Cum să descărcați videoclipuri YouTube – Ghid pas cu pas

YouTube nu are nevoie de o introducere; toată lumea și mamele lor au folosit site-ul de video-sharing de cel puțin de două ori în viața lor. Uneori, doriți să aveți opțiunea de a reviziona videoclipurile dvs. preferate, chiar dacă sunteți offline. În acest ghid, vă voi arăta cum să descărcați videoclipuri YouTube pe PC, Android, iPhone, iPad sau Mac, folosind siguranță site-uri web, aplicații și extensii de browser. 


Descărcați videoclipuri YouTube - Ghid

Logo-ul YouTube

Atenție: lucruri de păstrat în minte

Nu toate videoclipurile de pe YouTube sunt disponibile pentru descărcare legală. Dacă citiți Termenii și condițiile Google pentru YouTube, veți vedea următorul mesaj:

Nu veți descărca niciun conținut decât dacă vedeți un link „de descărcare” sau un link similar afișat de YouTube pe Serviciul pentru acel conținut

Cu alte cuvinte, cu excepția cazului în care YouTube vă permite în mod explicit să faceți acest lucru, descărcarea videoclipurilor de pe YouTube poate fi ilegală.

Acest lucru are sens, mulți creatori de conținut se bazează pe YouTube pentru a-și trăi viața videoclipurilor. Dacă descărcați conținutul în mod ilegal, veți scoate bani din ale lor și din mâinile Google. Acest ghid este menit în mod explicit pentru videoclipurile YouTube care pot fi descărcate în mod legal. Guru VPN nu acceptă niciun fel de descărcări sau activități ilegale și sugerează că respectați Termenii și condițiile YouTube.

Acum că știți ce limitări trebuie să respectați atunci când descărcați videoclipuri YouTube, să vorbim despre cum puteți descărca videoclipurile următoare.

Descărcați videoclipuri YouTube prin site-uri web

Există o varietate de site-uri care pretind că vă ajută să descărcați videoclipuri YouTube (și apoi unele), dar nu toate pot fi de încredere. De la malware ascuns până la reclame pop-up de la bucketload, căutarea unui site web de încredere care să vă ajute cu descărcările dvs. nu este ușor. Acesta este motivul pentru care vă sugerăm să utilizați următoarele site-uri web.

AVERTIZARE: Majoritatea site-urilor web care vă ajută să descărcați videoclipuri de pe alte platforme NU sunt protejate HTTPS. Acest lucru ar putea fi foarte periculos. Asigurați-vă întotdeauna că sunteți complet protejat înainte de a accesa orice site web de asistență. Cel mai sigur mod de a face acest lucru este folosind un VPN.

YoutubeMonkey.com

Unul dintre cele mai faimoase site-uri web pentru descărcarea videoclipurilor Youtube este YoutubeMonkey. Există 2 moduri în care poți descărca videoclipuri de pe YoutubeMonkey.

Metoda 1: 

 1. Accesați YouTube și încărcați videoclipul pe care doriți să îl descărcați.
 2. Copiați adresa URL a videoclipului.
 3. Accesați YoutubeMonkey și lipiți URL-ul așa cum este în descărcător.
 4. Apăsați „Download”. Veți primi o listă de fișiere descărcabile.
 5. Alegeți fișierul care funcționează cel mai bine pentru specificațiile dvs. (video / mp4, video / webm, audio / mp4, etc.) Puteți alege chiar să descărcați în funcție de dimensiune.

Metoda 2: 

 1. Accesați YouTube și încărcați videoclipul pe care doriți să îl descărcați.
 2. Copiați adresa URL a videoclipului.
 3. Accesați YoutubeMonkey și lipiți URL-ul în descărcător.
 4. adăugați cuvântul „maimuță” după în „youtube.com” > „Youtubemonkey.com“
 5. Apăsați „Download”. Veți obține o listă mai selectivă de fișiere descărcabile.
 6. Alegeți fișierul care funcționează cel mai bine pentru specificațiile dvs..

Downloader video online

Un alt site web care vă poate ajuta să descărcați videoclipuri de pe YouTube (și o varietate de alte site-uri) este Online Video Downloader. Acest site web are o metodă de descărcare foarte simplă, iată tot ce trebuie să faceți:

 1. Accesați YouTube și obțineți adresa URL a videoclipului pe care doriți să îl descărcați.
 2. Accesați Online Video Downloader și lipiți URL-ul în caseta URL.
 3. Veți obține o listă cu „Link-uri disponibile” și „Alte link-uri de descărcare” (pentru utilizatorii de dispozitive mobile).
 4. Alegeți linkul care funcționează pentru tine.
 5. faceți clic pe pictograma de descărcare roșie din partea dreaptă a linkului.

QDownloader

QDownloader este un descărcător video securizat care vă poate ajuta să descărcați videoclipuri de pe YouTube, Facebook, Instagram și Twitter. De fapt, QDownloader vă poate face să descărcați linkuri de la peste 800 de site-uri web acceptate, pe care le puteți consulta aici. Pentru a descărca videoclipuri YouTube de pe QDownloader, trebuie să:

 1. Accesați Youtube și copiați URL-ul videoclipului pe care doriți să îl descărcați.
 2. Lipiți-l în caseta URL a QDownloader. Faceți clic pe „Download”.
 3. Veți obține o listă lungă de link-uri pe care le puteți descărca de la aparținând următoarelor 3 categorii: „Descărcați videoclip fără sunet”, „descărcați doar audio” și „descărcați videoclipuri cu sunet”.
 4. Alegeți descărcarea dorită și faceți clic dreapta pe butonul de descărcare.
 5. Alegeți „Opțiunea de salvare / descărcare”.
 6. Alegeți fișierul în care doriți salvarea descărcării.
 7. Faceți clic pe „descărcare”.

QDownloader vă oferă, de asemenea, opțiuni pentru a converti videoclipul într-un fișier MP3.

Descărcați videoclipuri YouTube prin aplicații

Dacă nu doriți să riscați să utilizați un site web pentru a obține descărcările dvs., există multe opțiuni software pe care le puteți utiliza. Puteți descărca software-ul pe computer și apoi utilizați aplicația dedicată pentru a descărca videoclipuri YouTube. Iată câteva aplicații excelente pe care le puteți utiliza pentru a descărca videoclipuri YouTube:

4k Video Downloader

Nu vă lăsați să vă păcălească numele, 4K Video Downloader este un software care oferă o versatilitate incredibilă. Acest software vă permite:

 • Descărcați liste de redare și canale YouTube în MP4, MKW, M4A, MP3, FLV, și 3GP.
 • Descărcați adnotări și subtitrări de pe videoclipurile YouTube în format .srt.
 • Obțineți videoclipuri HD 1080p, HD 720p, 4K, și 8K.
 • Descărcați videoclipuri și melodii direct pe iTunes.
 • Descărcați videoclipuri în format 3D.
 • Un proxy în aplicație care vă permite să descărcați videoclipuri geo-blocate în țara dvs..

Downloader video 4K funcționează pe sisteme de operare Mac, Windows și Linux.

VLC

Cine nu a folosit player media VLC? Este unul dintre cei mai cunoscuți playere media de pe planetă. De asemenea, are o funcție de descărcare video destul de mișto, care este „ascunsă”, ca să zic așa, din ochiul neștiutor. Întrucât nu este o caracteristică foarte publicizată, iată cum să descărcați un videoclip YouTube folosind VLC:

 1. Găsiți un videoclip pe YouTube pe care doriți să îl descărcați și să îl copiați.
 2. Mergi la Mass-media > Deschideți fluxul de rețea în VLC
 3. Lipiți URL-ul în casetă și faceți clic pe redare.
 4. Mergi la Unelte și faceți clic pe Informații Codec.
 5. Faceți clic dreapta și selectați tot textul din caseta intitulată Locație.
 6. Deschideți o pagină de browser și lipiți ce ați copiat în bara de adrese. Fișierul se va deschide apoi pe serverele YouTube.
 7. Faceți clic dreapta pe videoclip și selectați Salvați video ca
 8. Alegeți formatul în care doriți să îl salvați și destinația descărcării.

Descărcați videoclipuri YouTube prin extensii de browser

O altă opțiune pe care o puteți utiliza în loc de un site web sau un software este o extensie de browser. Trebuie să vă avertizez, nu folosiți crom, extensiile de pe chrome pentru descărcătoarele video YouTube sunt mai degrabă durere decât ușurare. Iată cea mai bună extensie de browser pe care o puteți utiliza pentru a vă ajuta să descărcați videoclipuri YouTube:

Descărcare videoHelper

Video DownloadHelper este o extensie de browser care vă ajută să descărcați videoclipuri de pe orice site web.

Când instalați extensia, veți observa un buton în partea dreaptă sus a barei de adrese a browserului. Dacă se întâmplă să aterizați pe o pagină cu un videoclip, butonul vă va afișa o notificare și puteți face clic pe ea pentru a obține opțiunile de descărcare pentru videoclipurile dvs. Alegeți-l pe cel care funcționează cel mai bine pentru tine!

Această extensie este disponibilă la FireFox și Crom. Din nou, vă sugerez să rămâneți la FireFox dacă doriți să descărcați videoclipuri de pe YouTube.

Cum să descărcați videoclipuri YouTube – gânduri finale

Și acolo îl ai, cum poți descărca videoclipuri de pe YouTube folosind site-uri web, software / aplicații și extensii de browser. Nu uitați să respectați TOS-ul YouTube atunci când descărcați videoclipuri de pe gigantul de distribuire video. Lasă-mă să știu ce părere ai despre aceste servicii în comentariile de mai jos și spune-mi ce metode preferi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map