Cum să accesați computerul dvs. de oriunde

Nu există nimic ca computerul personal. Este configurat exact așa cum doriți, cu toate fișierele, documentele și aplicațiile la îndemână. Cu toate acestea, nu este posibil să vă transportați computerul peste tot, mai ales dacă aveți un desktop sau unul dintre laptopurile vechi care cântăresc o tonă. Când călătoriți fără computerul personal, puteți accesa câteva fișiere importante pe cloud. Există însă momente în care trebuie să utilizați o anumită aplicație instalată pe computerul de domiciliu sau un fișier în care nu credeți că aveți nevoie, dar oricum trebuie să faceți. Ați putea fi necesar să rulați un program pe computer sau să rulați o aplicație pe telefon, care este stocată pe computer. Diferite situații ca acestea te fac să regreți că nu ți-ai adus computerul. Este de fapt posibil să vă accesați computerul de oriunde cu configurarea corectă.


Cum să accesați computerul dvs. de oriunde

Cum să accesați computerul dvs. de oriunde

Accesați computerul dvs. de oriunde cu acces la distanță

Există ceva numit acces la distanță, care ușurează aceste probleme. Este un proces prin care puteți accesa computerul de acasă, așezat într-o cameră de hotel, departe. După ce aceste programe sunt configurate, ele pot fi folosite pentru a vă conecta în siguranță la un computer de pe un computer diferit.

Cu ajutorul acestor programe, puteți avea un control complet asupra computerului dvs. din orice locație. Chiar și până acum câțiva ani, trebuia să fii un expert în informatică pentru a-ți da seama de aceste procese. În aceste zile, este posibil să gestionați aceste programe doar cu câteva clicuri.

Aici aruncăm o privire asupra diferitelor moduri în care puteți accesa computerul de la distanță din orice locație și dispozitiv.

ferestre

Pentru a accesa un computer Windows dintr-un alt dispozitiv Windows, există un instrument Desktop la distanță gratuit de către Microsoft. Există însă o captură: vă puteți conecta doar la o mașină care rulează versiunea Windows Professional, Ultimate sau Enterprise. Dacă computerul dvs. are oricare dintre aceste versiuni de Windows, puteți utiliza instrumentul Desktop Assistant la distanță pentru a configura accesul la distanță, dar în caz că nu, puteți utiliza întotdeauna un program terț.

măr

Există două opțiuni pentru dvs. dacă sunteți utilizator Apple. Dacă sunteți un profesionist IT sau un expert în informatică care are nevoie doar de cel mai uimitor program, puteți instala programul Desktop la distanță pentru Mac, care costă 79,99 USD.

Dacă nu aveți nevoie de un instrument premium, puteți utiliza opțiunea gratuită de partajare a ecranului pentru a vă conecta la un Mac de la altul. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la Preferințe de sistem, să faceți clic pe Partajare și să verificați butonul Partajare ecran. Apoi, în secțiunea iCloud, bifați caseta Înapoi la Mac. Asta este, acum puteți accesa computerul de acasă de pe orice alt dispozitiv Mac, conectându-vă la contul iCloud.

Crom

Deși există opțiuni scumpe pentru Windows și Mac, puteți accesa computerul de la distanță și gratuit de pe orice dispozitiv cu un instrument încorporat în browserul Chrome.

Instrumentul este disponibil pentru toate sistemele de operare, inclusiv Windows, Android, Mac și iOS. Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația web cu acces la distanță Chrome pe computerul la care doriți să vă conectați, să lansați aplicația și să activați conexiunile la distanță. Pentru aceasta, va trebui să utilizați un PIN, care va fi folosit pentru a accesa dispozitivul în viitor.

Pentru accesarea computerului dvs. de pe un dispozitiv diferit, celălalt dispozitiv trebuie să aibă instalată și aplicația web. Când lansați aplicația web, computerul dvs. va fi afișat în meniul Calculatoarele mele. După ce faceți clic pe el, trebuie să introduceți codul PIN și toate sunteți setate.

TeamViewer

Dacă doriți să utilizați o opțiune gratuită și ușoară pentru terți, TeamViewer este gratuit pentru uz personal. Mai întâi trebuie să descărcați aplicația pe computerul de acasă, să lansați aplicația și apoi să o instalați. Vei fi ghidat prin procesul de instalare, care implică setarea unui nume de utilizator și a unei parole.  

Acesta este un program excelent pe care îl folosesc multe persoane. Este destul de ușor de utilizat și funcționează bine pe un computer. 

De asemenea, trebuie să instalați TeamViewer pe dispozitivul de unde veți accesa computerul. După instalare, vă puteți conecta cu numele de utilizator și parola pe care tocmai le-ați creat. Această conexiune se întâmplă printr-un cont TeamViewer, care este gratuit pentru a crea.

Cum să accesați computerul dvs. de oriunde – Înfășurați-vă

Acestea sunt unele dintre cele mai bune metode de a accesa computerul personal de oriunde și oricând. Cu toate că nu toți vin gratuit și ieftin, dar dacă doriți cel mai bun serviciu, atunci puteți lua în considerare alegerea unui instrument de acces la distanță plătit. Cu toate acestea, dacă trebuie să accesați doar anumite fișiere, va fi suficient un instrument de sincronizare a fișierelor.

Google Drive, Dropbox, iCloud sunt unele dintre serviciile care vă permit să vă accesați fișierele și documentele de pe orice dispozitiv și orice browser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map