite ale Americii numai. Cu toate acestea, este posibil utilizați aplicațiile VPN pentru a evita această limitare. Reclamele care apar din când în când pot fi obraznice, iar UI nu este tocmai ușor de utilizat.

Acum costă doar 8 dolari pe lună. Există și o versiune gratuită, dar limitările acesteia opresc majoritatea utilizatorilor. Hulu Plus acceptă mai multe dispozitive, inclusiv cele de top console de jocuri și Roku. Hulu va lansa, de asemenea, un serviciu de streaming în direct similar cu Sling TV, PS Vue și DirecTV Acum curând. Similar cu Netflix, Hulu este compatibil cu toate dispozitivele de streaming importante, inclusiv Playstation, Xbox, Roku, Amazon Fire TV și Apple TV.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video - Cel mai bun serviciu de streaming din 2017

Amazon Prime Video – Cel mai bun serviciu de streaming din 2020

Aceasta poate fi denumită drept cel mai bun serviciu de streaming pentru întreaga familie. Gama de conținut este incredibilă și obțineți avantaje principale. Cu toate acestea, lipsa oricărui sistem de taxe lunare va părea o dezactivare pentru mulți oameni. Este de fapt mai potrivit pentru cei care sunthop online mult și folos Amazon Prime. Este ideal și atunci când doriți să vizionați mai multe emisiunile de programare și comedie pentru copii decât alte genuri. In timp ce Amazon Prime nu este acceptat Apple TV, îl puteți vedea în continuare pe orice alt dispozitiv de streaming la care vă puteți gândi. Roku, PS4, Xbox, Android, televizoare inteligente și Fire TV Stick, sunt toate compatibile.

pârâi

Este unul dintre servicii de streaming online gratuite asta are, de asemenea, o bază de utilizatori destul de mare, în mod natural! Diversitatea videoclipurilor oferite de acesta este excelentă. Dar serviciile gratuite vin cu sughițul lor și iată o mulțime de reclame pe care trebuie să o pui. Sony o deține.

Amuzant sau moare

Ei bine, acesta nu este ca orice serviciu de streaming tipic. Veți merge pentru asta doar dacă vă place să vă urmăriți celebrități preferate în acte goofy asta te face să te împarți în râs. Cu alte cuvinte, este pentru slapstick iubitorii de comedie.

Videoclipurile sunt hilar și îți pot lumina starea de spirit instantaneu. Veți găsi câteva hotties de la Hollywood care își arată părțile amuzante ca niciodată în programele sale. Pentru unii oameni este destul de ridicol, dar ai nevoie busters de stres câteodată.

VEVO

Vevo se adresează în principal iubitorii de muzică. Veți fi greu de găsit un alt dedicat serviciu de transmisie video video asta vine gratuit. Nu-i de mirare VEVO baza de utilizatori crește rapid.

Sughițul este navigare sloppy. Într-un fel, poate fi considerat drept succesor al MTV. Este deținută de Sony Music Entertainment și Grup de muzică universală, și videoclipuri muzicale de la ambii giganți se află în baza sa de date. Cu toate acestea, majoritatea conținutului este genuri pop și hip-hop. Compatibilitatea sa largă de platformă contribuie, de asemenea, la popularitatea sa.

O problemă cu abordarea globală

Dacă știți bine termenul de internet intimitate și libertate, s-ar putea să fi întâlnit o mulțime de fire și discuții care se învârt geo-blocare. Acest mecanism este utilizat de streaming servicii și site-uri web pentru restricționați-le conținutul în funcție de locația utilizatorului.

Cu alte cuvinte, locul tău actual dictează ceea ce poți accesa online. De exemplu, unele site-uri web și servicii sunt disponibile numai în NE, ceea ce le face inaccesibile în Canada, și vise-Versa. Asta nu e tot; unele site-uri sunt blocate într-o anumită regiune. Cele mai populare țări care fac asta sunt China, Rusia, Emiratele Arabe Unite și KSA. 

Dar există o soluție la această problemă cu care se confruntă toată lumea pe internetul de astăzi – A Rețea virtuală privată. Acest instrument de internet poate rasfata locatia ta online astfel încât să apari într-o altă regiune (practic vorbind).

Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server din țara pe care ați ales-o. În felul acesta, al tău Se pare că întregul trafic provine din acea locație. Apoi, vei face primiți o adresă IP pe teritoriul respectiv și acces direct la întregul conținut restricționat din zonă.

Cum să vă conectați?

Dacă doriți să ocoliți geo-blocurile din Netflix, BBC iPlayer, și toate serviciile din întreaga lume, furmează pașii de mai jos:

 1. Abonați-vă la un furnizor VPN care are o rețea de server decentă. Veți găsi mai târziu recomandări în articol.
 2. VPN-urile au făcut conectarea mult mai ușoară prin crearea de aplicații dedicate. Descărcați și instalați clientul VPN pe Android, iOS, PC, Mac, FireStick sau router.
 3. Apoi, lansați aplicația și conectați-vă cu contul nou creat.
 4. Acum, pe baza canalului pe care doriți să îl transmiteți, conectați-vă la un server în țara respectivă.
 5. Procesul de conectare va dura câteva secunde. Odată stabilită conexiunea, lansați canalul selectat.
 6. Acum, curent ceea ce ai fost cândva în imposibilitatea de a te afla oriunde te-ai afla.

Există o mulțime de opțiuni din care să alegeți. Acesta este motivul pentru care am examinat zeci de VPN-uri pentru a vă ajuta să căutați. Parcurgeți un pic mai departe și aflați mai multe.

Cel mai bun VPN pentru deblocarea serviciilor de streaming oriunde

Accesarea conținutului geo-restricționat are o mulțime de lucruri care văd ochiul. Dacă doriți să deblocați anumite canale, există o mulțime de factori de căutat într-un VPN. Aici, la VVPN.guru, examinăm furnizorii VPN într-un an mod sincer, nepărtinitor. Cu toate acestea, după testarea a peste 100 de furnizori VPN (gratuit și premium), lista noastră a fost scurtată la 4 de top. Să vedem de ce:

ExpressVPN

Capac ExpressVPN

O să o dau cu alegerea mea numărul unu, ExpressVPN. Serviciul oferă o rețea imensă de server care constă din 3000 servere în aproximativ 90+ locații. Când am văzut prima dată ExpressVPN, m-am abonat la serviciul lor pentru a-l testa. În timpul examinării, am observat că s-a obținut constant viteze solide. Videoclipul meu nu s-a oprit nici o secundă pentru a se memora ca tampon.

Aplicația lor este simplă și concepută pentru cei care nu știu calea în jurul tehnologiei. Veți găsi clienți pentru Windows, Mac și Linux. Cu toate acestea, veți observa că ExpressVPN strălucește în departamentul mobil cu aplicații intuitive pentru iOS, Android și, da, Blackberry.

În plus, atunci când faceți clic pe un server dintr-o anumită țară, VPN se va conecta automat la dvs. cel mai rapid server din regiune. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea unuia lent.

În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN oferă un comutator de omor automat, care vă va dezactiva rețeaua de internet dacă apare o scădere bruscă a conexiunii VPN. În felul acesta, orice făceai în cadrul unui conexiune criptată va rămâne în privat.

De asemenea, datele dvs. vor fi criptate cu cele mai fiabile protocoale din industrie. Vorbim despre OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP și SSTP, impreuna cu Criptare de 256 biți.

Încă un lucru, dacă doriți să difuzați conținut pe un dispozitiv care nu acceptă VPN, puteți utiliza întotdeauna Proxy DNS inteligent (MediaStreamer). Poate fi configurat pe Android, iOS, PC, Mac, Firestick, Apple TV, Smart TV, Chromecast, PlayStation și Xbox. 

Acestea fiind spuse, dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce ExpressVPN are de oferit, puteți beneficia de acestea Garanție de returnare de 30 de zile. 

Contra

 • Prețurile sunt destul de mari

NordVPN

Recenzie NordVPN

Deși am enumerat favoritul meu de mai sus, acesta rămâne unul dintre picturile mele de top. NordVPN se mândrește 5000 de servere în întreaga lume în timp ce se acoperă 60 de țări. Este capabil să deblocheze serviciile de streaming de mai sus și multe altele. Cu toate acestea, acesta nu a fost principalul factor care mi-a atras atenția, este ceea ce furnizorul are termeni de securitate.

Alături de acesta criptare de grad militar, NordVPN are unele caracteristici suplimentare pe mânecile sale. În primul rând, există CyberSec, o tehnologie foarte avansată care vă protejează dispozitivul de orice malware sau software rău intenționat s-ar putea să vizeze.

În al doilea rând, le ai Criptare VPN dublă. Prin aceasta, datele dvs. vor fi redirecționate două servere în loc de una, dublând criptarea prezentă, ceea ce crește și siguranța dvs. pe internet.

Obiectivul specific al NordVPN pe deblocarea conținutului geo-restricționat este destul de evident. Au a lor Tehnologia SmartPlay, o cunoaștere zero DNS inteligent care deblochează sute de servicii și site-uri web pe tot globul.

La fel ca ExpressVPN, NordVPN oferă clienților o cale de ieșire dacă nu sunt mulțumiți de produsul lor – Garanție de returnare de 30 de zile. 

Pro-uri

 • SmartPlay
 • Criptare dublă
 • CyberSec
 • Criptare de grad militar
 • Șase conexiuni simultane
 • Politica de rambursare (30 de zile)
 • 5000+ servere în 60 de țări

Contra

 • Câteva servere erau într-adevăr lente
 • Proces vag gratuit

BulletVPN

Cover BulletVPN

BulletVPN este cu sediul în Estonia, ceea ce îi oferă avantajul altor servicii premium care au sediul în SUA sau Marea Britanie. În timp ce testam serviciul, am observat asta este un pic mic. Nu aveți atât de multe opțiuni când vine vorba de servere, dar în momentul în care am făcut clic pe conectare, m-am răzgândit.

Aparent, cu acesta, cantitatea nu contează atâta timp cât ești oferind calitate. Furnizorul are o rețea globală de Servere VPN în 30 de țări, iar utilizatorii au voie comutați serverele atât cât vor. 

Din nou, în ciuda faptului că sunt mici, serverele sunt amplasate în regiuni strategice. De asemenea, veți putea debloca American Netflix, Hulu, Amazon Prime, și multe altele cu BulletVPN. Cu toate acestea, dacă VPN nu este metoda preferată, le puteți folosi și pe acestea Serviciu inteligent DNS.

BulletVPN oferă cinci tipuri de Protocoale VPN, iar utilizatorii sunt liberi să utilizeze orice doresc. Acestea sunt opțiunile dvs.:

 • IPSec
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • OpenVPN
 • IKEv2

Adăugați asta la comutator de ucidere, protecție împotriva scurgerii DNS și o garanție de înregistrare zero, și v-ați oferit un furnizor VPN excelent.

Pro-uri

 • Servere de mare viteză
 • Evită Netflix VPN interdicție
 • Securitate la nivel înalt
 • Cinci protocoale
 • Ucide întrerupătorul
 • Protecție împotriva scurgerii DNS
 • 30 de zile înapoi în numerar

Contra

 • Trei conexiuni simultane
 • Rețea de servere mici

SurfShark

SurfShark

După cum spun ei, vârsta nu este totul. Asta merge prea bine SurfShark deoarece este cel mai tânăr furnizor de pe lista noastră astăzi. Cu toate acestea, dacă aruncați o privire la ce poate face, veți vedea de ce este rivalizând cu uriașii în industria VPN.

SurfShark are mai mult de 800 de servere din peste 50 de țări precum și aplicații pentru sisteme de operare majore cum ar fi Windows, Mac, iOS și Android. Dacă este prea complicat pentru tine, utilizează în schimb complementele lor Chrome și Firefox.

Primul lucru care mi-a atras atenția este că oferă conexiuni simultane nelimitate. Vă puteți imagina că voi și toți cei cunoscuți puteți opera sub un singur cont? Aceasta este o caracteristică pe care niciunul dintre numele mari nu le-a furnizat clienților.

În plus, caracteristicile sale de confidențialitate sunt destul de solide. Aveți protocoale de securitate de top, cum ar fi OpenVPN UDP și TCP, IKEv2, AES-256 criptare și un comutator de oprire automată. Ultimul blochează accesul la internet în cazul în care conexiunea VPN eșuează brusc.

Compania subliniază că este nu este obligat să păstreze jurnalele a acțiunilor utilizatorului. Unul dintre motivele principale este faptul că se bazează pe Insulele Virgine Britanice. Un teritoriu liber care nu se află în interiorul Competența cu 5 ochi.

Pro-uri

 • Conexiuni nelimitate
 • Criptare la nivel înalt
 • Deblochează Netflix
 • Mai multe protocoale de securitate
 • Șase conexiuni simultane
 • Garanție de returnare a banilor (30 de zile)
 • 800 de servere în 50 de țări
 • DNS inteligent

Contra

 • Abonament lunar scump

Cele mai bune servicii de streaming din 2020

Ai mai multe Servicii de streaming video online la dispozitia ta. Chiar dacă doriți gratuit un astfel de conținut, există câteva opțiuni grozave. Desigur, trebuie să vă impuneți limitări precum reclame, dar acesta nu este un distribuitor de tranzacții. În ceea ce privește serviciile de streaming cu plată, Netflix este probabil cel mai popular. Iubitorii de muzică, cumpărătorii online, au și ele opțiunile lor.

În cele din urmă, se reduce la conținutul dvs. pentru conținutul media și portofelul. Ce crezi despre al nostru Lista celor mai bune servicii de streaming 2020? Am pierdut dorința ta Canal VOD? Ai reușit deblocați-le în regiunea dvs. cu un VPN? Împărtășește-ți mai jos gândurile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map