Cum să descărcați și să instalați Pokemon Home oriunde în lume

Nu este nimic mai bun decât să vezi noul aspect al profesorului Oak 2020. Și mulțumesc Joc Freak, acum suntem în măsură să facem acea amabilitate a noului serviciu cloud, Pokemon Home. Acest nou hub bazat pe cloud care poate conectați o selecție de jocuri Pokemon unul față de celălalt, inclusiv Sabia și Scutul, Să mergem Pikachu și Să mergem Eevee. Pokemon Home este disponibil pe Android, iOS și Nintendo Switch, și s-a lansat pe un Scala globala. Cu toate acestea, unele țări nu au obținut acel privilegiu, ceea ce ne aduce astăzi în ghidul nostru. Așa puteți descărcați Pokemon Home oriunde în lume.


Cum să descărcați Pokemon Home oriunde

Pokemon – Noua Generație Obține o Casă

Pokemon Home va fi o legătură între mai multe Jocuri Pokemon de pe Nintendo Switch, mobil și Nintendo 3DS. Cu aceasta, formatorii vor putea depuneți sau recuperați Pokemon obținute în acele jocuri.Pokemon Home Graph

Una dintre caracteristicile din aplicație este GTS, unde veți putea să configurați un anumit Pokemon pe care doriți schimb (comerț) și stabilește cerințele din ceea ce doriți să primiți.

Astfel de meserii și cerințe includ gen și nivel, ceea ce face mult mai ușor să colectați lucruri de genul versiuni exclusive. Cât despre Sabie si scut jucători, puteți transfera doar Pokemon care sunt incluși în Pokedex-ul jocurilor, nimic mai mult.

Există și Funcția Wonder Box, unde puteți lăsa Pokemon înăuntru pentru a fi tranzacționat la o notificare de moment cu străini compleți. Această funcție vă permite să tranzacționați 3 Pokemon simultan folosind plan gratuit și zece cu Plan premium.

Cu acest lucru, să aruncăm un pic mai adânc în ceea ce înseamnă Pokemon Home în termeni disponibilitate, abonamente și prețuri.

Disponibilitate

Deși considerăm că este o lansare globală, din punct de vedere tehnic, Pokemon Home este disponibil în țări selectate pentru moment. Este o acoperire vastă în comparație cu câte regiuni susține, dar, totuși, o mulțime de țări nu au primit o versiune.

Putem spune că Pokemon Home se va lansa în țări neacceptate mai târziu, la fel cum a făcut Game Freak cu Pokemon Go înapoi în timpul zilei. Deocamdata, iată unde este disponibilă Pokemon Home:

 • Statele Unite
 • Japonia
 • Europa
 • Australia
 • Noua Zeelanda
 • Coreea de Sud
 • Hong Kong
 • Taiwan
 • Canada

Planuri gratuite vs premium

Cu Pokemon Home, jucătorii au două opțiuni de preț diferite: Premium și de bază. Fiecare vine cu propriile sale caracteristici și, desigur, cea de bază vine cu limitări.

Ei bine, este „Obțineți ceea ce plătiți”, până la urmă. Mai jos, veți găsi diferența dintre cele două, urmată de stabilirea prețurilor în fiecare țară Pokemon Home este lansată.

premiu

 • Poate muta Pokemon de la Pokemon Bank
 • Se pot depune 6.000 de Pokemon
 • 10 Pokemon pot fi așezate simultan în Caseta Minunilor
 • 3 Pokemon pot fi introduse simultan în Sistemul global de comerț
 • Funcția de judecător este activată
 • Participați la și găzduiți meserii de cameră

În general, dacă doriți să obțineți caracteristici suplimentare și accesibilitate, ar trebui să optați pentru planul lor Premium. Este, în mod evident, alegerea mai bună, având în vedere de ce obțineți și să beneficiați.

Prețuri

După cum știți, Pokemon Home este disponibil în jur 11 regiuni în întreaga lume, ceea ce ne aduce la prețuri în funcție de regiunea în care locuiți:

Durată
Dispozitiv
Statele Unite ale Americii
Canada
Zona Euro
Regatul Unit
Rusia
Australia
Noua Zeelanda
Japonia
Coreea de Sud
Hong Kong
Taiwan
1 lună
(30 de zile)
Nintendo Switch$ 2,99$ 3,99€ 2.99£ 2.69₽225$ 4,49$ 4,99¥ 370₩ 3900$ de 23$ de 100
iOS / Android€ 3.49£ 2.99₽229
3 luni
(90 de zile)
Nintendo Switch$ 4,99$ 6,99€ 4,99£ 4.49₽375$ 7,99$ 8.99¥ 610₩ 5900$ 38$ la 170
iOS / Android€ 5,49£ 4.99₽379
12 luni
(365 de zile)
Nintendo Switch$ 15.99$ 21.99€ 15.99£ 14.39₽1199$ 24.99$ 27.99¥ 1,960₩ 20,000$ 123$ 530

Prețurile variază în funcție de țara în care locuiți. Cu toate acestea, dacă observați în zona Euro și Marea Britanie, prețurile se modifică și în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați.

Deci, practic, Versiune mobila Pokemon Home va costa mai mult în aceste regiuni.

Descărcați Pokemon Acasă oriunde – Procesul pas cu pas

Indiferent de dispozitivul pe care îl folosești, dacă locuiești într-o țară neacceptată, vei observa că Pokemon Home nu este disponibil în magazinul dvs. de aplicații respectiv.

De exemplu, am fost localizați în afara țărilor în care a fost lansat Pokemon Home, am încercat să căutăm aplicația Magazin Google Play, și asta este ceea ce am primit în schimb:

„Acest articol nu este disponibil în țara dvs.”Pokemon Home Android

Ei bine, este pe cale să schimbe dacă folosești Android, iOS sau Nintendo Switch. Iată ce trebuie să faceți, în funcție de platforma pe care o operați:

Nintendo Switch

În ciuda faptului că are cele mai puține opțiuni de a beneficia în Pokemon Home, Nintendo Switch este încă o consolă acceptată. Ei bine, veți putea să actualizați ceea ce obțineți pentru a utiliza dacă vă abonați la un plan premium.

Acum, cei dintre voi care ați jucat cele mai recente jocuri Pokemon, în special cel din cele interesante Regiunea Galar (Sabie și scut), ar dori să obțină cât mai mulți Pokemon, tranzacționând cu alți traineri.

Deci, dacă locuiți într-o țară neacceptată, așa puteți schimbați regiunea Nintendo Switch:

 1. În meniul principal, selectați tasta Setări opțiune (Pictogramă în formă de angrenaj).Setări NIntendo
 2. Navigați spre sud și faceți clic pe Sistem.Sistem de comutare
 3. În Sistem meniu, alege Regiune.Regiunea de comutare
 4. Alegeți regiunea în care doriți să treceți. Cea mai bună opțiune ar fi întotdeauna Americile.Alegeți Regiunea
 5. Acum, trebuie să acceptați noul Final acord de licență utilizator făcând clic pe butonul Următorul.Nintendo Accept
 6. În cele din urmă, selectați Accept și apoi Repornire. Nintendo Switch-ul dvs. va repornire folosind regiunea pe care tocmai ați selectat-o.Nintendo Finalizează

Acum poti descărcați Pokemon Home pe Nintendo Switch-ul dvs. indiferent de locația pe hartă.

iPhone / iPad

Metoda iOS nu este atât de grea. Tot ce îți trebuie este câteva clicuri aici și acolo și te-ai obținut singur regiunea diferită a App Store. Uită-te la modul în care a fost făcut:

 1. Pe iPhone sau iPad, îndreptați-vă către Secțiunea Setări. Setări iOS
 2. Faceți clic pe dvs. ID-ul Apple în partea dreaptă sus a ecranului, urmată de Vezi ID-ul Apple.iOS Apple ID
 3. Pe ecranul următor, selectați Tara / Regiune.Selectați Regiunea
 4. Acum, faceți clic pe Schimbați-vă țara sau regiunea.Schimbați țara sau regiunea
 5. Alegeți regiunea în care doriți să comutați două din lista furnizată.Alegeți regiunea dvs.
 6. În continuare, citiți secțiunea Termeni si conditii și faceți clic pe De acord.Sunt de acord cu Termenii și condițiile
 7. In cele din urma, trimiteți informațiile necesare solicitat de Apple.Trimiteți datele de acreditare iOS
 8. Ați schimbat cu succes regiunea iOS în Statele Unite.

După ce parcurgeți pașii de mai sus, veți putea găsi Pokemon Home în App Store, descărcați-l și bucurați-vă de oriunde v-ați afla.

Android

Am decis să acoperim dispozitivele Android în final, deoarece necesită câțiva pași suplimentari pentru a-și schimba regiunea. Înțelegi, nu ne schimbăm de fapt Țara Magazinului Google Play, dar îl păcălim să ne gândim că suntem într-un altul.

Pentru a avea acest lucru, am avut nevoie de o mână de ajutor suplimentară, care se prezintă sub forma unui Rețea virtuală privată. Acest instrument de securitate cibernetică vă permite să vă răspândiți locația online într-o țară pe care o alegeți și vă ajută să accesați conținut restricționat, indiferent unde vă aflați.

La schimbați regiunea Google Play Store, urmați pașii de mai jos:

 1. Primul, Inscrie-te cu un furnizor VPN credibil. Dacă este premium, veți avea șanse mai bune de a îndeplini o astfel de sarcină.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dvs. Dispozitiv Android, executați-l și conectați-vă.
 3. Acum, conectați-vă la un Server american pentru a accesa versiunea Google Play Store din SUA.
 4. În continuare, accesați dispozitivul Android Setări și navigați la Aplicații.
 5. Derulați în jos și selectați Aplicația Google Play Store.
 6. Lovit “Forță de oprire.”
 7. Mergi la Depozitare și ștergeți Cashe și Date.
 8. Relansează Magazin Google Play.
 9. Moneda dvs. ar trebui să se schimbe la Dolari americani.
 10. Acuma poți descărcați Pokemon Home și zeci de alte aplicații cu restricții din SUA.

Nu este o sarcină grea dacă îți cunoști drumul. Pașii de mai sus te vor conduce către o lume cu totul nouă Aplicații Android cu sediul în SUA. PS: Puteți comuta în orice regiune la alegere, în funcție de Server VPN la care vă conectați.

Descarcă Pokemon Acasă Oriunde – Gânduri finale

Logo PikachuNoul personaj al Pokemon Home, Grand Oak, vă va conduce prin procesul de configurare a unui cont. Până acum, jocurile menționate mai sus sunt acceptate de aplicație.

Cu toate acestea, după cum a fost raportat, Pokemon Go se alătură ulterior mixului. Pentru cei care locuiesc în țări în care aplicația nu este disponibilă, bine, ai ce ai nevoie pentru a schimba asta.

Acuma poți descărcați Pokemon Home oriunde în lume. În cazul în care ai nevoie de o mână de ajutor suplimentară, aruncă-ne o linie sau două în secțiunea de comentarii mai jos și vă vom reveni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map